آینده غذا
آینده غذا
امروزه، ما در دنیایی زندگی می کنیم که جمعیت به سرعت در حال رشد است، الگوهای آب و هوایی تغییر می کند و مشکلات سلامت انسان رو به افزایش است. بیش از هر زمان دیگری، آینده سیستم های غذایی ما حیاتی است.
گزارش آینده غذا (2016)
طیفی از نیروهای قدرتمند همگرا اساساً نحوه زندگی بشریت را بازتعریف می کنند و آنچه می خوریم را تغییر می دهند و غذای ما کجا و چگونه رشد می کند.
آینده غذا برخی از محرک های کلیدی تغییر را بیان می کند و نتیجه می گیرد که سیستم غذایی جهانی در نقطه اوج بزرگی قرار دارد. آینده غذا سوالات سختی را مطرح می کند و پیش بینی هایی را برای آینده غذا در سی سال آینده ترسیم می کند.
آیکیو آینده پیشبینی میکند که صنعت غذا برای ایجاد اختلال آماده است، و آینده بر اساس روشهای نوآورانه برای گسترش عرضه مواد غذایی و تمرکز قوی بر پیامدهای سلامت انسان ساخته خواهد شد.
ماهیت ضروری غذا
غذا برای سلامتی و بقای ما ضروری است. بین جایی که می توان غذا را می توان پرورش داد و جایی که مصرف می شود، گسست فزاینده ای وجود دارد. رشد سریع جمعیت جهان در آسیا و آفریقا، همراه با تأثیرات تغییرات آب و هوایی، داستان غذای جهانی را تغییر می دهد. پیشبینی میشود پتانسیل تولید غذای محلی در مناطقی که رشد جمعیت در آنها بیشتر است و گرسنگی قابل توجهی وجود دارد، کاهش یابد.
نقشه جهانی گرسنگی 2019 – برای مشاهده کلیک کنید
پیش بینی های آی کیو در آینده
یک واگرایی در سیستم غذایی جهانی وجود خواهد داشت:
- ما شاهد ظهور قوی سیستمهای غذایی «محلی» یا منطقهای سالم در کشورهای توسعهیافته و ثروتمند خواهیم بود، جایی که تأکید بر تازگی، سلامت و اصالت است.
- به طور همزمان، رشد سریع یک زنجیره تامین جهانی صنعتی عظیم وجود خواهد داشت که مقادیر عظیمی از مواد غذایی سالم بسیار مهندسی شده و تولید شده را تولید، پردازش و توزیع می کند و به طور فزاینده ای در شهرهای بزرگ زندگی می کند.
- در دو دهه آینده، تغییرات چشمگیری در مناطق تولید مواد غذایی در سرتاسر جهان رخ خواهد داد و زنجیرههای تامین جهانی مجدداً تنظیم خواهند شد. برنده و بازنده وجود خواهد داشت.
نیاز فوری به ایجاد سیستمهای تولید مواد غذایی پایدارتر وجود دارد که از اکوسیستمهای ما محافظت کرده و نتایج بهتری برای سلامت انسان ایجاد کند.
مورد اختلال
Future iQ معتقد است صنعت غذای جهانی آماده اختلال است:
- یک دوگانگی گسترده در پیامدهای سلامتی ناشی از غذا در سراسر سیاره وجود دارد. نزدیک به 2 میلیارد نفر غذای کافی دریافت نمی کنند. و نزدیک به 2 میلیارد نفر بیش از حد دریافت می کنند.
- بسیاری از سیستمها و مناطق تولید غذای کره زمین ناپایدار هستند و باعث فرسایش خاک و کاهش مواد مغذی و در نتیجه تخریب جنگلها و اکوسیستمهای طبیعی میشوند.
- منابع آب شیرین به طور فزایندهای آلوده و تحت فشار قرار میگیرند و اساساً نحوه تفکر ما در مورد تولید مواد غذایی را تغییر میدهد.
نمایه جهانی تغذیه – برای مشاهده کلیک کنید
منبع: موسسه تحقیقات بین المللی سیاست غذایی. 2015. گزارش جهانی تغذیه 2015
پیش بینی های آی کیو در آینده
توانایی ما برای اندازهگیری و پیشبینی «سلامت غذا» به نوآوری، شفافیت و ایمنی غذا در سیستم تأمین غذا کمک میکند. راهحل تعریف «سلامت غذا» در ایجاد سیستمی است که مصرفکننده میتواند به راحتی به سلامت افراد خود دسترسی داشته باشد و آن را اندازهگیری کند. مواد غذایی در ابعاد مختلف مانند:
- محتوای جاسازی شده و تأثیر مواد مغذی و سموم در غذا
- تأثیر بر مصرف کننده، از جمله تأثیر بر سلامتی و لذت خوردن
- هزینه و فایده زیست محیطی رشد و رساندن غذا به شما
درست مانند سیگار کشیدن، در برخی مواقع هزینه های اجتماعی ناشی از انتخاب های غذایی ضعیف فردی باعث اقدامات اجتماعی خاصی می شود. رژیم غذایی ممکن است تنظیم شود، غذاهای ناسالم ممنوع شود، شاخص توده بدنی (BMI) ممکن است بر حق بیمه ما تأثیر بگذارد.
فن آوری و رفتار مصرف کننده موجب تحول خواهد شد
آیکیو آینده پیشبینی میکند که دگرگونی صنعت غذای جهانی با تغییرات همزمان در فناوری و رفتار مصرفکننده هدایت میشود.
- فناوری امکان تغییر اساسی در نحوه تولید غذا را فراهم می کند. ما شاهد تولید محیط حفاظت شده یا کنترل شده بیشتر، در مقیاس وسیع، و عملیات کشاورزی خودمختار در مقیاس بزرگ با فناوری بالا خواهیم بود.
- مصرف کنندگان به دور شدن از پروتئین های حیوانی سنتی، به سمت محصولات پروتئینی جدید و جدید مبتنی بر گیاه ادامه خواهند داد. این روند شروع شده است. و شتاب خواهد گرفت.
- پادمان های زیست محیطی از مناطق مهم تولید کننده مواد غذایی و منابع طبیعی خاک و آب آنها محافظت می کند.
- نگرانیهای مربوط به سلامت مواد غذایی موجب نوآوری در ردیابی و احراز هویت و شفافیت کامل «نمایه سلامت» غذاها میشود.

پیش بینی های آی کیو در آینده
- ظرف یک دهه، پرینت سه بعدی غذا بر مونتاژ غذای سفارشی در بیمارستان ها، مدارس، مؤسسات و مراکز فروش فست فود غالب خواهد شد.
- تغییر سریع در رژیم غذایی و ذائقه ممکن است به این معنی باشد که ما در آستانه انقلاب طعم و طعم غذا هستیم.
- ارزشها، ترجیحات و رفتار مصرفکننده نسل نوظهور (بهویژه زنان هزاره) تأثیر مستقیمی بر شکلدهی انتخابهای غذایی و صنایع آینده ما خواهد داشت.
جمعیت جهان از 3 میلیارد نفر در سال 1959 به 6 میلیارد نفر در سال 1999 افزایش یافت که دو برابر شد.
بیش از 40 سال آخرین پیش بینی های اداره سرشماری ایالات متحده نشان می دهد که رشد جمعیت ادامه خواهد داشت
به قرن بیست و یکم، هر چند کندتر
جمعیت جهان: 1950–2050
منبع: اداره سرشماری ایالات متحده، پایگاه داده بین المللی، به روز رسانی جولای 2015
در طول تاریخ، تلاش هایی برای مهار رشد جمعیت به منظور کاهش فقر صورت گرفته است
و رنج انسان ناشی از کمبود غذا. سیاست تک فرزندی سابق چین، مالتوسیان
توصیه به «خودداری اخلاقی» و تنظیم خانواده نمونههایی از این تلاشها هستند. سبز
انقلاب دهه 1960 برای حمایت از جمعیت رو به رشد مورد نیاز جهان بود
بدون توجه به اثرات آن بر محیط زیست یا پایداری. نه تا همین اواخر
آیا پیامدهای این بی توجهی با نیاز قریب الوقوع توجه ما جلب شده است
دنیای گرسنه این نیازها در سراسر جهان یکسان نیستند و نخواهند بود.
پیش بینی های جمعیتی بین کشورهای توسعه یافته و کشورهای در حال توسعه تقسیم می شود. اکثریت
پیشبینی میشود که رشد جمعیت جهانی در مناطق پرجمعیت آسیا، هند و
آفریقا به عنوان تابعی از نیروهای متعدد، قطع ارتباط فزاینده ای بین مکان وجود خواهد داشت
غذا تولید می شود، و جایی که غذا مصرف می شود.
حتی اگر همه مردم جهان فقط سیاستی را اتخاذ کنند
دو فرزند به ازای هر زوج، تقریباً 70 سال طول می کشد
جمعیت جهان بالاخره در حدود 12 میلیارد نفر تثبیت خواهد شد.
دو برابر سطح فعلی.»
طیف وسیعی از کاتالیزورهای حیاتی تغییر مربوط به زنجیره تامین غذای جهانی ما، و اثرات بالقوه
بر سلامت انسان
سیستم های مدرن تولید مواد غذایی چندین دهه مزایای قابل توجهی را به همراه داشته است. تغذیه بهبود یافته
افزایش امید به زندگی و کاهش بیماری است. واریته های گیاهی و شیوه های کشاورزی بهتری دارند
به کاهش قحطی کمک کرد و تأثیرات کوبنده گرسنگی را برای میلیون ها نفر کاهش داد.
با این حال، با افزایش جمعیت جهانی، و تخلیه بسیاری از منابع محدود، می توان استدلال کرد.
ما به نقطه جدیدی از بحران نزدیک می شویم. ما با طیفی از نیروهای قدرتمند همگرا مواجه هستیم،
که اساساً چگونگی زندگی بشریت را بازتعریف می کنند. همان نیروها در حال تغییر شکل آنچه می خوریم هستند،
و غذای ما در کجا و چگونه رشد خواهد کرد. آینده غذا بررسی می کند که اگر غذا چه اتفاقی بیفتد
تولید به روشی که در دهه های گذشته بوده ادامه دارد. ما چگونگی تولید مواد غذایی را بررسی می کنیم
سیستمها بر محیطزیست تأثیر میگذارند، و چگونه انتخابهای رژیم غذایی ما بر سلامت انسان تأثیر میگذارد
مقیاس جهانی
این مقاله همچنین دوره جدیدی را نشان می دهد که در آن مصرف کنندگان از قدرت خود برای ایجاد تغییرات استفاده می کنند.
این تغییرات هرگز بیش از این مورد نیاز نبوده است تا از فاجعه احتمالی منحرف شود. انسان
در برههای از زمان هستیم که در مجموع میتوانیم مسیر سیستمهای غذایی جهانی را هدایت کنیم
از صدمات جبران ناپذیر به سیاره جلوگیری کنید. این فرصت برای سرپرستی فرصتی است که ما نمی توانیم از آن بگذریم.
تحولات تکنولوژیکی انقلابی در صنایع تولید و فرآوری مواد غذایی وجود دارد.
که قصد دارند جلوی اثرات مضر تولید غذا را بگیرند. تحقیقات ما به نزدیک شدن اشاره دارد
“نقطه اوج”، که ممکن است شروع یک سیستم جهانی جدید باشد که برای تولید مواد غذایی مناسب تر است
مردم می خواهند و نیاز دارند، بدون اثرات مخرب بی شماری بر کره زمین و سلامت انسان.
آینده غذا سوالات سختی را مطرح میکند و برخی از پیشبینیهای ما از آینده را مشخص میکند.
ایجاد یک سناریوی آینده پایدار و قابل دوام مستلزم همکاری و تلاش در همه سطوح و
توسط همه بخش ها – چیزی کمتر از یک انقلاب غذایی – و نتیجه ارزش آن را خواهد داشت: ما قادر خواهیم بود
برای حفظ زندگی و اکوسیستم های ضروری آن، و نسل های آینده زنده خواهند ماند تا تجربه و
با سلامتی از آن لذت ببرید
شکی نیست که جهان توسط یک سری نیروهای کلان در حال تغییر شکل است.
این بخش از آینده غذا مجموعه ای از کاتالیزورهای تغییر را بررسی می کند
ما معتقدیم که بیشترین پتانسیل مخرب را برای سیستم های غذایی یا عرضه جهانی داریم
مهم ترین فرصت ها و چالش ها در حالی که لیست کامل نیست،
هر یک از این کاتالیزورها به صورت جداگانه پتانسیل ایجاد یک کاتالیزور عمیق و ماندگار را دارند
تاثیر بر سیستم های غذایی جهانی
کاتالیزورهای اصلی تغییر – تغییر شکل سیستم های غذایی جهانی
آینده غذا از طیف گسترده ای از منابع تحقیقاتی معاصر برای کشف کلان استفاده می کند
مسائل، و بررسی روندهای نوظهور در حال تغییر بازی
رشد جمعیت مهمترین عامل تقاضا برای غذا است. از ماه جولای
در سال 2015، جمعیت جهان به 7.3 میلیارد نفر رسید و تخمین زده می شود که حداقل به رشد برسد
9 میلیارد تا سال 2050. در حالت فعلی “تجارت طبق معمول”، تغذیه جمعیتی از
9 میلیارد به معنای افزایش چشمگیر نیاز به غذا و انرژی است
و آب در دهه های آینده. 60 درصد غذای بیشتر، 50 درصد انرژی بیشتر و 40 درصد بیشتر
آب تا سال 2050.1
اقتباس از کار پروفسور نیکلاس جردن، دانشگاه مینه سوتا (2015)
در طول سال 2016، تخمین زده می شود که 83،000،000 نفر به
کل جمعیت جهان.”
سازمان ملل متحد، وزارت امور اقتصادی و اجتماعی، بخش جمعیت. 2015. جهان
چشم انداز جمعیت: بازبینی 2015. کارنامه شماره ESA/PWP.241.
جهانی
جمعیت
رشد –
25 درصد افزایش
تا سال 2050
60%
افزایش تقاضا تا سال 2050
50%
افزایش تقاضا توسط
2050
40%
افزایش تقاضا توسط
نرخ امید به زندگی برای کودکان زیر پنج سال در بیست و پنج سال گذشته همچنان بهبود یافته است
سال ها. اگرچه اهداف توسعه هزاره (MDGs) کاهش مرگ و میر کودکان زیر پنج سال را هدف قرار داده است.
تا پایان سال 2015 محقق نشد، تلاش ها برای دستیابی به این اهداف باعث کاهش مرگ و میر زیر پنج سال شد.
بیش از 20٪ در 156 کشور، با کاهش گسترده 20٪ یا بیشتر در آفریقا، آسیا،
اروپا، آمریکای لاتین و کارائیب و اقیانوسیه.6
منبع: UNFPA وضعیت جمعیت جهان 2014. قدرت 1.8 میلیارد: نوجوانان، جوانان و تحول آینده.
علاوه بر این، گروه بزرگی از بزرگسالان جوان شروع به تغییر شکل جهان می کنند. در تعداد فعلی از
1.8 میلیارد نفر در سراسر جهان، جمعیت بین 10 تا 24 ساله در حال تبدیل شدن به یک قدرت اقتصادی در حال رشد است
حق خودشه بانک جهانی (2012) تخمین می زند که حفظ سطح اشتغال سال 2005
جمعیت در سن کار در سال 2020 نیازمند ایجاد یک میلیون شغل اضافی در ماه در جنوب است
آسیا و شرق آسیا و افزایش 50 درصدی تعداد مشاغل در کشورهای جنوب صحرای آفریقا (یونیسف،
2014).»7
با افزایش سطوح آموزشی و افزایش سریع دسترسی به فناوری اطلاعات،
جوانان نسل هزاره تأثیر فزاینده ای در جهت استفاده و تولید مواد غذایی دارند.
ارزش ها و رفتار این نسل مصرف کننده نوظهور تأثیر مستقیمی بر آینده ما خواهد داشت
سیستم ها و صنایع غذایی










