• خانه
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • گالری
  • درباره ما
  • تماس باما
با ما در ارتباط باشید.
reformh@yahoo.com
عضویتورود
مشقکمشقک
  • خانه
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • گالری
  • درباره ما
  • تماس باما

اقیلم

  • خانه
  • بلاگ
  • اقیلم
  • IMPACT OF CLIMATE CHANGE ON FOOD PRODUCTION: OPTIONS FOR IMPORTING COUNTRIES تاثیر تغییر آب و هوا در مورد تولید مواد غذایی: گزینه هایی برای کشورهای واردکننده

IMPACT OF CLIMATE CHANGE ON FOOD PRODUCTION: OPTIONS FOR IMPORTING COUNTRIES تاثیر تغییر آب و هوا در مورد تولید مواد غذایی: گزینه هایی برای کشورهای واردکننده

  • ارسال شده توسط ادمین 1
  • دسته بندی اقیلم
  • تاریخ اسفند 11, 1400
  • نظرات 0 نظر

 

IMPACT OF CLIMATE CHANGE ON FOOD PRODUCTION: OPTIONS FOR IMPORTING COUNTRIES

تاثیر تغییر آب و هوا در مورد تولید مواد غذایی: گزینه هایی برای کشورهای واردکننده

چکیده

ضرورت سازگاری با تغییرات اقلیمی
برای یک سیستم غذایی انعطاف پذیر نیاز به نهادی دارد،
تحول فنی و اقتصادی
نه تنها در صادرات مواد غذایی بلکه در زمینه غذا نیز
کشورهای وارد کننده علاوه بر این، کاهش
انتشار گازهای گلخانه ای در کشاورزی
و بخش های غذایی نیازمند هزینه هایی هستند که می تواند منجر شود
افزایش قیمت مواد غذایی از کشورهای صادرکننده،
که ممکن است بر مصرف کنندگان مواد غذایی در همه تأثیر بگذارد
کشورها. انفعال و تاخیر در کاهش و
سازگاری با تغییرات آب و هوایی می تواند فاجعه بار باشد
برای غذا و کشاورزی.    اکثر مطالعات در مورد سیستم های غذایی تحت
تغییرات آب و هوایی تولید کننده محور هستند. انطباق
سیاست گذاری در بخش های غذایی و کشاورزی باید انجام شود
فراتر از تلاش های یکجانبه توسعه یابد
هر کشور تولید کننده غذای خود را حل می کند
امور از طریق خودکفایی و/یا تجارت. این
خلاصه سیاست RSIS پیامدهای احتمالی را مشخص می کند
اختلالات تغییرات آب و هوایی بر محصولات کشاورزی و
دام در مراکز تولید جهانی تا سال 2030
2050 و 2080. توصیه های سیاست برای
کشورهای واردکننده مورد بحث قرار گرفته است.

Introduction

در طول 50 سال گذشته از زمان سبز
انقلاب، بسیاری از کشاورزان آسیایی بوده اند
قادر به مقابله با تغییرات تدریجی آب و هوا
با استفاده از فناوری و بهبود یافته است
شیوه های مدیریت کشاورزی با این حال،
تحت تغییرات آب و هوایی، ناشی از
افزایش گازهای گلخانه ای، موجود
فن آوری و شیوه های مدیریت محصول
ممکن است به دلیل افزایش دیگر کافی نباشد
عدم قطعیت در رفتار آب و هوایی محصول پایدار
تولید می تواند یک چالش جدی برای هر دو باشد
کشاورزان و سیاست گذاران، به عنوان تغییرات آب و هوایی
بر تولید کنندگان و مصرف کنندگان تاثیر خواهد گذاشت
در سطح جهانی. کشاورزان در آسیای جنوب شرقی فاقد این هستند
تخصص و فن آوری برای پاسخ به
افزایش نوسانات آب و هوا و عدم اطمینان.
تغییرات آب و هوایی بر محصولات کشاورزی تأثیر می گذارد،
تولیدات دامی و شیلاتی با تغییر
عوامل استرس زای زنده (به عنوان مثال، آفات و
بیماری ها) و عوامل استرس زای غیر زنده (به عنوان مثال،
تغییر در بارش، دما، از دست دادن آب،
امواج گرما، شب های گرم تر و غیره). خواهد شد
در بیشتر موارد فعلی، خطرات بیشتری به همراه دارد تا منافع
مناطق تولید با این حال، توزیع از
خطرات آب و هوایی در مناطق مختلف متفاوت است زیرا
سطوح مختلف آسیب پذیری و قرار گرفتن در معرض
توسط زمینه های زیستی-ژئوفیزیکی و اجتماعی-اقتصادی-سیاسی شکل می گیرند.

نیاز فوری به بررسی چگونگی بسیاری وجود دارد
متغیرهای تغییرات اقلیمی تاثیرگذار خواهد بود
کالاها در مناطق اصلی تولید
و کشورهای صادر کننده در حالی که برخی جهانی
مطالعات سطح انجام شده است، معنی دار است
اقدام سیاستی بدون
درک تأثیر سطح محلی آب و هوا
تغییر (تجزیه و تحلیل کوچک شده). کاهش مقیاس
تجزیه و تحلیل آب و هوا برای آگاه کردن کشاورزان ضروری است
و سیاست گذاران از گزینه های تطبیقی ​​در
سطح منطقه ای و ملی است. با این حال، کمی
در مورد تأثیر تغییرات آب و هوایی شناخته شده است
در مناطق کلیدی تولید مواد غذایی از جمله کلید
تولید کنندگان در منطقه جنوب شرقی آسیا این
بر فرمولاسیون و
اجرای محلی، ملی و منطقه ای
استراتژی های سازگاری با تغییرات آب و هوایی، به ویژه
در رابطه با تولید مواد غذایی
تحت غذای جهانی شده و به هم پیوسته
هیچ کشوری از آینده آزاد نخواهد بود
اثرات آب و هوا به عنوان مثال، برخی از مواد غذایی کلیدی
تولیدکنندگان آسیای جنوب شرقی مانند ویتنام،
تایلند، مالزی و اندونزی در واقع غذا هستند
واردکنندگان چون متکی به گندم و دام هستند
از دیگر تولیدکنندگان کلیدی در آمریکای شمالی،
آمریکای جنوبی و استرالیا. بنابراین، آب و هوا
الزام انطباق باید یک علاقه مشترک باشد
هم کشورهای واردکننده و هم صادرکننده.

Future Climate Change Impact on Food and Agriculture

تأثیر تغییر آب و هوا در آینده بر غذا و کشاورزی

نرخ هشدار دهنده افزایش در کل
گازهای گلخانه ای انسانی (GHG)
انتشار گازهای گلخانه ای در دهه گذشته تغییر کرده است
آب و هوای جهان بدون کاهش GHG
انتشار، گرم شدن بیشتر و تغییرات در
تمام اجزای سیستم آب و هوا خواهد بود
به وقوع پیوستن. در نتیجه، زمین بسیار محتمل است
روز و شب گرمتر از سرد باشد
مراکز تولید مواد غذایی در سرتاسر دنیا دارند
تغییرات آب و هوایی را تجربه کرده است – از
آمریکا به اروپا، آسیا به استرالیا. تغییرات
به دلیل شوک های اقلیمی احتمالا تبدیل می شود
شدیدتر و مکرر تر کشاورزی آینده
خطرات ناشی از تغییرات آب و هوایی می تواند
همچنین منجر به افراط‌های بی‌سابقه، هر دو می‌شود
از طریق بلایای خزنده (به عنوان مثال، سریال
خشکسالی شدید که اخیراً در استرالیا دیده شده است
مرکز تولید برنج – منطقه ریورینا
از جنوب نیو ساوت ولز)1
و ناگهانی
شروع رویدادهای شدید (به عنوان مثال، گرمسیری
طوفان هایی که در طول طوفان نرگس در
میانمار 2008 یا طوفان هایان در
فیلیپین 2013). در برخی مناطق تولیدی،
خشکسالی، دوره های خشک، حوادث آب و هوایی شدید
و بارندگی های نامنظم تحت شرایط آب و هوایی تغییر خواهد کرد
تغییر، پیش بینی را برای کشاورزان سخت می کند
وقوع آنها
دو عامل تعیین کننده آسیب پذیری و
حساسیت سیستم های تولید مواد غذایی در
مناطق مختلف به تغییرات آب و هوایی – (i) سطح
قرار گرفتن در معرض، سازگاری و تاب آوری و
(2) موقعیت جغرافیایی. قرار گرفتن در معرض بالا به
شوک های اقلیمی اغلب منجر به تلفات زیاد و
خسارات منجر به فاجعه مناطق با
سطوح پایین سازگاری بیشتر مستعد هستند
به اثرات آب و هوایی ایجاد تاب آوری می تواند
شکست محصول گندم در شرایط خشکسالی در ناوارا،
ویکتوریا، استرالیا در سال 2006

 

فضای بیشتری برای سیستم های غذایی سازگار ایجاد کنید
و فرصت هایی برای جبران اثرات آب و هوایی.
به عنوان مثال، پذیرش خشکسالی و سیل
بذرهای متحمل، بهبود مدیریت آب،
فناوری بهبود یافته پس از برداشت (خشک کردن بهتر
و زیرساخت ذخیره سازی) می تواند تا حد زیادی کاهش دهد
تلفات برنج در آسیای جنوب شرقی، کاهش یافت
کاهش محصول به دلیل تغییرات آب و هوایی
با این حال، عوامل بیولوژیکی مانند محصول
تحمل به گرما محدودیت های سازگاری را تعیین می کند.
سه تایم فریم برای توصیف آینده استفاده می شود
روند آب و هوا – 2030، 2050 و 2080/2100
سناریوهای آب و هوایی بازه های زمانی یک نفر را اجازه می دهد
برای ارزیابی اثرات آب و هوا در طول زمان بر اساس
در مورد روند انتشار گازهای گلخانه ای جهانی
و حساسیت آب و هوا به تجمع
این انتشارات
More about this source textSource text required for additional translation information
Send feedback
Side panels

 

Climate Change Impact Scenarios by 2030

سناریوهای تاثیر تغییر آب و هوا تا سال 2030

 

تا سال 2030، استرس گرمایی می تواند باعث ایجاد قابل توجهی شود
کاهش در مقدار تولید برنج در
جنوب و جنوب شرق آسیا. حوادث از
دمای گرمتر شب بیشتر است
تاثیر منفی بر عملکرد برنج +1 درجه سانتیگراد بالاتر
دمای بحرانی (> 24 درجه سانتیگراد) ممکن است منجر به
کاهش 10 درصدی در عملکرد هر دو دانه
و زیست توده.2
• استرس آبی که با افزایش ایجاد می شود
دما، کاهش تعداد بارندگی ها
روز و افزایش طول دوره های خشک
احتمالاً بر تولید برنج و گندم تأثیر خواهد گذاشت
در آسیا، ایالات متحده (شمال غربی و
مرکزی) و استرالیا.3،4،5 هزینه دام
تولید که به شدت به آن وابسته است
آب،6 احتمالاً به دلیل افزایش بیشتر افزایش خواهد یافت
قیمت آب
• سیستم های تولید برنج در آسیای جنوب شرقی
دلتاها می توانند توسط سیل و طوفان آسیب ببینند
موج هایی که به دلیل بالا آمدن سطح دریا ایجاد می شود
و بارندگی بیشتر تا سال 2030، بدون
سازگاری، تولید برنج در شمال شرقی
تایلند را می توان تا 17.8 در هر کاهش داد
سنت از خط پایه فعلی.7
• دمای بالاتر تابستان می تواند منجر به
افزایش تلفات دام به ویژه
در طول حمل و نقل و کاهش عملکرد
اگر اقدامات سرمایش اجرا نشود.

سودآوری تجارت دام کاهش خواهد یافت
در اکثر سایت ها به دلیل افزایش قیمت آب،
قیمت انرژی، قیمت کربن و قیمت خوراک.
• استرس آب یک چالش بزرگ است
عملکرد سبزیجات به عنوان سبزیجات شامل
90 درصد آب.8
از سوی دیگر،
بارش زیاد و سیل می تواند منجر شود
در فرو رفتن و فرسایش خاک که
کرت های سبزیجات را از بین می برد و در نتیجه محصول تولید می کند
کاهش با این حال، افزایش حاشیه ای در
درجه حرارت در مناطق یا مناطق معتدل
ارتفاع بالاتر ممکن است سبزیجات برگدار مفید باشد
تولید با حرکت دما
به سمت بهینه برای جوانه زنی بذر.

Climate Change Impact Scenarios by 2050

سناریوهای تاثیر تغییر آب و هوا تا سال 2050

تنش آب به احتمال زیاد پایدار خواهد بود و گرما
استرس می تواند بر برخی محصولات در مناطق معتدل تأثیر بگذارد
مناطق به دلیل دمای سطح بالاتر.
بدون انطباق تا سال 2050، محصولات زراعی و
دام احتمالاً قابل توجه است
کاهش تولید به عنوان مثال، هند
پیش بینی می شود آب و هوا بین 2 تا 4 درجه سانتیگراد افزایش یابد
تا سال 2050 با برخی تغییرات حاشیه ای در
باران موسمی در ماه های موسمی و بزرگ
تغییرات بارندگی در زمان غیر موسمی
ماه ها. افزایش 2 درجه سانتیگراد دما
توانست عملکرد برنج را حدود 0.75 کاهش دهد
تن در هکتار در مناطق پربازده.10
• افزایش دمای کره زمین بر گندم تأثیر می گذارد
تولید در تمام کشورهای تولید کننده به عنوان گندم
دمای بهینه نسبتا پایینی دارد.11
برای سیستم های آب و هوای گرمسیری، گرمای شدید
طول فصل رشد را محدود می کند. برای
به عنوان مثال، در هند، دشت های هند-گنگتیک
می تواند تحت فشار گرمایی قابل توجهی قرار گیرد
دهه 2050 به طور بالقوه باعث زیان 50 در هر
درصد از سطح زیر کشت گندم آن.12

Climate Change Impact Scenarios by 2080/2100

سناریوهای تأثیر تغییر آب و هوا تا سال 2080/2100

محصولات به احتمال زیاد به محدودیت های بیولوژیکی خود می رسند
در مناطق تولید کننده فعلی، به ویژه با
افزایش دما 4 درجه سانتیگراد بالاتر از جریان
سطوح برای سیستم های آب و هوای گرمسیری، شدید
گرما طول فصل رشد را محدود می کند.
• تلفات برنج احتمالاً با یک
افزایش دما (در نتیجه بالاتر
استرس گرمایی و تبخیر و تعرق بیشتر 19)
افزایش سطح دریا و افزایش شوری در
deltas.20 تا سال 2080، شمال شرق تایلند ممکن است
تغییرات بازده منفی را از 8.6 تجربه کنید
به -32.2 درصد.21
• در بدترین سناریوی اقلیمی، 22 آن
این احتمال وجود دارد که عملکرد گندم کاهش یابد
-24.1±7.1 درصد بین 2050 تا 2080.
در جنوب شرقی استرالیا، دمای هوا گرم است

می تواند باعث تغییرات منفی بازده از 25- شود
به -29 درصد. با توجه به عدم قطعیت بارندگی،
گندم هندی ممکن است با تاخیر مواجه شود
دوره کاشت تاخیر 10 روزه می تواند منجر به این شود
از دست دادن تا 20 درصد عملکرد در شمال شرق
هند و 14 درصد در شمال غربی هند.
• گرم شدن در مناطق استوایی تا سال 2100، همراه با
عوامل استرس زای غیراقلیمی مانند ناپایدار
شیوه های مدیریت ساحلی و دریایی،
می تواند باعث انقراض محلی ماهی خاصی شود
گونه ها در لبه های محدوده خود و
اثرات منفی جدی بر شیلات دارد.
شیلات ساحلی در توسعه گرمسیری
کشورها به احتمال زیاد آسیب پذیر هستند
تغییرات آب و هوایی به دلیل کاهش مرجان ها
پوشش صخره ای که ممکن است منجر به کاهش ماهی شود
گونه های وابسته به صخره های مرجانی

 

Key Issues for Impsorting Countrie

مسائل کلیدی برای کشورهای واردکننده

کاهش عملکرد محصولات زراعی و دامی به عنوان
و همچنین صید ماهی
تغییرات آب و هوایی می تواند منجر به کاهش آن شود
بازده محصول، تولید دام و صید ماهی.
این باعث ایجاد استرس بیشتر بر غذای جهانی می شود
امنیت و تقویت چالش های موجود
در تولید مواد غذایی همچنین به احتمال زیاد وجود دارد
نوسانات بیشتری در در دسترس بودن مواد غذایی خواهد بود
و قیمت، و همچنین عدم اطمینان بیشتر و
خطرات بالاتر مرتبط با دسترسی به غذا در
بازارهای بین المللی این می تواند تشویق کند
احتکار یا رفتار سوداگرانه بیشتر، بیشتر
بی ثبات کردن بازار مواد غذایی
افزایش قیمت مواد غذایی به دلیل افزایش قیمت
هزینه های تولید

افزایش قیمت مواد غذایی به دلیل افزایش قیمت
هزینه های تولید
هزینه های تولید مواد غذایی به احتمال زیاد افزایش می یابد
افزایش هزینه های سازگاری با اقلیم و
کاهش با توجه به افزایش دما
و وقوع خشکسالی، این احتمال وجود دارد که تغذیه شود
قیمت ها افزایش خواهد یافت. کمبود آب، افزایش خوراک
قیمت و افزایش تقاضا برای خوراک با کیفیت
و انرژی برای سازگاری با آب و هوا افزایش خواهد یافت
هزینه های تولید. این باعث افزایش قیمت مواد غذایی می شود
و از این رو دسترسی به غذا.
تعهد جهانی در کاهش تغییرات آب و هوایی
ممکن است هزینه های انرژی و راه را تغییر دهد
کشاورزان دام های خود را پرورش می دهند. در استرالیا، و

به احتمال زیاد، ایالات متحده و کانادا،
هزینه های کاهش نیز بر عهده کشاورزان خواهد بود
باید از تولید تجاری معمول خودداری کرد. که در
تمام مناطق از جمله آسیای جنوب شرقی، هند و
چین، هزینه های سازگاری ممکن است افزایش یابد. به عنوان یک
در نتیجه هزینه انرژی افزایش می یابد
و ورودی های آب
با توجه به افزایش دما و خشکسالی
در صورت بروز، این احتمال وجود دارد که خوراک دام نیز باشد
قیمت ها افزایش خواهد یافت. اجرای
مالیات کربن در کشورهای صادرکننده نیز افزایش خواهد یافت
قیمت مواد غذایی استفاده از سوخت زیستی به عنوان جایگزین
نفت ممکن است به طور مصنوعی تقاضا را افزایش دهد
برای عرضه غلات قبلاً کاهش یافته است. مالیات کربن
در مورد انتشار بالا از تولیدات دامی
همچنین هزینه های تولید را افزایش می دهد که ممکن است
به مصرف کنندگان منتقل شود.
جابجایی مراکز تولید مواد غذایی
برای جلوگیری از هزینه های بالاتر سازگاری، کشاورزی
و تولیدات دامی احتمالاً به سمت
مناطقی که شرایط آب و هوایی مساعدتری دارند
– مناطق با عرض جغرافیایی یا ارتفاع بالاتر. این اراده
توزیع جهانی تولید مواد غذایی را تغییر دهد
و صادرات، به طور بالقوه باز کردن مواد غذایی جدید
کشورهای منبع و زنجیره های تامین جدید در
تعادل قوا بین صادرکنندگان مواد غذایی
و واردکنندگان تغییر خواهند کرد، با پیامدهایی برای
روابط منطقه ای و دوجانبه

Key Recommendations

توصیه های کلیدی

 

کشورهای صادرکننده بازارهای محلی را در اولویت قرار خواهند داد
و در صورت وجود شکست در تولید نیاز دارد،
به ویژه در نتیجه تغییرات آب و هوایی.
بنابراین، دولت های صادرکننده احتمالا
افزایش محدودیت های صادراتی در زمان غذا
اضطراری. برای کشورهای واردکننده، این می تواند
به کاهش ثبات عرضه غذا و
دسترسی و نوسان قیمت بیشتر غلات
و سبزیجات و همچنین افزایش قیمت
از گوشت و تخم مرغ به طور خاص، نوسانات قیمت
می تواند بر در دسترس بودن کالاهای کلیدی تأثیر بگذارد
مانند برنج و گندم که ذخیره می شود
کشورهای متعدد در برابر این سناریوها،
بسیار مهم است که کشورهای واردکننده با آن سازگار شوند
تغییرات آب و هوایی آینده با توسعه رو به جلو
استراتژی های نگاه کردن:

1. رویکرد «بدون پشیمانی» را اتخاذ کنید
هم کشورهای صادرکننده و هم واردکننده
باید رویکرد «بدون پشیمانی» را اتخاذ کند
اقدامات سازگاری در سیستم های غذایی «نه
پشیمانی” رویکرد به نیاز به
اقدامات سازگارانه پیشگیرانه را انجام دهید. این برای
با توجه به فقدان شرایط نامطلوب را پیش گیری کنید
دقت در پیش بینی های اقلیمی آینده
مهمتر از همه، به عنوان اثرات آب و هوا خواهد بود
بر تولید داخلی تأثیر بگذارد، ضروری است

برای کشورهای تولید کننده برای شناسایی پتانسیل
اثرات و اقدامات انطباق احتمالی بر
مراکز تولید داخلی شناسایی اولیه
تاثیرات تغییرات آب و هوایی بر جریان
بازده محصول، تولید دام و ماهی
در کشورهای تولید کننده مهم خواهد بود
تصمیمات استراتژی غذایی این کشورها
برای کشورهای واردکننده، چنین رویکردی
تضمین حداقل عرضه در حداقل و
ترس از نوسان قیمت ها را کاهش می دهد.

2. Adopt an ‘adaptation without
borders’ approach

2. سازگاری بدون
رویکرد مرزها

کشورهای واردکننده مواد غذایی نیز می توانند تبلیغ کنند
«انطباق بدون مرز»24 (AWB) به عنوان یک
چارچوبی برای نظارت مستمر جهانی
و تولید و تجارت مواد غذایی منطقه ای. AWB
نشان می دهد که هیچ کشوری (چه مصرف کنندگان
یا تولید کنندگان) می توانند بدون نگاه کردن زنده بمانند
فراتر از مرزهای آنها کشورهای واردکننده
که ظرفیت سرمایه گذاری در تحقیق را دارند
و توسعه باید طولانی فراهم کند
حمایت مدت در تحقیقات علمی و
نوآوری فن آوری برای بهبود محصول
بازده تولیدکنندگان بالقوه یا نوظهور
و کشورهای صادرکننده موجود اینها
شامل سرمایه گذاری در ساخت و ساز
پایش بهتر آب و هوا و آب و هوا و
سیستم های هشدار اولیه، هم منطقه ای و هم
در سطح ملی کشورهای واردکننده نیز باید
تخصص یا فناوری مورد نیاز را ارائه دهد
برای ساخت و ساز خشک کردن کافی و
تجهیزات و امکانات ذخیره سازی برای کاهش
تلفات پس از برداشت حدود 20 در هر
سنت برای برنج در آسیای جنوب شرقی، 25 ساخت
غذای بیشتری برای جمعیت در دسترس است.
دولت های توانمند آسیایی نیز باید
حمایت از مراکز بین المللی تحقیقات مواد غذایی
مانند موسسه بین المللی تحقیقات برنج
(IRRI)، تحقیقات بین المللی دام

موسسه (ILRI)، ذرت بین المللی و
مرکز بهبود گندم (CIMMYT) و
مرکز جهانی ماهی همکاری با
مراکز تحقیقاتی منطقه ای و بین المللی
می تواند کشور واردکننده را در جریان نگه دارد
با آخرین پیشرفت ها در ژنوتیپ
و فناوری، و امکان تحصیل را فراهم می کند
همکاری برای ادامه تحقیقات موجود
3. تنوع منابع غذایی بر اساس
الگوی آب و هوایی در حال ظهور
سیاست های تشویق کننده تنوع باید
مناطق آب و هوایی مشابه را در نظر بگیرید. کشورها
در همین اقلیم و موقعیت جغرافیایی
منطقه احتمالاً با همین آب و هوا مواجه خواهد شد
تاثیرات تمرکز واردات از
یک منطقه آب و هوایی خاص کاهش نخواهد یافت
خطرات مرتبط با تغییرات آب و هوایی
به عنوان مثال، در حالی که سنگاپور ماهی وارد می کند
از 46 کشور، بیش از 80 درصد
این ماهی از جنوب شرق آسیا است. گرمسیری
منطقه جنوب شرق آسیا ممکن است بین از دست بدهد
40 تا 60 درصد از پتانسیل صید ماهی آن
به دلیل مهاجرت ماهیان ناشی از اقلیم، 26
به عنوان صید ماهی به احتمال زیاد مهاجرت به دور از
خط استوا. بنابراین، تحت یک تغییر
سناریوی آب و هوایی، واردات ماهی سنگاپور
سیاست تنوع نیاز به بررسی مجدد دارد.
کشورهای واردکننده نیز نیاز به تنوع دارند
واردات بر اساس شناسایی اولیه
تولید محصولات غذایی و شیلات در آینده
مناطق مثلا نروژ، سوئد
و غرب آفریقا احتمالاً از برخی لذت خواهند برد
در جایی که ماهیگیری می تواند از گرم شدن سود می برد
افزایش از 50 درصد به بیش از یک
صد در صد.27

4. گزینه های تامین مالی سازگاری را شناسایی کنید
و بازارهای بیمه آب و هوا
کشورهای واردکننده و مالی جهانی
مراکزی مانند سنگاپور، ژاپن و کره
می تواند نقش بزرگتری در شناسایی جدید داشته باشد
مکانیسم های مالی برای بیمه آب و هوا،
سازگاری و کاهش این شامل
تلاش می کند به دنبال فرصت هایی برای
از مکانیسم های بازار برای ترویج ریسک استفاده کنید
مدیریت در بخش های تولید مواد غذایی
در آسیا، بازار بالقوه عظیمی وجود دارد
از کشاورزان غلات (شالیزار و ذرت)،
به تولید دام و سبزی و
زنجیره های تامین
5. حمایت از همکاری های منطقه ای برای
هشدار اولیه بلایای اقلیمی و
سیستم های نظارت
کشورها باید با یکدیگر همکاری کنند تا زودتر کار کنند
سیستم های هشدار و نظارت بر آب و هوا
برای مناطق و محصولات خاص این می تواند
کمک به تجمیع منابع برای آب و هوای مشترک
و مناطق کشت مانند مکونگ
دلتای رودخانه کشورهای واردکننده سود خواهند برد
از شناخت بهتر آب و هوای شدید
رویدادها و اجرای اولیه آب و هوا
اقدامات سازگاری در کشورهای مبدأ
که از آن غذا وارد می کنند. از طرف دیگر
دست، کشورهای تولیدکننده می توانند اجرا کنند
اقدامات سازگاری بهتر بر این اساس
داده های آب و هوایی مشاهده شده ادامه حمایت ها
برای همکاری منطقه ای برای اشتراک گذاری
به روز رسانی اطلاعات امنیت غذایی منطقه ای
سیستمی مانند امنیت غذایی آسه آن
سیستم های اطلاعاتی (AFSIS) که پوشش می دهد
تولید و ذخایر را می توان در نظر گرفت.

 

6. مشارکت در همکاری های منطقه ای و
گفتگو در مورد تولید مواد غذایی
علاوه بر شناسایی مالی جدید
مکانیسم ها، کشورهای واردکننده می توانند
با مشارکت در منطقه ای و
انجمن های چندجانبه در مورد سازگاری آب و هوا در
بخش های کشاورزی – از پلتفرم هایی مانند
ASEAN به سازمان ملل متحد. منطقه ای
بحث ها بسترهای خوبی برای واردات هستند
کشورها منافع خود را در قالب بیان کنند
تاثیرات آب و هوایی بر تولید مواد غذایی
تبادل تخصص و فناوری،
مانند مدیریت آبیاری و
تکنیک های مناسب برداشت آب و
فن آوری می تواند به کشورهای مبدأ کمک کند تا آن را اتخاذ کنند
بهترین شیوه ها و محافظت در برابر ممکن
کاهش عملکرد
7. سیستم ذخیره سازی مواد غذایی قوی را آغاز کنید
سیاست انباشت عمومی فعلی اغلب است
بر اساس اقلیم کوتاه مدت توسعه یافته است
روندها – پیش بینی ناهنجاری های کوتاه مدت
از برداشت بعدی مثلا برنج
انبارها معمولاً 1.5 تا 3 ماه هستند،
برای اطمینان از وجود موجودی کافی در
یک فاجعه، تا برداشت بعدی.
ذخیره سازی پیش بینی شده می تواند به کاهش کمک کند
وحشت و نوسانات در طول برداشت ضعیف.
تحت تغییرات اقلیمی، کشت دوبرابر
مناطق شمالی ممکن است به دلیل قابل دوام شدن باشند
به فصول رشد طولانی تر و گرم تر زمستان ها محصولات همچنین ممکن است سریعتر رشد کنند
دماهای گرمتر، 28 اجازه می دهد تا مخلوط یا
کشت مضاعف کشورها نیز می توانند پیشرفت کنند
سیستم های نظارتی آنها در هر دو خصوصی
و انباشت عمومی به منظور پیش بینی
شوک های اقلیمی بسته به زمینه،
کشورهایی که از مناطق معتدل وارد می کنند
بنابراین ممکن است تنظیم طول را در نظر بگیرید
انبارها در مناطق استوایی، استرس گرمایی ممکن است
فصل رشد و تاخیر در آن را محدود کنید
کاشت به دلیل تغییر در میزان بارش می تواند
چرخه های کشت را تغییر دهید در آسیای جنوب شرقی،
این بدان معناست که کشورهای عضو آسه آن
باید هشدار زودهنگام منطقه ای بهتری ایجاد کند
سیستم ها به منظور اطمینان از انبار قوی
سیستم های ملی و منطقه ای
8. در پردازش و ذخیره سازی مواد غذایی سرمایه گذاری کنید
در حالی که ممکن است برای واردات مقرون به صرفه نباشد
کشورها برای رشد غذا به صورت محلی، ممکن است
سرمایه گذاری در زنجیره ارزش غذایی مقرون به صرفه است.
کشورهای واردکننده می توانند غذاهای محلی را توسعه دهند
صنایع تبدیلی و ذخیره سازی افزایش یابد
عمر مفید و استانداردهای ایمنی مواد غذایی،
به عنوان یک موضوع فساد مواد غذایی تبدیل می شود
شرایط آب و هوایی گرمتر و ناپایدارتر
این امر به کشورهای واردکننده نیز سهم می دهد
سیستم جهانی غذا که در آن تولید مواد غذایی است
ممکن است برای شمال به دلیل
تغییرات بالقوه در آب و هوا.

9. ایجاد ظرفیت در کشورهای تولید کننده
با توجه به برنامه های توسعه رقابتی و
عدم توانایی مالی، اکثر دولت ها
در کشورهای در حال توسعه را ندارند
به معنای توسعه سازگاری پیش بینی کننده است
در بخش های مرتبط با کشاورزی این کلید
منابع تولید کشاورزی ناتوان است
برای ترکیب مطالعات آب و آب و هوا،
و همچنین توسعه فناوری، در
برنامه های توسعه ملی آنها برای
به عنوان مثال، کشورهای غرب آفریقا ممکن است چنین نباشند
می توانند از افزایش بالقوه خود بهره مند شوند
صید ماهی تحت تغییرات آب و هوایی از این رو،
دولت های کشورهای واردکننده می توانند
نقش فعال تری در توسعه دارد
ظرفیت شهروندان کشورهای مبدا
با ارائه بورسیه تحصیلی و دکتری
کمک هزینه های تحقیقاتی. در چارچوب آسه آن،
دولت های آسه آن می توانند جسورانه عمل کنند
تعهدات برای حمایت از ابتکارات موجود
مانند SEARCA (منطقه جنوب شرقی آسیا
مرکز مطالعات و تحقیقات تحصیلات تکمیلی
در کشاورزی).

نتیجه گیری

تأثیرات آب و هوایی بر امنیت غذایی کشورهای واردکننده را نمی توان نادیده گرفت. واردات
کشورها برای دستیابی به غذا در بازارهای بین المللی باید با چالش های بی شماری روبرو شوند.
از پویایی سیاسی تجارت و روابط غذایی تا تغییر مراکز تولید غذا. آنها
همچنین شاهد افزایش قیمت و نوسانات بین المللی مواد غذایی خواهد بود. نوسانات قیمت مواد غذایی
و عدم قطعیت بیشتر تحت تغییرات آب و هوایی تنها سیستم بین المللی غذا را متزلزل خواهد کرد
چالش های موجود امنیت غذایی را تقویت کند. کشورهای واردکننده باید از مزایای بالقوه استفاده کنند
تغییر اقلیم به منظور عبور از چالش ها و حفظ امنیت غذایی ملی

  • اشتراک گذاری:
author avatar
ادمین 1

مطلب قبلی

استفاده از سناریوها برای رژیم های غذایی آینده و تولید مواد غذایی تحت تغییرات آب و هوا
اسفند 11, 1400

مطلب بعدی

آموزش کارآفرینی: فرآیند، روش یا هر دو؟
اسفند 14, 1400

ممکن است همچنین دوست داشته باشید

images (10)
9 روندی که واقعیت خشن تغییرات آب و هوایی را نشان می دهد
23 دی, 1401
powerpoint-templates-b450
تأثیرات تغییر آب و هوا بر تولیدکنندگان کوچک مقیاس
30 مرداد, 1401
images (18)
اثرات آب و هوا بر کشاورزی و تامین مواد غذایی
25 مرداد, 1401

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته ها

  • مدل تجاری
  • سازمان تحقیق و توسعه با تمرکز بر حال و آینده
  • مدیریت مالی: دامنه، اهداف و اهمیت
  • آینده‌اندیشی: نگارش سناریوها
  • چگونه ذهنیت می تواند یک کسب و کار را ایجاد یا شکست دهد

درخواست مقاله و اسلاید سفارشی

برای سفارش مقاله و اسلاید با ما در ارتباط باشید:
reformh@yahoo.com

ارسال درخواست

[miniorange_social_login shape="longbuttonwithtext" theme="default" space="4" width="240" height="40"]

ورود با حساب کاربری سایت شما

رمز عبوررا فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نیستید؟ همین حالا عضو شو!

یک حساب کاربری جدید ثبت کنید

آیا عضو هستید? اکنون وارد شوید