نحوه چیدن میز برای یک وعده غذایی معمولی
با چیدن یک تشک محلی شروع کنید.
بشقاب شام را در مرکز چیدمان میز قرار دهید. اگر سالاد سرو می کنید ، بشقاب سالاد را روی بشقاب شام قرار دهید.
چنگال را در سمت چپ بشقاب شام قرار دهید. اگر سالاد سرو می کنید ، چنگال سالاد را در سمت چپ چنگال شام قرار دهید.
چاقو را در سمت راست بشقاب قرار دهید و سپس قاشق را در سمت راست چاقو قرار دهید.
لیوان آب را در گوشه بالا سمت راست ، بالای چاقو قرار دهید.
لیوان شراب (بسته به نوع غذا که سرو می کنید یا قرمز یا سفید) در سمت راست لیوان آب قرار دهید
نحوه تنظیم جدول برای رویدادهای رسمی
با چیدن یک سفره ترد شروع کنید. سپس بشقاب شام را در وسط غذا قرار دهید. (برای چیدمان میز سنتی تر ، یک بشقاب شارژر را زیر بشقاب غذا قرار دهید.)
بعد ، بشقاب سالاد را روی بشقاب شام اضافه کنید.
بشقاب نان باید در بالا و سمت چپ بشقاب شام و سالاد قرار گیرد. چاقوی کره ای را می توان به صورت افقی روی بشقاب نان قرار داد.
چنگال شام به سمت چپ بشقاب شام و چنگال سالاد به سمت چپ چنگال شام می رود.
چاقو را در سمت راست بشقاب قرار دهید و سپس قاشق را در سمت راست چاقو قرار دهید.
قاشق دسر باید به صورت افقی بالای بشقاب شام قرار گیرد.
آب و لیوان های شرابی سفید و قرمز در گوشه بالا سمت راست یا محل قرار دارند. لیوان آب باید نزدیکترین مهمان باشد (زیرا امیدوارم که آنها بیشتر از شراب آب بنوشند) و لیوان شراب قرمز درست پشت شیشه سفید قرار می گیرد.
دستمال را تا بزنید (یا از یک حلقه دستمال شیک استفاده کنید) و آن را بالای بشقاب سالاد قرار دهید.
یک کارت مکان بالای قاشق دسر اضافه کنید. نام مهمان را در دو طرف بنویسید تا بتوانند صندلی خود را پیدا کنند و مهمانان در طرف دیگر میز بدانند که با چه کسانی صحبت می کنند.
فنجان قهوه و نعلبکی را می توانید در کنار لیوان ها با غذای دسر قرار دهید.

