• خانه
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • گالری
  • درباره ما
  • تماس باما
با ما در ارتباط باشید.
reformh@yahoo.com
عضویتورود
مشقکمشقک
  • خانه
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • گالری
  • درباره ما
  • تماس باما

آینده - غذا

  • خانه
  • بلاگ
  • آینده - غذا
  • راهنمای مختصری در مورد اثرات تغییرات آب و هوا بر تولید مواد غذایی

راهنمای مختصری در مورد اثرات تغییرات آب و هوا بر تولید مواد غذایی

  • ارسال شده توسط ادمین 1
  • دسته بندی آینده - غذا
  • تاریخ فروردین 28, 1401
  • نظرات 0 نظر

غذا ممکن است یک زبان جهانی باشد – اما در این روزهای گرم که رکوردشکن است، تغییرات آب و هوایی نیز همینطور است. با توجه به اینکه جولای به عنوان گرم ترین ماه روی زمین در تاریخ ثبت شده و آب و هوای شدید در سطح جهان آغاز می شود، کشاورزان با تغییرات اقلیمی در زمین های زراعی و مراتع در سراسر جهان مواجه هستند.

برای مثال، در ایالات متحده، تأثیرات آب و هوایی مانند بارندگی های بیشتر ، جلوگیری از سیل و فرسایش در مزارع در سراسر غرب میانه را دشوارتر می کند. کشاورزان کالیفرنیایی، از سوی دیگر، باید راه هایی برای بهره وری با وجود افزایش خطرات خشکسالی و آتش سوزی بیابند.

همه اینها بسیار بیشتر از یک ناراحتی حکایتی است: چهارمین گزارش ارزیابی ملی آب و هوای برنامه تحقیقاتی تغییر جهانی ایالات متحده نشان می دهد که گرم شدن دما، گرمای شدید، خشکسالی، آتش سوزی و طوفان های بزرگ “به طور فزاینده ای بهره وری کشاورزی را مختل می کند” و نه تنها معیشت کشاورزان را تهدید می کند. اما همچنین امنیت غذایی، کیفیت و ثبات قیمت.

اگر این اثرات پیش‌بینی‌شده افراطی به نظر می‌رسند، دلایل آن نیز بسیار زیاد است.

پنج اثر آب و هوایی بر تولید مواد غذایی در حال حاضر تأثیر می گذارد

تغییرات اقلیمی نه تنها یک چالش، بلکه مجموعه‌ای از چالش‌ها را برای کشاورزان – و برای جوامع بزرگ‌تری که برای غذا به آنها وابسته هستند، ایجاد می‌کند. از بارندگی نامنظم گرفته تا تغییر فصول، فقط این پنج تغییر آب و هوایی کلیدی را در نظر بگیرید و اینکه چگونه بر روی دسترسی به غذا در حال حاضر و آینده تأثیر می گذارد:

1) آب و هوای شدیدتر می تواند به دام ها و محصولات زراعی آسیب برساند. طوفان‌های بزرگ همیشه مزارع را ویران کرده‌اند، چه در اثر بادهای آسیب‌رسان در طول طوفان، یا فرسایش و رانش زمین که حتی با فروکش کردن طوفان می‌توانند دوباره بالا بیایند. اما اکنون آنها حتی رایج تر می شوند. به عنوان مثال، در بهار 2018، باران شدید و طوفان های برف غیرمعمول باعث سیل عظیم در سراسر غرب میانه ایالات متحده شد و برخی از مناطق به عمق 10 فوت در شن و ماسه باقی ماند. تنها در نبراسکا، کشاورزان حدود 440 میلیون دلار گاو را از دست دادند . در نتیجه این شرایط سیل، بسیاری از کشاورزان مجبور به تاخیر در کاشت بهاره شدند. تاخیر در محصولاتی مانند ذرت و سویا فقط برای کشاورزان استرس زا نیست – آنها می توانند به نوسان قیمت مواد غذایی و حتی ناامنی غذایی بالقوه منجر شوند.

2) کمبود آب در سراسر جنوب غربی ایالات متحده باعث می شود که نگهداری محصولات و دام ها گران تر و دشوارتر شود. خشکسالی در چشم انداز بلندمدت در سراسر غرب ایالات متحده دیده می شود، با کاهش برف، پر کردن مخازن در طول تابستان چالش برانگیزتر است. کمبود آب کافی می تواند به راحتی به محصولات زراعی آسیب برساند یا از بین ببرد، خاک را خشک کند و معیشت را تهدید کند. برای مثال، بین سال‌های 2014 تا 2016، کالیفرنیا در نتیجه خشکسالی ، حدود 3.8 میلیارد دلار خسارت اقتصادی مستقیم در سراسر ایالت به کشاورزی متحمل شد.

3) فصول مثل قبل نیستند . فصل رشد زودتر شروع می شود و در آب و هوای گرم گرمتر می شود. فصل رشد طولانی‌تر، در طول زمان، از نظر تئوری می‌تواند مزایایی داشته باشد، اما همچنین در کوتاه‌مدت موانع بیشتری را ایجاد می‌کند، مانند افزایش جمعیت آفات، با امکان تولید نسل‌های بیشتر در سال. شروع زودهنگام بهار همچنین می تواند باعث رشد محصولات کشاورزی قبل از اینکه خاک آب و مواد مغذی کافی را در خود نگه دارد، یا باعث از بین رفتن محصولات میوه ای شود که زود جوانه می زنند و بعداً سرمای بهاری را تجربه می کنند. به علاوه، زمستان‌های گرم‌تر می‌تواند روی سایر روش‌های کشاورزی مانند ذخیره‌سازی غلات تأثیر بگذارد.

آتش سوزی مزرعه ذرت
مزارع خشک شده و آسیب دیده از آتش سوزی چالش های فزاینده ای را برای کشاورزان و مصرف کنندگان ایجاد می کند.

4) آتش سوزی می تواند مزارع را ویران کند – حتی زمانی که شعله های آتش واقعاً به آنها نمی رسد. دامداران در سراسر غرب اخیراً در نتیجه بدتر شدن فصول آتش سوزی، از تلفات جانی گرفته تا زمین های چرای زغالی و ذخایر یونجه از بین رفته، خسارات عمده ای را تجربه کرده اند. علاوه بر این، «تأثیرات ثانویه» فراوان است، از لکه دودی که می‌تواند شراب را خراب کند، تا مصیبت عملیاتی نگه داشتن مزرعه زمانی که آتش‌سوزی‌ها در نزدیکی شعله‌ور هستند و دستور تخلیه به نظر می‌رسد در گوشه و کنار است. همه اینها همچنین باعث افزایش هزینه ها می شود، زیرا خطرات تنفسی ناشی از کار در شرایط دودآلود و بیش از حد گرم می تواند مزارع را مجبور کند در اوج فصل برداشت، کارگران را به خانه بفرستند.

5) آب و هوای گرمتر و افزایش سطح CO2 بر عرضه، ایمنی و کیفیت مواد غذایی تأثیر منفی می گذارد. بر اساس گزارش کاربری اراضی IPCC در سال 2019بین 25 تا 30 درصد از مواد غذایی تولید شده در سراسر جهان هدر می رود، نه همه آن به دلایل مشابه. برای مثال، در کشورهای توسعه‌یافته، مصرف‌کنندگانی که گاهی اوقات به ظاهر رها می‌شوند، به سادگی آنچه را که به‌عنوان غذای «زیاد» یا «مازاد» می‌دانند، دور می‌اندازند. در کشورهای در حال توسعه، بیشتر ضایعات ناشی از کمبود یخچال است زیرا محصولات بین تولیدکنندگان و مصرف کنندگان خراب می شوند. گزارش IPCC تخمین می زند که ضایعات غذایی حدود 1 تریلیون دلار در سال هزینه دارد و حدود 10 درصد از انتشار گازهای گلخانه ای از سیستم های غذایی را تشکیل می دهد. در همین حال، حدود دو میلیارد انسان در سراسر جهان دارای اضافه وزن یا چاق هستند، حتی در حالی که نزدیک به یک میلیارد نفر دچار سوءتغذیه هستند، که نشان دهنده ناکارآمدی و نابرابری در توزیع غذا است.

علاوه بر این، افزایش دما می تواند قرار گرفتن در معرض برخی از عوامل بیماری زا و سموم را تغییر دهد. در نظر بگیرید: سالمونلا، کمپیلوباکتر، ویبریو پاراهامولیتیکوس در صدف خام، و قارچ های مایکوتوکسیژنیک، که همگی می توانند در محیط های گرمتر رشد کنند. دی اکسید کربن بیشتر در اتمسفر همچنین می تواند آهن، روی، پروتئین و سایر مواد مغذی درشت و ریز مغذی را در برخی محصولات کاهش دهد.

اکنون برای فیل که هنوز در اتاق است: تولید غذا فقط تحت تأثیر تغییرات آب و هوایی نیست، بلکه به طور فعال در تغییرات آب و هوایی نیز نقش دارد. طبق گزارش استفاده از زمین IPCC، کشاورزی و سایر کاربری‌ها بیش از یک پنجم انتشار CO2 جهانی را تشکیل می‌دهند و یک چرخه معیوب را ایجاد می‌کنند.

راه حل های رو به رشد برای بحران آب و هوا

گزارش ژوئیه IPCC ذکر شده در بالا، اقدامات سازگاری و کاهشی مختلفی را فهرست می‌کند که می‌تواند به کاهش اثرات نامطلوب ترجیحات غذایی و رژیم غذایی بر تغییرات آب و هوا کمک کند. پیشنهادات به تولید مواد غذایی و رژیم های غذایی پایدارتر (بیشتر مبتنی بر گیاه، کمتر مبتنی بر گوشت) می پردازد. بهبود مدیریت جنگلداری (از جمله کاهش جنگل زدایی و افزایش جنگل کاری)؛ ترسیب کربن کشاورزی، از جمله روش‌های کشاورزی بدون خاک‌ورزی؛ و کاهش ضایعات مواد غذایی

و هشدار می دهد که تاخیر در اقدام پرهزینه خواهد بود:

به تعویق انداختن کاهش انتشار [گازهای گلخانه‌ای] از همه بخش‌ها مستلزم معاوضه‌هایی از جمله از دست دادن غیرقابل برگشت در عملکرد اکوسیستم زمین و خدمات مورد نیاز برای غذا، سلامت، سکونت‌گاه‌های قابل سکونت و تولید است که منجر به اثرات اقتصادی قابل توجه فزاینده‌ای بر بسیاری از کشورها در بسیاری از مناطق جهان می‌شود. .

بنابراین، افراد چه کاری می توانند برای جلوگیری از برخی از تأثیرات بدتر آب و هوا بر عرضه مواد غذایی انجام دهند؟ در واقع تعدادی راه برای کمک به حمایت از تولید مواد غذایی سازگار با آب و هوا وجود دارد.

بهبود سلامت خاک، در مقیاس بزرگ، یکی از راه های کلیدی به جلو است. خاک غنی از مواد مغذی کربن را بهتر از خاک تخریب شده و بیش از حد کار شده ذخیره می کند. بعلاوه، خاک سالم به مزارع کمک می کند تا مولد باقی بمانند – برد-برد. مصرف‌کنندگان می‌توانند این تلاش‌ها را با حمایت از کشاورزان و دامدارانی که در شیوه‌های پایداری مانند کشت پوششی و کمپوست‌سازی مشارکت دارند، تقویت کنند.

کاهش مصرف گوشت راه دیگری برای کاهش اثرات آب و هوایی تولید مواد غذایی است، با توجه به اینکه یک مزرعه دام مانند یک کارخانه متان است و حدود 14.5 درصد از انتشار گازهای گلخانه ای جهانی را در بر می گیرد. دوشنبه‌های بدون گوشت، رژیم‌های «انعطاف‌پذیر» و ظهور برندهای گوشت مصنوعی، همگی گواه تلاش‌های رو به رشد با هدف کاهش مصرف گوشت هستند.

علاوه بر اقدامات مصرف کننده، راه های جدید جالبی در سمت صنعت وجود دارد. به عنوان مثال، دستگاه گوارش کود می تواند متان را از کود به الکتریسیته تبدیل کند. و جلبک دریایی به دلیل پتانسیل خود در آروغ زدن گاوها کمتر مورد توجه علمی قرار گرفته است. ( بله، درست خواندید .)

تلاش های سیاستی نیز احتمالاً کلیدی خواهد بود. کالیفرنیا به نوبه خود اهدافی را برای هدایت برخی سرمایه گذاری های سقفی و تجاری برای ایجاد تأسیسات کمپوست و تشویق کاهش متان در کارخانه های لبنی دارد.

چالش های پیش رو بسیار زیاد است. اما فرصت‌هایی برای انطباق با واقعیت‌های جدید و کاهش تأثیرات متنوع نیز وجود دارد. با توجه به پروژه Drawdown، سه مورد از 10 بهترین راه حل آب و هوایی مربوط به غذا هستند، از کاهش ضایعات غذایی (3) و انتخاب یک رژیم غذایی غنی از گیاه (4) تا silvopasturing (9)، که درختان و مراتع را در یک محیط ادغام می کند. اکوسیستم واحد

ایجاد چنین تغییراتی همیشه آسان نیست. با این حال، چیزی که آسان‌تر می‌شود این است که ببینیم اشتهای جمعی جهان برای سوخت‌های فسیلی تأثیر منفی بر غذای واقعی و گزینه‌های رژیمی دارد.

و گزینه عدم اقدام در مورد چیزی بسیار اساسی؟ آمریکایی‌ها از طریق خرید غذا و ترجیحات غذایی خود به طور فزاینده، البته شاید به تدریج، نشان می‌دهند که به طور فزاینده‌ای در مورد بلعیدن آن محتاط هستند.

یادداشت سردبیر: این داستان بخشی از Covering Climate Now است، یک همکاری جهانی با بیش از 250 رسانه خبری برای تقویت پوشش داستان آب و هوا. داستان در 20 اکتبر برای تصحیح یک اشتباه به آرامی ویرایش شد.

برچسب زده شده:دیزی سیمونز

  • اشتراک گذاری:
author avatar
ادمین 1

مطلب قبلی

تغییرات آب و هوا و مدیریت ریسک
فروردین 28, 1401

مطلب بعدی

کسب و کار های غذا کدامند؟
فروردین 28, 1401

ممکن است همچنین دوست داشته باشید

download
نقش زنان در امنیت غذایی چیست؟
1 تیر, 1401
download
برنامه جهانی غذا
13 خرداد, 1401
images (2)
تولید مواد غذایی، تاریخچه
13 خرداد, 1401

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته ها

  • مدل تجاری
  • سازمان تحقیق و توسعه با تمرکز بر حال و آینده
  • مدیریت مالی: دامنه، اهداف و اهمیت
  • آینده‌اندیشی: نگارش سناریوها
  • چگونه ذهنیت می تواند یک کسب و کار را ایجاد یا شکست دهد

درخواست مقاله و اسلاید سفارشی

برای سفارش مقاله و اسلاید با ما در ارتباط باشید:
reformh@yahoo.com

ارسال درخواست

[miniorange_social_login shape="longbuttonwithtext" theme="default" space="4" width="240" height="40"]

ورود با حساب کاربری سایت شما

رمز عبوررا فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نیستید؟ همین حالا عضو شو!

یک حساب کاربری جدید ثبت کنید

آیا عضو هستید? اکنون وارد شوید