علائم حیاتی چند غذایی که به دلیل تغییرات آب و هوایی در شرف از دست دادن آنها هستید
از آنجایی که تشدید خشکسالی و آب و هوای شدید محصولات را ویران می کند، ممکن است با باز کردن یخچال خود شاهد گرمایش جهانی باشید.

تغییرات آب و هوایی چه طعمی دارد؟
این یک سوال عجیب است، اما یک سوال به طور فزاینده مرتبط. از این گذشته، با افزایش دما و تبدیل شدن آب و هوای شدید به حالت عادی، بسیاری از سیستم های تولید مواد غذایی در معرض تهدید قرار می گیرند. همانطور که این روند افزایش می یابد، ارزش این را دارد که بپرسیم مصرف کنندگان باید کدام مواد غذایی را کاهش دهند – یا به طور کامل کنار بگذارند.
به گفته دیوید لوبل، معاون مرکز امنیت غذایی و محیط زیست در دانشگاه استنفورد ، «داستان کلی این است که کشاورزی حساس است. این آخر دنیا نیست؛ اما این معامله به اندازه کافی بزرگ خواهد بود که ارزش نگرانی ما را داشته باشد.”
یکی از مسائل مهم دی اکسید کربن یا CO2 است. گیاهان از این گاز برای سوخت رسانی به فتوسنتز استفاده می کنند، واقعیتی که باعث شده است برخی از تحلیلگران استدلال کنند که افزایش CO2 چیز خوبی برای کشاورزی است. لوبل مخالف است و اشاره می کند که CO2 تنها یکی از عوامل متعدد در کشاورزی است. او میگوید: «در نقطهای وجود دارد که افزودن بیشتر و بیشتر CO2 کمکی نمیکند. عوامل دیگر – مانند در دسترس بودن آب، افزایش نوسانات دمای بالا و پایین و تأثیر استرس بر سلامت گیاه – ممکن است بر مزایای افزایش CO2 برتری داشته باشد.
لوبل قبلاً متوجه تأثیر تغییرات آب و هوایی بر برخی محصولات شده است. به عنوان مثال، او میگوید، دادههای عملکرد حاصل از تولید ذرت و گندم نشان میدهد که این دو محصول اصلی در حال حاضر تحت تأثیر تغییرات آب و هوایی قرار گرفتهاند. به طور مشابه، میوه ها و آجیل نیز تأثیر تغییرات آب و هوایی را نشان می دهند. درختان میوه برای تولید بهینه به « ساعت سرما » یا زمان در محیط های سرد و زمستانی نیاز دارند. اگر آنها به تعداد مورد نیاز روزهای سرد و زمستانی خود نرسند، تولید – و کیفیت – کاهش می یابد. لوبل توضیح می دهد که این کاهش بازده منجر به افزایش مکرر قیمت در بسیاری از غذاها می شود.
در اینجا لیستی از غذاهایی است که اکنون باید از آن لذت ببرید – در حالی که آنها نسبتاً فراوان هستند.
ذرت (و حیواناتی که آن را می خورند)
کمبود آب و دمای گرمتر خبر بدی برای ذرت است: در واقع، افزایش دمای جهانی فقط 1 درجه سانتیگراد (1.8 فارنهایت) سرعت رشد را تا 7 درصد کاهش می دهد. تأثیر اختلال در تولید ذرت بسیار فراتر از بخش تولید در سوپرمارکت خواهد بود. مقدار زیادی از ذرت ایالات متحده برای تغذیه دام مصرف می شود، بنابراین عملکرد کمتر ذرت می تواند به معنای قیمت گوشت بالاتر و سرانه کمتر گوشت باشد.
این صرفا یک حدس و گمان نیست: لوبل ادعا می کند که تغییرات در این صنعت 1.7 تریلیون دلاری از قبل آغاز شده است. بر اساس مطالعه اخیر (الزام به اشتراک) که وی با همکاری وی انجام داده است، کشاورزان جهان در سال های اخیر بسیار کمتر از آنچه که تغییرات آب و هوایی نبود، بهره وری کمتری داشته اند. تولید جهانی ذرت، به ویژه، در حال حاضر تقریباً 4 درصد کمتر از آن چیزی است که اگر آب و هوا گرم نمی شد، بود.
قهوه
دمای بالاتر از حد متوسط و تغییر الگوهای آب و هوایی در مناطق استوایی، قارچ « زنگ قهوه » و گونههای مهاجم را به هنجار جدیدی در مزارع قهوه تبدیل کرده است. و بدتر از آن، خشکسالی شدید در برزیل در بهار امسال باعث افزایش سرسام آور قیمت ها شد. برخی از تحلیلگران پیش بینی می کنند که در صورت ادامه روند فعلی، تولید قهوه آمریکای لاتین می تواند به آسیا منتقل شود.
آمریکای لاتین تنها منطقه تولید کننده قهوه نیست که با تاثیرات تغییر الگوهای آب و هوایی مواجه است. در آفریقا، پیشبینی میشود که با گرم شدن آب و هوا ، تعداد مناطق مناسب برای کشت قهوه از 65 درصد به 100 درصد کاهش یابد. در این حالت، دمای بالاتر باعث تولید محصول و گیاه کمتر می شود.
شکلات
بر اساس مطالعه ای که در سال 2011 به طور گسترده مورد استناد قرار گرفت (pdf) از مرکز بین المللی کشاورزی گرمسیری (CIAT)، دانه های کاکائو – ماده خام شکلات – در چند دهه آینده بسیار کمتر خواهد شد. مشکل اصلی افزایش دما و کاهش ذخایر آب است: در کشورهای آفریقایی غنا و ساحل عاج، پیش بینی می شود دما تا سال 2050 حداقل 2 درجه سانتیگراد افزایش یابد. باعث از دست دادن آب بیشتری در هوا و کاهش عملکرد آنها می شود.
اندرو جارویس، رهبر برنامه تحلیل تصمیمگیری و سیاست در CIAT، میگوید که اگرچه شکلات و قهوه برای بقای ما حیاتی نیستند، مطالعه تأثیر تغییرات آب و هوا بر آنها منطقی است، زیرا آنها میتوانند به افزایش آگاهی در مورد تغییرات آب و هوا کمک کنند. ضربه زدن به نقاط نرم مردم.»
او میگوید: «تصور کنید که از خواب بیدار میشوید و قهوه نمیخورید تا صبح به شما کمک کند، یا وقتی که هوس کردید، یک تخته شکلات به راحتی در دسترس ندارید. اینطور نیست که وجود نداشته باشد، اما قیمت ها به احتمال زیاد بسیار بالاتر خواهد بود. هر دوی این محصولات به تغییرات آب و هوایی بسیار حساس هستند و افزایش تقاضا از ظرفیت ما برای عرضه بیشتر است.
غذای دریایی
علاوه بر تأثیرات آن بر خشکی، تغییرات آب و هوایی همچنین می تواند به افزایش سطح CO2 در اقیانوس ها کمک کند. این به نوبه خود منجر به اسیدی شدن اقیانوس می شود که می تواند طیف وسیعی از موجودات خوراکی اقیانوس را تهدید کند. به عنوان مثال، پوسته صدفهای جوان و دیگر موجودات آهکیساز احتمالاً با گذشت زمان، با افزایش اسیدیته اقیانوسها، استحکام کمتری پیدا میکنند. سر مارک والپورت، دانشمند ارشد بریتانیا، اخیراً اعلام کرد که به لطف CO2 ساخته دست بشر، اسیدیته اقیانوس ها از زمان شروع انقلاب صنعتی حدود 25 درصد افزایش یافته است.
مشکل دیگر این است که، طبق یک مطالعه اخیر ، اکثر ماهیها به کندی خود را با اسیدی شدن تطبیق میدهند که منجر به خطر سقوط گونهها میشود. برخی از حیوانات، مانند ماهیهای گرمسیری و خرچنگ دریایی ، در جستجوی زیستگاههای خنکتر به سمت شمال حرکت میکنند، اما این مهاجرت باعث مشکلات دیگری میشود. برای مثال، ماهیهای استوایی بیشتر در معرض انگلهای موجود در آبهای گرمتر هستند و باعث تضعیف بیشتر گونههای آنها میشود. در همین حال، خرچنگ دریایی تمایل دارد هر چیزی را که در چشم است بخورد، بنابراین حرکت آنها زیستگاه های بومی گونه های دیگر را در معرض خطر قرار می دهد.
شربت افرا
زمستانهای مرطوبتر و تابستانهای خشکتر استرس بیشتری بر افراهای قندی، درختانی که شیره آنها برای تولید شربت افرا مورد نیاز است، وارد میکند. در زمستان، درختان به دمای انجماد نیاز دارند تا فرآیند انبساط و انقباض را که برای تولید شیره لازم استفاده میکنند، تامین کنند. افزایش دما باعث میشود شیرهها زودتر جاری شوند: طبق برخی تخمینها، این امر ممکن است تا پایان قرن آینده تولید افرا را تا یک ماه افزایش دهد.
وزارت کشاورزی ایالات متحده همچنین پیشبینی میکند که صنعت به سمت شمال حرکت خواهد کرد، زیرا درختان در مناطق خنکتر نسبتاً بهتر هستند و درختان افرا در ایالتهایی مانند پنسیلوانیا کمتر از این تغییر جان سالم به در خواهند برد. خدمات جنگلی USDA اطلس درختی تغییر آب و هوا را توسعه داده است که نشان می دهد افراهای قندی احتمالاً برخی از زیستگاه های خود را از دست خواهند داد. آژانس فدرال میگوید: «در حالی که درختان افرا لزوماً از چشمانداز ناپدید نمیشوند، اما ممکن است درختهای کمتری وجود داشته باشد که استرس بیشتری داشته باشند، که در دسترس بودن شربت افرا را بیشتر کاهش میدهد».
لوبیا
لوبیا اکثریت جمعیت آمریکای لاتین و بیشتر آفریقا را تغذیه می کند، اما حبوبات دلچسب ممکن است در مواجهه با تغییرات آب و هوایی بلدرچین شوند. طبق گزارشی از CIAT ، دماهای بالاتر بر گلدهی و تولید دانه در انگورهای لوبیا تأثیر می گذارد و عملکرد را تا 25 درصد کاهش می دهد. و در مناطقی که لوبیا در حال رشد هستند، باران بیش از حد – به شکل طوفان و سیل – احتمالاً برخی از محصولات را نیز از بین می برد.
جارویس از CIAT می گوید: «لوبیاها به آب و هوا بسیار حساس هستند. دمای بالا، به ویژه در شب، می تواند به طور قابل توجهی بر بهره وری محصول تأثیر بگذارد.
گیلاس
میوههای هستهدار، بهویژه گیلاس، برای میوه دادن به ساعتهای خنک نیاز دارند. شبهای سرد خیلی کم، و درختان کمتر به گرده افشانی موفقی دست مییابند. در ساحل غربی، جایی که بخش عمده ای از گیلاس های شیرین رشد می کنند، افزایش دما به این معنی است که درختان ممکن است دیرتر گل بدهند و میوه های کمتری تولید کنند.
هوای سرد غیرمعمول می تواند به همان اندازه فاجعه آمیز باشد. در سال 2012، صنعت گیلاس میشیگان 90 درصد محصول گیلاس ترش خود را پس از یخ زدگی دیرهنگام از دست داد.
____________________________________________________________________
___________________________________________________________________________________
__________________________________________________________________________________________________
تغییر آب و هوا برای آینده قهوه و سایر غذاهای محبوب چه معنایی دارد
یک مطالعه جدید نشان میدهد در حالی که کشاورزی قهوه در آب و هوای گرمتر چالشبرانگیزتر خواهد بود، برخی از کشورها میتوانند بیشتر بادام هندی و آووکادو تولید کنند.
حدود 10 میلیارد نفر باید سیر شوند، در مقایسه با 8 میلیارد نفری که امروزه روی زمین وجود دارد، و تغییرات آب و هوایی محل تامین غذا را تغییر خواهد داد. در حال حاضر، گرمای هوا به غذاهای گرمسیری اجازه می دهد تا در مناطق در حال رشد شمال، جایی که قبلاً رشد نکرده بودند، رشد کنند – برای مثال، مرکبات در گرجستان و آووکادو در جزیره سیسیل ایتالیا رشد می کنند.
مایکل هافمن، نویسنده کتابی که اخیراً منتشر شده است، میگوید: «کامپیوتر خود را بردارید و تغییرات آب و هوایی و سپس غذای مورد علاقهتان را تایپ کنید، و نیمی از اوقات، داستان تغییرات آب و هوایی را دریافت خواهید کرد که بر غذای مورد علاقهتان تأثیر میگذارد».
یک مطالعه جدید منتشر شده در مجله PLOS One مدل می کند که چگونه شرایط رشد برای سه غذای محبوب – قهوه، بادام هندی و آووکادو – در 30 سال آینده تغییر خواهد کرد و چشم انداز پیچیده ای از برندگان و بازندگان را پیدا کرد.
از بین سه محصول، قهوه بیشتر از همه تحت تأثیر گرم شدن قرار خواهد گرفت: مدل مطالعه کاهش کلی را تا سال 2050 در تعداد مناطقی که می تواند رشد کند پیش بینی می کند. برای بادام هندی و آووکادو، نتایج پیچیده تر بود. برخی از مناطق در حال رشد کاهش این محصولات را تجربه خواهند کرد در حالی که سایر مناطق، مانند جنوب ایالات متحده، احتمالاً زمین های بیشتری را پیدا خواهند کرد که برای محصولات غذایی گرمسیری مانند بادام هندی و آووکادو مناسب تر است.
این تحقیق بر روی مطالعات قبلی که قبلاً اثرات مضر تغییر آب و هوا بر دانههای قهوه را مستند کرده بودند، گسترش میدهد. با بررسی طیف وسیع تری از عوامل، مانند چگونگی تغییر PH و بافت خاک با بارندگی بیشتر، شواهد بیشتری از کاهش ارائه می دهد. همچنین این اولین نگاه جهانی به چگونگی تأثیر تغییرات آب و هوا بر مناطق پرورش بادام هندی و آووکادو است.
رومن گروتر، نویسنده این مطالعه، دانشمند محیط زیست در دانشگاه علوم کاربردی زوریخ در سوئیس، میگوید: «مسلماً میتوان در بسیاری از مکانها سازگار شد» تا شرایط تغییر را جبران کند. دانشمندان و کشاورزان در حال حاضر در حال آزمایش ترکیبی از محصولات خاص برای ایجاد صفات سخت تری هستند که می توانند بهتر از تغییرات آب و هوایی دوام بیاورند. در برخی مناطق، مانند ایالت جورجیا و سیسیل، گونه های کاملاً جدیدی از محصولات در حال کاشت هستند. اما مطالعه هشدار می دهد که ممکن است کافی نباشد.
گروتر میگوید: «در برخی مواقع ممکن است دیگر امکان رشد یک محصول در منطقه سنتی آن وجود نداشته باشد».
مدل سازی آینده
مطالعات مدلسازی تأثیر تغییرات آب و هوایی بر کشاورزی اغلب به محصولات پرسود مانند سویا، ذرت و گندم پرداختهاند. اما گروتر میگوید که انواع غذاهایی که در مزارع کوچک تولید میشوند کمتر مورد مطالعه قرار گرفتهاند، هر چند که در هنگام آمادهسازی عرضه جهانی غذا برای تغییرات آبوهوایی، آنها بخش مهمی از پازل خواهند بود. طبق گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ، مزارع کوچک یک سوم غذای جهان را تولید می کنند. و درک سه محصول مورد تجزیه و تحلیل در این مطالعه نیز مهم است زیرا برخلاف ذرت یا گندم، سالها قبل از برداشت کاشته میشوند – به این معنی که تصمیمگیری در مورد نوع محصولاتی که باید رشد کنند براساس فرضیاتی در مورد شرایط رشد آینده مانند دما و الگوهای بارندگی
جهان قبلاً 1.1 درجه سانتیگراد (2 درجه فارنهایت) گرم شده است که باعث استرس گرمایی بیشتر در گیاهان و افزایش شدت بلایای طبیعی شده است. تا سال 2100، جهان می تواند 3 درجه سانتیگراد (5.5 درجه فارنهایت) گرم شود. با نگاهی به 14 مدل مختلف، محققان پیشبینی کردند که چگونه شرایط جهانی تحت سه سناریو مختلف آب و هوایی تغییر میکند : کاهش شدید انتشار گازهای گلخانهای که گرمایش را تا 1.6 درجه سانتیگراد (2.9 درجه فارنهایت) محدود میکند، کاهش متوسطی که گرم شدن را تا 2.4 درجه سانتیگراد محدود میکند. (4.3 درجه فارنهایت)، و بدترین سناریویی که در آن گرمایش بیش از 4 درجه سانتیگراد (بیش از 7 درجه فارنهایت) باشد.
نتایج مطالعه با سه سطل “مناسب” مشخص شد – مناسب بودن بالا در جایی که یک محصول خاص بدون اتکا به آبیاری و کود بالاترین عملکرد را تولید می کند.
از بین سه محصول، قهوه بیشترین تأثیر را از آب و هوای آینده داشت. تا سال 2050، در هر سه سناریو آب و هوایی، تعداد مناطقی که مناسبترین مناطق برای کشت قهوه هستند 50 درصد کاهش یافت. این کاهش در درجه اول نتیجه افزایش دمای سالانه در کشورهای تولیدکننده قهوه مانند برزیل، ویتنام، اندونزی و کلمبیا بود.
برای بادام هندی، کاهش بسیار متفاوت بود. برخی کاهش ها شدید بود. در بنین آفریقای غربی، دمای بالای سالانه پیشبینی میشد که باعث کاهش تقریباً 55 درصدی زمینهایی شود که برای رشد بادام هندی مناسب است، حتی در صورت کاهش انتشار گازهای گلخانهای. اگر اقدامات بیشتری برای کاهش تغییرات آب و هوایی انجام نشود، سایر کشورها فقط شاهد کاهش تک رقمی بودند. با این حال، به طور کلی، پیشبینی میشود که زمینهای مناسب برای رشد بادام هندی به لطف زمستانهای گرم در عرضهای جغرافیایی بالاتر و پایینتر مانند ایالات متحده، آرژانتین و استرالیا 17 درصد در سراسر جهان افزایش یابد.
آووکادوها که برای رشد در جنگلهای بارانی تکامل یافتند، نتایج مشابهی داشتند و تغییراتی را در مکانهایی که میتوانستند بر اساس تغییرات بارندگی مشاهده کنند. آب و هوای گرمتر میتواند رطوبت بیشتری را در خود نگه دارد و منجر به بارندگی بیشتر شود و پیشبینی میشود که مناطق گرمتر تا سال 2050 باران بیشتری تولید کنند. تخمین زده میشود که مناطقی که برای پرورش آووکادو مناسبتر هستند، 14 تا 41 درصد در سراسر جهان در کشورهایی مانند جمهوری دومینیکن و جمهوری دومینیکن کاهش مییابند. اندونزی، اما مناطق نسبتا مناسب برای رشد میوه 12 تا 20 درصد افزایش یافت.
در مکزیک که در حال حاضر بزرگترین تولیدکننده میوه است، انتظار میرود شرایط مناسب کشت آووکادو بر اساس انتشار گازهای گلخانهای تا سال 2050 از 66 به 87 درصد افزایش یابد.
نتایج این مطالعه با آنچه پم ناکس، اقلیم شناس کشاورزی دانشگاه جورجیا در ایالت هلو دیده است، مطابقت دارد. او می گوید که تولیدکنندگان مواد غذایی با غذاهای جدیدی که اکنون با آب و هوای گرم زمستانی منطقه مناسب است، آزمایش کرده اند.
( در مورد اینکه چگونه تغییرات آب و هوایی بر هلو نمادین ایالت تأثیر می گذارد بیشتر بخوانید. )
او در ایمیلی میگوید: «کشاورزان در جنوب شرقی ایالات متحده با آزمایش محصولات جدیدی مانند زیتون و ساتسوما از این مزیت استفاده میکنند.
تطبیق غذاها برای آینده
نتایج مطالعات متنوع ممکن است برای عرضه جهانی غذا در سال 2050 چه معنایی داشته باشد؟
هافمن می گوید که چگونه تغییرات آب و هوایی بر امنیت غذایی آینده تأثیر می گذارد، به تحقیقات بیشتری نیاز دارد. به عنوان مثال، او می گوید، تغییرات آب و هوایی میزان و نوع آفاتی را که به محصولات کشاورزی حمله می کنند افزایش می دهد. فرض طبیعی ممکن است این باشد که آن محصولات کاهش می یابد، اما اگر تعداد شکارچیان آفات نیز افزایش یابد، چه؟ همانطور که برخی از مناطق در حال رشد گسترش می یابند در حالی که برخی دیگر کوچک می شوند، پیش بینی سرنوشت اقلام غذایی خاص چالش برانگیز است.
هافمن، که مدیر اجرایی سابق مؤسسه راه حل های هوشمند آب و هوایی کرنل بود، می گوید آنچه واضح است این است که کاهش یک محصول خاص می تواند تأثیر مخربی بر سطح محلی داشته باشد – «مانند یک کارخانه غول پیکر که به خارج از شهر می رود».
این مطالعه میگوید برای کمک به جوامع برای مقابله با این تغییر، تولیدکنندگان مواد غذایی باید به روشهای مختلفی سازگار شوند، از استفاده از محصولات پوششی برای سالم نگه داشتن خاک گرفته تا پرورش گونههای مقاوم به آب و هوا، مانند قهوه که میتواند دمای بالاتر را تحمل کند.
چارلز برومر، مدیر مرکز اصلاح نباتات در دانشگاه کالیفرنیا، دیویس، میگوید: اما بهعنوان راهحل، اصلاح محدودیتهایی دارد: تکمیل آن ممکن است سالها طول بکشد، و اصلاحکنندگان گیاهان ممکن است نتوانند با سرعت تغییرات اقلیمی همگام شوند. . اگر امواج گرما شدیدتر و مکررتر شوند، حتی گیاهانی که به گرما متحمل می شوند نیز ممکن است نتوانند با موفقیت تولید کنند.
دانشمندان می توانند با پیش بینی چندین دهه از قبل چگونگی تغییر کشاورزی به کشاورزان کمک کنند تا بدانند چه انتظاری دارند و می توانند به سیاست گذاران در مورد چگونگی تشویق کشاورزان به استفاده از روش های رشد کارآمدتر مانند گیاهان پوششی برای جلوگیری از فرسایش یا کاشت محصولات جدید در صورت نیاز توصیه کنند.
گروتر میگوید: «مدلسازی چنین تغییراتی و تأثیرات آنها بر کشاورزی برای امنیت غذایی و تغذیه بسیار مهم است». ما اکنون به طور عمده محصولات نقدی را مدل می کنیم، اما آووکادو نیز یک محصول مهم و مغذی است.

