چگونه یک تجارت غذایی راه اندازی کنیم
چگونه یک تجارت غذایی راه اندازی کنیم
اگر به فکر افتتاح یک تجارت غذایی هستید ، الزامات قانونی زیادی وجود دارد که باید آنها را برآورده کنید. برخی از این الزامات در مورد همه مشاغل غذایی صدق می کند و برخی دیگر مربوط به محصول غذایی خاص است ، مانند غذاهای کنسروی کم اسید ، غذاهای دریایی یا آب میوه.
این اطلاعات یک مرور اجمالی از الزامات قانونی مربوط به راه اندازی یک تجارت مواد غذایی را ارائه می دهد. علاوه بر الزامات سازمان غذا و دارو (FDA) ، تجارت مواد غذایی شما تابع سایر الزامات فدرال ، ایالتی و محلی خواهد بود. این موارد بسته به محصول شما و نوع امکانات مورد استفاده شما متفاوت خواهد بود. اگر قصد راه اندازی یک تجارت مواد غذایی را دارید ، ممکن است بخواهید محصول و امکانات خاص خود را با دفتر منطقه ای FDA و آژانس های ایالتی و محلی نظارتی در ارتباط بگیرید. این مباحث به شما کمک می کند تا تعیین کنید که چه مقررات ایالتی و محلی در رابطه با راه اندازی یک تجارت مواد غذایی باید رعایت شود.
در این صفحه:
مشاغل غذایی مشمول مقررات FDA
مشاغل خانگی
ثبت تسهیلات غذایی
واردات مواد غذایی
اطلاع قبلی
ثبت اسناد
الزامات شیوه تولید خوب
تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP)
افزودنی های مواد غذایی
مواد تماس با غذا
برچسب زدن
گزارش نویسی
کنترل های پیشگیرانه
بازرسی ها
مکمل های غذایی
اطلاعات تکمیلی
مسئولیت تاسیسات غذایی
الزامات خاص محصولات غذایی
مشاغل غذایی مشمول مقررات FDA
FDA کلیه مواد غذایی و مواد غذایی را که در تجارت بین المللی به فروش می رسند یا برای فروش عرضه می شوند ، به استثنای گوشت ، مرغ و برخی محصولات تخم مرغ فرآوری شده که توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) تنظیم می شود ، تنظیم می کند.
مرکز ایمنی مواد غذایی و تغذیه کاربردی (CFSAN) ، با دفاتر میدانی FDA همکاری می کند تا اطمینان حاصل شود که منابع غذایی کشورها (به استثنای گوشت ، مرغ و برخی محصولات تخم مرغ ، که توسط USDA تنظیم شده است) ایمن ، بهداشتی ، سالم و صادقانه است. دارای برچسب و محصولات آرایشی ایمن و دارای برچسب مناسب هستند.
نمونه هایی از مشاغل غذایی که توسط FDA تنظیم نمی شوند:
موسسات خرده فروشی (یعنی فروشگاه های مواد غذایی ، رستوران ها ، کافه تریاها و کامیون های مواد غذایی) ، که توسط دولت های ایالتی و محلی تنظیم می شوند.
بازارهای کشاورزان
مشاغل خانگی
اگر در حال راه اندازی یک تجارت غذایی خانگی هستید ، باید قوانین FDA و بخش بهداشت ایالتی و محلی خود را درک کنید. آژانس های بهداشت محلی و شهرستانها خدمات غذایی و مراکز خرده فروشی غذا را بازرسی می کنند ، به تجهیزات غذا کمک فنی می کنند و مصرف کنندگان را در مورد ایمنی مواد غذایی آموزش می دهند.
طبق مقررات فدرال در عنوان 21 ، کد مقررات فدرال (CFR) ، بخش 1.227 (21 CFR 1.227) ، یک اقامتگاه خصوصی “تسهیلات” نیست و بنابراین ، لازم نیست در FDA ثبت شود.
یک اقامتگاه خصوصی باید انتظارات معمول برای یک خانه خصوصی را برآورده کند و در غیر این صورت شامل امکانات تجاری که شخصاً در آن ساکن است نیز نمی شود. بنابراین ، یک اقامتگاه خصوصی (داخلی یا خارجی) که انتظارات معمول را برای یک اقامتگاه خصوصی که برای تولید ، پردازش ، بسته بندی یا نگهداری غذا استفاده می شود برآورده نمی کند ، نیازی به ثبت نام ندارد.
مطمئن شوید که مقررات را با دقت مرور می کنید تا بفهمید که آنها چگونه در مجموعه شرایط منحصر به فرد شما اعمال می شوند.
الزامات مربوط به آنچه FDA تنظیم می کند:
FDA چه چیزی را تنظیم می کند؟
قانون غذا ، دارو و آرایشی فدرال (قانون FFD & C) سلب مسئولیت پیوند خارجی
عنوان 21 کد مقررات فدرال (21 CFR)
قانون خدمات بهداشت عمومی سلب مسئولیت پیوند خارجی (چندین مفاد این قانون اختیارات قانونی مهمی را در اختیار FDA قرار می دهد ، مانند اختیار صدور مقررات برای کنترل بیماریهای واگیر دار)
قوانین اجرا شده توسط FDAE سلب مسئولیت لینک خارجی
ثبت تسهیلات غذایی
تاسیساتی که برای تولید ، پردازش ، بسته بندی یا نگهداری مواد غذایی که برای مصرف انسان یا حیوانات در ایالات متحده در نظر گرفته شده است باید قبل از شروع این فعالیت ها در FDA ثبت نام کنند. الزامات ثبت نام در مورد هر تاسیساتی که این فعالیت ها را انجام می دهد اعمال می شود ، مگر اینکه یک تسهیلات به طور خاص تحت 21 CFR 1.226 معاف باشد. به عنوان مثال ، مزارع ، مراکز خرده فروشی مواد غذایی و رستوران ها از الزامات ثبت نام مواد غذایی معاف هستند.
برای مشاهده لیست کامل تسهیلات معاف از پیوندهای زیر دیدن کنید.
ثبت تسهیلات:
ثبت تسهیلات غذایی
راهنمای صنعت: آنچه باید در مورد ثبت تسهیلات غذایی بدانید. راهنمای رعایت واحدهای کوچک
راهنمای صنعت: پرسش و پاسخ در مورد ثبت نام تسهیلات غذایی (چاپ ششم)
الزامات مربوط به ثبت تسهیلات غذایی:
قانون سلامت عمومی و آمادگی و واکنش بیوتروریسم در سال 2002 سلب مسئولیت از پیوند خارجی (قانون بیوتروریسم)
21 CFR بخش 1.225
قانون نوسازی ایمنی مواد غذایی (FSMA)
اسناد راهنمای دفاع غذایی و اطلاعات مقررات
واردات مواد غذایی
مواد غذایی وارد شده به ایالات متحده باید دارای قوانین و مقررات مشابه مواد غذایی تولید شده در ایالات متحده باشد. این باید ایمن باشد و حاوی هیچ گونه مواد ممنوعه نباشد و همه برچسب ها و بسته بندی ها باید حاوی اطلاعات برچسب گذاری به انگلیسی (یا اسپانیایی در پورتوریکو) و آموزنده و صادق باشد.
تمام مواد غذایی وارداتی به عنوان تجارت بین المللی در نظر گرفته می شود.
ثبت اسناد
تولیدکنندگان مواد غذایی ، پردازشگران ، بسته بندی ها ، حمل کننده ها ، توزیع کنندگان ، گیرندگان ، دارندگان و واردکنندگان موظفند سوابق خاصی را ایجاد ، نگهداری و در اختیار FDA قرار دهند که به آژانس اجازه می دهد تمام محصولات غذایی مورد استفاده این مرکز را شناسایی کند.
به عنوان مثال ، اگر مشاغل شما ملزم به ثبت نام تحت قانون مبارزه با تروریسم و تهیه خمیر کوکی است که بعداً توسط یک مرکز دیگر پخته و بسته بندی می شود ، سوابق شما باید شامل نام و نشانی از امکاناتی باشد که مواد اولیه خود را از آنها تهیه می کنید ، به علاوه نام و نام آدرس امکاناتی که خمیر خود را برای پخت و بسته بندی ارسال می کنید. این نیز در زنجیره توزیع به عنوان “یکی بالا ، یکی پایین” شناخته می شود.
بسته به نوع کسب و کار غذایی که انجام می دهید ، ممکن است کسب و کار غذایی شما علاوه بر موارد مورد نیاز در قانون بیوتروریسم ، سوابق خود را نیز در اختیار داشته باشد و آنها را در اختیار FDA قرار دهد. ممکن است بخواهید با عنوان 21 کد مقررات فدرال مشورت کنید تا تعیین کنید که چه نوع سوابق برای نوع خاصی از تاسیسات و عملیات مورد نیاز است. بسته به کالای غذایی و نوع فرآوری مواد غذایی در کسب و کار شما ممکن است شرایط مورد نیاز متفاوت باشد.
برچسب زدن
تولیدکنندگان مواد غذایی مسئول ایجاد برچسب ها (از جمله اطلاعات تغذیه ای) هستند که الزامات قانونی برچسب گذاری مواد غذایی را برآورده می کنند. همه برچسب گذاری محصولات غذایی تحت نظارت FDA باید صادق باشد و گمراه کننده نباشد. برچسب گذاری مناسب ، از جمله برچسب تغذیه و برچسب گذاری برای مواد حساسیت زای اصلی ، برای اکثر غذاهای آماده لازم است.
توجه: برچسب محصولات غذایی فروخته شده در تجارت بین المللی ایالات متحده باید به زبان انگلیسی باشد. با این حال ، غذاهایی که فقط در پورتوریکو توزیع می شوند ممکن است به جای انگلیسی به اسپانیایی برچسب بزنند. به راهنمای خط مشی انطباق در بخش دوم مراجعه کنید. 562.750 برچسب زدن محصولات غذایی که فقط در پورتوریکو توزیع شده است.
الزامات حاکم بر برچسب گذاری مواد غذایی:
قانون غذا ، دارو و آرایشی فدرال (قانون FFD & C) سلب مسئولیت پیوند خارجی
قانون بسته بندی و برچسب گذاری عادلانه سلب مسئولیت پیوند خارجی
برچسب گذاری تغذیه و قانون آموزش
قانون برچسب زنی مواد غذایی و قانون حمایت از مصرف کنندگان 2004
مقررات FDA در مورد برچسب زدن مواد غذایی – 21 CFR 101
منابع:
برچسب زدن مواد غذایی و مروری بر تغذیه
راهنمای برچسب زدن مواد غذایی
اطلاعات برچسب زنی آلرژن های غذایی
معافیت برچسب گذاری تغذیه مشاغل کوچک
برچسب زنی و اسناد راهنمای تغذیه و اطلاعات نظارتی – موضوع – اطلاعات برچسب گذاری خاص
گزارش نویسی
تسهیلات ثبت شده باید زمانی گزارش دهند که احتمال معقولی وجود دارد که استفاده یا قرار گرفتن در معرض یک ماده غذایی منجر به عواقب نامطلوب سلامتی یا مرگ برای انسان یا حیوان شود. اطلاعاتی در مورد نحوه گزارش این شرایط به گزارش مواد غذایی گزارش شده FDA در دسترس است.
FDA به تولیدکنندگان مواد غذایی معمولی ، پردازنده ها ، بسته بندی کننده ها ، حمل کننده ها ، توزیع کنندگان ، گیرندگان ، دارندگان و واردکنندگان اجازه می دهد تا گزارش پرونده های جانبی جدی در ارتباط با محصولات خود را با تشکیل فرم 3500 به FDA ارسال کنند.
FDA نیاز به گزارش عوارض جانبی جدی شامل مکمل های غذایی دارد. مکمل های رژیمی – گزارش یک رویداد نامطلوب و راهنمایی برای صنعت: پرسش ها و پاسخ ها در مورد گزارش حوادث جانبی و ثبت مکمل های غذایی طبق قانون مکمل های غذایی و قانون حمایت از مصرف کنندگان داروهای غیر تجویزی برای اطلاعات بیشتر.
کنترل های پیشگیرانه
قانون مدرنیزاسیون ایمنی مواد غذایی FDA (FSMA) ، که در ژانویه 2011 به امضا رسید ، FDA را قادر می سازد تا بیشتر بر جلوگیری از مشکلات ایمنی مواد غذایی تمرکز کند تا در درجه اول بر واکنش به مشکلات پس از وقوع تکیه کند. برای اطلاعات بیشتر به استانداردهای پیشگیرانه تحت قانون نوسازی ایمنی مواد غذایی سلب مسئولیت خارجی مراجعه کنید.
مالک ، اپراتور یا نماینده مسئول تسهیلات مگر اینکه توسط FSMA معاف شود ، ملزم به موارد زیر است:
ارزیابی خطرات احتمالی که می تواند بر مواد غذایی تولید شده ، فرآوری شده ، بسته بندی شده یا نگهداری شده در تأسیسات تأثیر بگذارد.
شناسایی و اجرای کنترل های پیشگیرانه برای به حداقل رساندن یا جلوگیری از وقوع چنین خطرات ؛
اطمینان حاصل کنید که چنین غذایی تحت بخش 402 تقلب نشده و یا در بند 403 (w) قانون فدرال مواد غذایی ، دارویی و آرایشی فاسد نشده است.
نظارت بر عملکرد آن کنترل ها ؛ و
به طور مرتب سوابق این نظارت را حفظ کنید.
توجه: FDA در حال حاضر در حال تدوین مقررات پیشنهادی برای اجرای الزامات تحت FSMA است. اطلاعات مربوط به پیاده سازی FSMA در وب سایت FDA ارسال شده است. برای دریافت به روزرسانی های پیاده سازی و پیشرفت از طریق ایمیل ، می توانید در به روز رسانی FSMA ثبت نام کنید.

