• خانه
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • گالری
  • درباره ما
  • تماس باما
با ما در ارتباط باشید.
reformh@yahoo.com
عضویتورود
مشقکمشقک
  • خانه
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • گالری
  • درباره ما
  • تماس باما

دسته‌بندی نشده

  • خانه
  • بلاگ
  • دسته‌بندی نشده
  • چگونه تغییرات آب و هوایی بر ایمنی مواد غذایی ما تأثیر می گذارد؟ــــHow Is Climate Change Affecting the Safety of Our Food?

چگونه تغییرات آب و هوایی بر ایمنی مواد غذایی ما تأثیر می گذارد؟ــــHow Is Climate Change Affecting the Safety of Our Food?

  • ارسال شده توسط ادمین 1
  • دسته بندی دسته‌بندی نشده
  • تاریخ آبان 13, 1400
  • نظرات 0 نظر

در بهترین شرایط، کشاورزی می تواند یک تجارت دشوار باشد. امروزه فشارهای فزاینده بر منابع آبی و زمینی جهان، توانایی بشر برای تغذیه خود را به خطر می اندازد. این فشارها که با تغییرات آب و هوایی تشدید شده است، کشاورزی را به یک شرکت آسیب پذیرتر و چالش برانگیز تبدیل می کند. دماهای بالا، تغییرات در دسترس بودن آب، بدتر شدن کیفیت خاک، رویدادهای شدید آب و هوایی، بالا آمدن سطح آب دریاها و اسیدی شدن اقیانوس‌ها، از جمله عوامل دیگر، می‌توانند بر تولید، پردازش، ذخیره‌سازی و توزیع مواد غذایی تا لحظه رسیدن به آن تأثیر بگذارند. میزهای ما به عبارت دیگر، کل سیستم غذایی ما توسط تغییرات آب و هوایی تهدید می شود.

اطمینان از ایمنی مواد غذایی در هر مرحله از مزرعه تا چنگال به این معنی است که کشاورزان، تولیدکنندگان و بخش کشاورزی-غذایی به طور کلی باید برای تهدیدها در سراسر زنجیره تامین آماده شوند و به آنها پاسخ دهند. و این کار اکنون با تغییر آب و هوا پیچیده‌تر شده است، که می‌تواند غذا را به روش‌های بی‌شماری ناامن کند (به «تعیین علت شیوع بیماری‌های منتقله از غذا به دلیل زنجیره غذایی جهانی و تغییرات آب و هوایی» در زیر مراجعه کنید).

کشاورزان به طور فزاینده ای به سختی می یابند که به طور مداوم غذای کافی و ایمن را تولید کنند، زیرا جمعیت رو به رشد تقاضا را افزایش می دهد در حالی که آب و هوای متغیر اغلب منجر به کاهش محصول می شود و نگرانی های مربوط به ایمنی مواد غذایی را تشدید می کند و تلفاتی را هم در مزرعه و هم پس از برداشت به دنبال دارد. به «تأثیر آب و هوا بر ایمنی غذا می‌تواند تلاش‌ها برای دستیابی به امنیت غذایی را مختل کند» در زیر ببینید). اثرات منفی گرم شدن اقیانوس ها و افزایش اسیدی شدن بر اکوسیستم های آبی و ماهیگیری در سراسر جهان از قبل قابل مشاهده است. افزایش دما می تواند باعث ایجاد استرس گرمایی در دام ها شود و پتانسیل انتشار پاتوژن های مشترک بین انسان و دام را افزایش دهد.

 

رویدادهای شدید در حال تبدیل شدن به مکرر، شدیدتر و غیرقابل پیش بینی شدن هستند. چنین حوادثی مزارع را تخریب می کند، زنجیره های غذایی را مختل می کند، باعث کمبود مواد غذایی می شود و تقریباً در همه موارد خطرات ناشی از غذا را افزایش می دهد. خشکسالی ها و سیل های طولانی مدت و همچنین نفوذ آب شور ناشی از افزایش سطح آب دریا می تواند مناطق را برای مردم، حیوانات و حیات وحش غیرقابل سکونت کند و منجر به مهاجرت شود. جمعیت های آواره شده به دلیل تغییرات آب و هوایی می توانند در معرض خطر زیاد دسترسی نداشتن به غذا و آب سالم کافی باشند. و رقابت برای منابع محدود ممکن است آسیب‌پذیری‌ها را با جرقه زدن درگیری‌ها در جوامع و همچنین منجر به نفوذ بیشتر انسان به زیستگاه‌های حیات‌وحش و افزایش خطر بیماری‌های مشترک بین انسان‌ها و انسان‌ها تشدید کند.

در سال 2008، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) تأثیرات قابل توجهی را که تغییر آب و هوا بر ایمنی مواد غذایی ما می گذارد، برجسته کرد و چالش های اساسی برای پایداری و توسعه جهانی ایجاد کرد. نشریه، تغییر آب و هوا: پیامدهای ایمنی مواد غذایی، یک نمای کلی از تأثیرات تغییرات آب و هوا بر مسائل خاص ایمنی مواد غذایی ارائه می دهد. در سال 2020، گزارش جدید فائو با نام «تغییر آب و هوا: باز کردن بار ایمنی مواد غذایی» تأثیرات تغییرات آب و هوایی را بر خطرات مختلفی که می‌توانند وارد زنجیره غذایی شوند، بررسی کرد و سعی کرد برخی از مسائل فعلی و پیش‌بینی‌شده ایمنی مواد غذایی مرتبط با تغییر آب و هوا را تعیین کند.

این مقاله از این تحقیق استفاده می کند تا برخی از راه هایی را که تغییرات آب و هوایی می تواند قرار گرفتن مصرف کننده در معرض آلاینده ها را از طریق غذا افزایش دهد، بیان می کند.

تغییرات آب و هوایی خطرات ایمنی مواد غذایی را افزایش می دهد
تغییرات آب و هوایی تأثیرات چند وجهی بر وقوع و شدت خطرات ایمنی مواد غذایی دارد. یک عامل محیطی منفرد مانند افزایش دما می تواند درجات مختلفی از تأثیر را بر آلاینده های مختلف ایجاد کند – به عنوان مثال، تقویت شانس بقای پاتوژن های منتقله از غذا (مانند سالمونلا و ویبریو) و همچنین تغییر الگوهای بروز آلاینده های شیمیایی (مانند آفلاتوکسین و آرسنیک). . به دلیل ماهیت پیچیده این اثرات، تعیین کمیت آنها می تواند دشوار باشد.

 

پاتوژن ها و انگل های منتقله از غذا
تغییرات دما، بارش و سایر عوامل محیطی بر توزیع جغرافیایی و تداوم پاتوژن ها و انگل های منتقله از غذا تأثیر می گذارد. به عنوان مثال، خطر عفونت توسط هر دو گونه سالمونلا. و Campylobacter spp. ارتباط قوی با افزایش دما دارد. Vibrio vulnificus یک پاتوژن اصلی غذایی است که با مصرف غذاهای دریایی خام یا نیم پز باعث بیماری هایی می شود که گاهی کشنده است. گرم شدن اقیانوس ها و بالا آمدن سطح دریاها برای رشد و توزیع این پاتوژن مفید است. طوفان های مکرر و شدید باعث سیل مکرر زمین های زراعی می شود که می تواند پاتوژن ها را در زنجیره غذایی توزیع کند. این می تواند خطرات ایمنی غذایی خاصی را به همراه داشته باشد، به خصوص اگر محصول خام مصرف شود. سیل همچنین خطر شیوع بیماری های منتقله از طریق آب مانند وبا (ناشی از ویبریو کلرا) را افزایش می دهد، به ویژه در مناطقی که زیرساخت های عمومی اولیه برای بهداشت و بهداشت ناکافی یا فاقد آن هستند. تغییر الگوهای بارندگی و دماهای بالاتر در مناطق معتدل می تواند به ایجاد انگل های منتقله از غذا کمک کند، که معمولاً در مناطق گرمسیری شایع تر هستند.

خشکسالی های طولانی مدت می تواند در دسترس بودن و استفاده از آب در یک منطقه خاص را تغییر دهد. این می تواند بر مشاغلی مانند کارخانه های فرآوری مواد غذایی تأثیر بگذارد، جایی که استفاده از آب برای تمیز کردن و بهداشت ممکن است محدود شود، که می تواند ایمنی مواد غذایی را به خطر بیندازد. قطع برق در هنگام حوادث آب و هوایی شدید رایج است و این می تواند بر شرایط نگهداری مواد غذایی در خانه ها و خرده فروشی ها تأثیر بگذارد.

رویدادهای شدید در حال تبدیل شدن به مکرر، شدیدتر و غیرقابل پیش بینی شدن هستند. حوادث مزارع را تخریب می‌کند، زنجیره‌های غذایی را مختل می‌کند، باعث می‌شود که چنین غذای غذایی می‌شود و معمولاً در همه موارد ناشی از افزایش می‌دهد. خشکسالی ها و سیل های طولانی مدت و همچنین نفوذ آب شور از افزایش سطح آب دریا می تواند مناطق را برای مردم، حیوانات و حیات وحش غیرقابل سکونت کند و منجر به مهاجرت شود. جمعیت های آواره شده به دلیل تغییرات آب و هوایی در خطر خطر زیاد دسترسی به غذا و آب سالم کافی باشد. و رقابت برای منابع محدود ممکن آسیب‌پذیری‌ها را با جرقه زدن درگیری‌ها در جوامع و همچنین منجر به تأثیر بیشتر انسان به زیستگاه‌های حیات‌وحش و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان‌ها و انسان‌ها می‌کند.

در سال 2008، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) تاثیرات قابل توجهی را که تغییر آب و هوای ایمنی مواد غذایی ما می‌گذارد، برجسته کرد و چالش‌های اساسی برای پایداری و توسعه جهانی ایجاد کرد. نشریه، تغییر آب و هوا: پیامدهای ایمنی مواد غذایی، یک نمای کلی از تأثیرات تغییرات آب و هوا بر مسائل خاص مواد غذایی ایمنی می دهد. در سال 2020، گزارش جدید فائو با نام «تغییر آب و هوا: باز کردن بار ایمنی مواد غذایی» تأثیرات تغییرات آب و هوا را برای خطراتی که می‌تواند جایگزین غذایی شود، بررسی کرد و سعی کرد برخی از مسائل مهم فعلی و پیش‌بینی شده باشد. مواد غذایی مرتبط با تغییر آب و هوا را تعیین کند.

تغییرات آب و هوایی خطرات ایمنی مواد غذایی را افزایش می دهد.
تغییرات آب و هوایی تاثیرات چند وجهی بر شدت و خطرات ایمنی مواد غذایی دارد. عامل محیطی منفرد مانند افزایش دما می تواند یک عامل از تاثیر را بر آلاینده های مختلف ایجاد کند – به عنوان مثال، تقویت شانس بقای پاتوژن های منتقل شده از غذا (مانند سالمونلا و ویبریو) و همچنین تغییر الگوهای بروز آلاینده های شیمیایی (مانند آفلاتوکسین) و آرسنیک). . به دلیل ماهیت پیچیده این روش، تعیین مقدار آنها می تواند باشد.

چه کاری می توان انجام داد؟
افزایش آگاهی از موضوع از طریق ارتباط هدفمند: افزایش آگاهی از یک موضوع گامی حیاتی برای ایجاد محیطی است که در آن اقدامات موثری برای پیشگیری و مدیریت خطرات ایمنی مواد غذایی تدوین شود. به عنوان مثال، اگر آگاهی عمومی از آفلاتوکسین ها در کشوری بالا باشد، عموم مردم تمایل دارند از تدوین مقررات کافی برای کنترل آنها حمایت کنند. سپس این کشور می تواند از دسترسی به بازار بین المللی و تامین مواد غذایی ایمن داخلی بهره مند شود.

استراتژی‌های ارتباطی کاربر محور مؤثر برای تعامل با گروه‌های مختلف ذینفع مورد نیاز است. تقسیم‌بندی مخاطب این مزیت را دارد که پیام‌هایی را با هدف الهام بخشیدن به اقدامات گروه‌های خاص منتقل می‌کند، بنابراین کمپین‌های اطلاعاتی و ابتکارات باید پیام‌هایی متناسب با مخاطبان و اهداف داشته باشند.

نتیجه گیری
ترکیبی از پیچیدگی سیستم های غذایی و تنوع خطرات ناشی از مواد غذایی که به طور همزمان تحت تأثیر عوامل آب و هوایی متغیر قرار می گیرند، اولویت بندی ریسک را کاملاً چالش برانگیز کرده است. اولویت بندی خطرات ایمنی مواد غذایی یک تجزیه و تحلیل سیستماتیک است که معمولاً توسط مقامات ملی ایمنی مواد غذایی انجام می شود و به موجب آن خطرات مختلف مواد غذایی بر اساس احتمال و شدت تأثیرات نامطلوب بر سلامت انسان در جمعیت داخلی رتبه بندی می شوند. چنین فرآیندهایی امکان تخصیص منابع را برای به حداقل رساندن خطرات بیماری های ناشی از غذا فراهم می کند. رتبه بندی ریسک می تواند ابزاری برای هدایت سرمایه گذاری ها به حوزه های اولویت دار باشد. این امر به ویژه در کشورهایی با منابع انسانی و مالی محدود اهمیت دارد، که می تواند رسیدگی موثر به همه تهدیدات ایمنی مواد غذایی را برای مقامات ملی دشوار کند.

در زمینه پیامدهای تغییرات آب و هوایی برای ایمنی مواد غذایی، مصرف کنندگان نقش مهمی را ایفا می کنند. در واقع، نفوذ آنها باید توسط مقامات ملی/منطقه ای در نظر گرفته شود زیرا آنها نحوه تغییر سیستم های غذایی را در نظر می گیرند. شهرنشینی، جهانی شدن، محدودیت ها یا دستاوردهای مالی، علاقه فزاینده به پایداری در تولید مواد غذایی، و موارد دیگر، انتخاب های مصرف کننده و الگوهای غذایی را تغییر می دهند. نهادهای دولتی باید از تهدیدات جدید برای ایمنی مواد غذایی که تغییراتی را در سیستم‌های تولید ایجاد می‌کند و همچنین نحوه جذب حرکت برای کمک به ایجاد تغییر آگاه باشند. مسئولیت توانمندسازی مصرف‌کنندگان برای انتخاب‌های سالم در زمینه سیستم‌های غذایی پایدار، مسئولیت مشترکی است که بر دوش ارگان‌های دولتی، صنایع کشاورزی-غذایی، انجمن‌های مصرف‌کننده، رسانه‌ها، مربیان و جامعه علمی به طور کلی است.

  • اشتراک گذاری:
author avatar
ادمین 1

مطلب قبلی

چگونه رفتار کودک خردسال خود را شکل دهید و مدیریت کنید
آبان 13, 1400

مطلب بعدی

نحوه برگزاری کلاس های خیاطی بدون از دست دادن نخ
آبان 14, 1400

ممکن است همچنین دوست داشته باشید

مروری بر روش های تحقیق بازار
12 بهمن, 1401
images
حوه نوشتن مقاله تحقیقاتی: راهنمای نهایی
16 آذر, 1401
3 شهریور, 1401

19 نوع مشاوره و نحوه راه اندازی کسب و کار مشاوره در سال 2022 توسط نیشا • 10 دقیقه خوانده شده، 4 آوریل 2022 به فکر راه اندازی یک کار مشاوره هستید؟ انواع بی شماری از نقش های مشاوره در ده ها صنعت …

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته ها

  • مدل تجاری
  • سازمان تحقیق و توسعه با تمرکز بر حال و آینده
  • مدیریت مالی: دامنه، اهداف و اهمیت
  • آینده‌اندیشی: نگارش سناریوها
  • چگونه ذهنیت می تواند یک کسب و کار را ایجاد یا شکست دهد

درخواست مقاله و اسلاید سفارشی

برای سفارش مقاله و اسلاید با ما در ارتباط باشید:
reformh@yahoo.com

ارسال درخواست

[miniorange_social_login shape="longbuttonwithtext" theme="default" space="4" width="240" height="40"]

ورود با حساب کاربری سایت شما

رمز عبوررا فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نیستید؟ همین حالا عضو شو!

یک حساب کاربری جدید ثبت کنید

آیا عضو هستید? اکنون وارد شوید