• خانه
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • گالری
  • درباره ما
  • تماس باما
با ما در ارتباط باشید.
reformh@yahoo.com
عضویتورود
مشقکمشقک
  • خانه
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • گالری
  • درباره ما
  • تماس باما

آینده - غذا

  • خانه
  • بلاگ
  • آینده - غذا
  • 9 متخصص پیش بینی می کنند که آینده غذا چگونه خواهد بود

9 متخصص پیش بینی می کنند که آینده غذا چگونه خواهد بود

  • ارسال شده توسط ادمین 1
  • دسته بندی آینده - غذا
  • تاریخ فروردین 29, 1401
  • نظرات 0 نظر
EatingWell با 9 زمزمه گر روند – از متخصصان تغذیه و کشاورزی گرفته تا متخصصان گوشت پرورش داده شده در آزمایشگاه و محققان میکروبیوم – به گفتگو نشست تا دریابد چه فناوری‌ها، سیاست‌ها و محصولات تحول‌آفرینی دهه آینده غذا خوردن در آمریکا را تعریف خواهند کرد.
سوفی ایگانبررسی شده توسط متخصص تغذیه لیزا والنت، MS، RD13 سپتامبر 2019
تبلیغات
سنجاقFB
تصویری از شکل یک فنجان با برش های مختلف از کلمات گوشت در مناطق مشخص شده در آن شکل
تصویر: ریچارد میا

EatingWell با 9 زمزمه گر روند – از متخصصان تغذیه و کشاورزی گرفته تا متخصصان گوشت پرورش داده شده در آزمایشگاه و محققان میکروبیوم – به گفتگو نشست تا دریابد چه فناوری‌ها، سیاست‌ها و محصولات تحول‌آفرینی دهه آینده غذا خوردن در آمریکا را تعریف خواهند کرد. دست و پنجه نرم کنید: جاده پیش رو ما را از میان مناطق وحشی عبور خواهد داد که منتظر چیزهای زیادی است. ما اجازه می‌دهیم متخصصان ما به قول خودشان توضیح دهند.

گوشت رشد یافته در آزمایشگاه به جریان اصلی تبدیل می شود

کارشناس: برد باربرا، مدیر نوآوری در موسسه Good Food ، یک اندیشکده غیرانتفاعی مستقر در واشنگتن دی سی، که بر تبدیل سیستم غذایی فعلی ما از کشاورزی صنعتی حیوانات به سیستمی متمرکز بر جایگزین های گیاهی و گوشت سلولی تمرکز دارد. .

ما شاهد افزایش علاقه در صنعت گوشت مبتنی بر سلول (که کشاورزی سلولی نیز نامیده می شود) بوده ایم. این گوشتی است که در یک مرکز تولید کنترل‌شده و تمیز با «تغذیه» نمونه کوچکی از سلول‌های حیوانی با مواد مغذی مناسب رشد می‌کند، به طوری که آن‌ها تکثیر می‌شوند و رشد می‌کنند تا زمانی که شما به اندازه کافی برای تولید یک تکه گوشت واقعی داشته باشید. و من فکر می کنم که اکنون در نقطه عطفی هستیم که در آن شاهد شتاب فناوری بسیار سریعتر از پنج سال گذشته خواهیم بود. برخی از برندهایی که در حال حاضر ag سلولی را دنبال می کنند، Memphis Meats و Finless Foods هستند.. محصولات هنوز در قفسه‌های فروشگاه‌های مواد غذایی وجود ندارند، اما طی 10 سال آینده، شاهد رقابت گوشت گاو، مرغ و ماهی سلولی هستیم که در کنار گوشت‌های تولید شده معمولی رقابت می‌کنند. در واقع، من می بینم که ag سلولی بسیار بهتر از محصولات حیوانی سنتی عمل می کند، زیرا با پیشرفت فناوری، می توان آن را متناسب با نیازهای مصرف کننده طراحی کرد. تصور کنید که بتوانید ترکیبی از پروتئین های مورد علاقه خود را انتخاب کنید – مثلاً گوشت گاو، گوشت خوک و شترمرغ – ترکیب شده در یک تکه گوشت با بافت دقیق و مقدار و نوع چربی مورد نظر (میزان امگا 3 بیشتر و چربی اشباع کمتر). ، مثلا). شما با زیست شناسی یک حیوان یا نحوه بزرگ شدن آن محدود نمی شوید.

بیشتر بخوانید: آیا گوشت تولید شده در آزمایشگاه آینده غذای پایدار است یا صرفاً ناخالص؟

در نهایت، این فناوری به جایی می رسد که مصرف کنندگان به دلیل طعم برتر و قیمت مقرون به صرفه از آن لذت می برند ( که قبلاً از هزینه پروژه اولیه بیش از 1 میلیون دلار به ازای هر پوند در سال 2013 به 25 تا 50 دلار در حال حاضر کاهش یافته است ). آنها به این واقعیت فکر نمی کنند که این گوشت مبتنی بر سلول است – آنها آن را می خورند زیرا آن را دوست دارند. چون این یک حالت عادی جدید است. من دوست دارم آن را با مثال لوئیز براون، اولین نوزاد لوله آزمایش جهان مقایسه کنم. هنگامی که او بیش از 40 سال پیش به دنیا آمد، بسیاری IVF (لقاح آزمایشگاهی) را “غیرطبیعی” می دانستند و والدینش نامه های نفرت دریافت می کردند. اما در حال حاضر بیش از 8 میلیون نفر در جهان وجود دارد – این تعداد کل جمعیت شهر نیویورک است – که از طریق IVF متولد شده اند. کاملا طبیعی و قابل قبول است. که

نظارت برای همه

کارشناسان: Erica D. Sonnenburg، Ph.D.، و Justin L. Sonnenburg، Ph.D.، دانشمند تحقیقاتی ارشد و محقق اصلی (به ترتیب) در آزمایشگاه Sonnenburg در دانشگاه استنفورد در کالیفرنیا ، یک مرکز تحقیقاتی پیشرو در مورد میکروبیوم . آنها از نویسندگان مشترک The Good Gut هستند.

جاستین: دانشمندان اکنون درک بسیار خوبی از میکروبیوم – باکتری هایی که روده شما را پر می کنند – در زمینه حیوانات آزمایشگاهی دارند. ما می دانیم که در مرکز سلامت قرار دارد و در عملکرد سیستم ایمنی، متابولیسم و ​​سیستم عصبی ادغام شده است. آینده در مورد پاسخ دادن به چگونگی تأثیر میکروبیوم بر این چیزها در انسان است. ما تحقیقاتی داریم، اما هنوز بسیار جدید است.

اریکا: هنگامی که نحوه تأثیر رژیم غذایی بر میکروبیوم انسان را به طور کلی درک کنیم، سپس می‌توانیم ببینیم که چگونه برای فرد اعمال می‌شود. میکروبیوتای هر کس تا حدودی متفاوت است، بنابراین در پنج تا 10 سال آینده ما جنبه های شخصی تر این علم را خواهیم دید – اینکه چگونه هر فرد می تواند مواد غذایی را انتخاب کند تا به طور خاص بر میکروبیوم خود تأثیر بگذارد و به جلوگیری از بیماری کمک کند.

جاستین:تصور می‌کنم، در آینده‌ای نه چندان دور، آزمایش‌هایی را در سالانه بدن خود انجام دهید که در آن اطلاعاتی از میکروبیوم و سیستم ایمنی خود دریافت می‌کنید که به توصیه‌های بالینی معنادار منجر می‌شود. برای اینکه قدمی فراتر برداریم: اگر به نظارت مداوم گلوکز که برای افراد مبتلا به دیابت وجود دارد فکر می‌کنید، می‌توانید چیزی مشابه برای باکتری‌های روده خود داشته باشید، مانند یک دستگاه داخل توالت در خانه‌تان که نشان می‌دهد چقدر غذاها متفاوت هستند. بره در مقابل کلم بروکلی – بر میکروبیوم شما تأثیر می گذارد. (برخی شرکت ها آزمایش های مدفوع را در خانه ارائه می دهند، اما مشخص نیست که از چه علمی برای ارائه توصیه های غذایی خود استفاده می کنند. بسیار مشکوک است.) عدم تعادل باکتری های روده با انواع بیماری های غربی مانند دیابت نوع 2، بیماری قلبی و بیماری های مرتبط با چاقی

تجسم مجدد استفاده از زمین و دریا

کارشناس: کاتلین مریگان، دکترا، مدیر اجرایی مرکز سوئیت برای سیستم‌های غذایی پایدار در دانشگاه ایالتی آریزونا ، که بر روی سیستم‌های غذایی تمرکز دارد که بهره‌وری اقتصادی و پیشرفت اجتماعی را هدایت می‌کنند.

زمین یک دارایی ثابت است و با جمعیت رو به رشد جهان برای تغذیه، ما به راه حل های خارج از جعبه نیاز داریم. به جای جنگل‌زدایی آمازون تا بتوانیم مزارع بیشتری بکاریم، کشاورزی داخلی از همه نوع – گلخانه‌ها، آکواپونیک، آئروپونیک، هیدروپونیک و عملیات کشاورزی عمودی که به فضای، آب و حتی خاک بسیار کمتری برای رشد نیاز دارند، تسریع و گسترش خواهد یافت. غذا. برخی از محصولات، مانند کاهو، نیازی به تولید در زمین ندارند. ما می‌توانیم آن زمین را برای محصولاتی که واقعاً باید به‌طور سنتی کشت شوند، مانند گندم و سیب، ذخیره کنیم.

همچنین نوآوری های زیادی در مورد پروتئین حشرات اتفاق می افتد. در حالی که بیشتر گفتگوها به خوردن آن توسط انسان ها اختصاص دارد – و در حال حاضر فرهنگ های زیادی وجود دارد که در آنها مردم به طور منظم حشرات می خورند – فکر می کنم یک پیامد مهم برای مصرف ماهی از این پروتئین ها وجود دارد. در حال حاضر 6 درصد از ماهی های صید شده وحشی به پودر ماهی برای ماهی های پرورشی تبدیل می شود. بیشتر این ماهی‌های صید شده در وحشی جزو کوچک‌ترین گونه‌ها هستند و ما با تخلیه آنها اکوسیستم اقیانوس‌ها را مختل می‌کنیم. زمانی که جایگزین‌های مناسبی مانند حشرات وجود داشته باشد، از نظر محیطی، به همان اندازه که من می‌توانم به آن فکر کنم، چیز عجیبی است. این حشرات با هزینه بسیار مناسب پروتئین لازم را برای ماهیان پرورشی فراهم می کنند. وقت آن است که به خارج از جعبه فکر کنید.

تصویر مقطعی از چند دانه با ریشه هایی که در زمین قابل مشاهده است، آخرین دانه با ریشه هایی که خیلی دور به پایین زمین می رسند.
تصویر: ریچارد میا

مبارزه با تغییرات اقلیمی با محصولات کشاورزی

کارشناس: فرد ایوتزی، رئیس موسسه لند ، یک سازمان تحقیقاتی غیرانتفاعی در سالینا، کانزاس، که به ایجاد پایداری کشاورزی از طریق استفاده از محصولات چند ساله اختصاص دارد.

دانشمندان موسسه لند جنبشی را برای توسعه محصولات غلات چند ساله و در نهایت تغییر تولید جهانی غلات با آنها رهبری می کنند. (گیاهان چند ساله گیاهانی هستند که در زمستان خواب می‌روند و در بهار جوانه می‌زنند.) در حالی که محصولات فعلی ما غذای فراوانی تولید می‌کنند، گیاهان همه یکساله هستند – به این معنی که کشاورزان باید هر سال بذرهای جدیدی بکارند و خاک را در این فرآیند مختل می‌کند. این و دیگر شیوه‌های کشاورزی مدرن باعث می‌شوند که خاک را سریع‌تر از زمان شکل‌گیری از دست بدهیم. به عنوان مثال، مزارع غلات، حدود 16 برابر سریعتر از ایجاد زمین جدید، خاک خود را از دست می دهند. و این یک مشکل بزرگ است زیرا تمام مواد غذایی ما به خاک باز می گردد. این راهی است که گیاهان تغذیه می کنند. این همه اکوسیستم دیگر درست زیر پای ما است.

قبل از اینکه اجداد ما علفزارهای بومی را برای ایجاد مزارع شخم بزنند، ما مشکل از دست دادن خاک نداشتیم، تا حدی به این دلیل که غلات وحشی چند ساله بودند. اگر کشاورزی مدرن بتواند این اکوسیستم باستانی را تقلید کند، می‌توانستیم پایداری بی‌شمار دشت را داشته باشیم و به حل تغییرات آب و هوایی کمک کنیم.

گیاهانی که سال به سال دوباره رشد می کنند، فرصت دارند تا ریشه های بسیار بلندی داشته باشند و این تأثیر زیادی بر محیط زیست دارد. در سطح پایه، این ریشه ها به سادگی در نگه داشتن خاک بهتر عمل می کنند، یعنی فرسایش و رواناب کمتر. اما گیاهان همچنین گاز گلخانه ای دی اکسید کربن را از جو وارد می کنند. این کربن در نهایت به بلوک‌های سازنده گیاه برای رشد دانه‌ها، برگ‌ها و ریشه‌ها تبدیل می‌شود و برای تولید سیستم ریشه‌ای بزرگ‌تر، گیاه نیاز به مکش CO2 بیشتری از هوا دارد.

سیستم ریشه بزرگتر همچنین به این معنی است که کربن در اعماق زمین مدفون می شود. از سوی دیگر، ریشه‌های کم‌عمق‌تر یکساله‌ها، می‌تواند به کربن اجازه دهد تا راحت‌تر به اتمسفر بازگردد، به خصوص پس از اینکه خاک برای کاشت محصول جدید برگردانده شد.

پس از دهه‌ها تحقیق دقیق، اکنون اولین محصول غلات چند ساله در مراحل اولیه را داریم: یکی از خویشاوندان گندم و جو به نام کرنزا. امروزه حدود 1000 هکتار از Kernza در ایالات متحده در تولید تجاری وجود دارد، ما امیدواریم ظرف 10 سال این میزان را با همکاری با کشاورزان و شرکت های مواد غذایی به صدها هزار هکتار افزایش دهیم. Patagonia Provisions یک آبجو کرنزا می فروشد و جنرال میلز یک غلات صبحانه Kernza را تحت برچسب مزرعه Cascadian خود تولید کرده است . ما همچنین کرنزا را برای یک رانندگی آزمایشی در بازار صنایع دستی می‌بریم و با تعدادی رستوران و نانوایی مستقل کار می‌کنیم.

در آینده چیزهایی مانند روغن نباتی ساخته شده از آفتابگردان چند ساله و سوپ هوموس و لوبیا از حبوبات چند ساله را خواهیم دید. در نهایت، می توانید تمام سبد مواد غذایی خود را پر کنید. و شما این کار را با یک سیستم کشاورزی انجام می دهید که منبع واقعی راه حل ها – نه مشکلات – برای تنوع زیستی، سلامت خاک و تغییرات آب و هوایی است.

نگاه کردن به غذا به عنوان چیزی فراتر از مواد مغذی

کارشناس: داریوش مظفریان، دکتر، دکتر، رئیس دانشکده علوم و سیاست تغذیه فریدمن در دانشگاه تافتس در بوستون، ماساچوست. یک متخصص قلب، کار او بر درک چگونگی پیشگیری و درمان چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی و سیاست‌های مبتنی بر شواهد برای کاهش این بار در ایالات متحده و در سطح جهان متمرکز است.

مصرف کننده معمولی به دنبال یک قانون طلایی ساده و یک مفهوم برای انتخاب مواد غذایی مناسب است – چیزهایی مانند کم چرب، کم کربوهیدرات یا بدون گلوتن. اما این در تضاد با جایی است که پژوهش پیش می رود: به سمت پیچیدگی.ما می دانیم که هر یک از مواد مغذی چه تاثیری می توانند داشته باشند، اما محققان به تازگی شروع به خراش دادن سطح اثرات سلامتی غذاهای کامل کرده اند. (بیشتر مردم نمی دانند که علم تغذیه مدرن در مقایسه با سایر علوم چقدر جدید است. ویتامین C کمتر از 100 سال پیش کشف شد.) به عنوان مثال، دستورالعمل های رژیم غذایی برای دهه ها غذاهای لبنی کم چرب را توصیه می کنند – عمدتا بر اساس تئوری هایی در مورد فواید مواد مغذی جدا شده: دریافت کلسیم و ویتامین D، اجتناب از چربی. اکنون ما شروع به درک پیچیدگی اثرات پروبیوتیک‌ها در ماست یا تخمیر پنیر کرده‌ایم، و اینکه چربی لبنیات ممکن است فواید متابولیکی داشته باشد. شیر، ماست و پنیر در واقع سه ماده غذایی متفاوت هستند که اثرات بسیار متفاوتی بر بدن دارند.

یا به غلات کامل نگاه کنید. تحقیقات نشان می دهد که خوردن آنها فوایدی مانند کاهش التهاب، بهبود کاهش وزن، کاهش کلسترول LDL و کاهش نرخ بیماری قلبی، دیابت و احتمالاً سکته دارد. و بله، فیبر غذایی بالاتر به این مزایا کمک می کند. اما شواهد در حال ظهور از کمک های اضافی و مستقل به سلامتی از سایر ویژگی های غلات کامل پشتیبانی می کنند – چیزهایی مانند هضم کندتر و همچنین سطوح بالاتر مواد معدنی، فیتوکمیکال ها و اسیدهای چرب. بنابراین اثرات سلامتی غلات کامل ممکن است ناشی از اثرات هم افزایی عوامل متعددی باشد که بعید به نظر می‌رسد با فیبر به تنهایی مطابقت داشته باشند. در آینده، مردم در مورد رژیم غذایی خود بر اساس مواد مغذی مجزا تصمیم نخواهند گرفت، بلکه بر اساس تأثیرات پیچیده غذاها بر مسیرهای متعدد در بدن ما، مانند کبد، مغز، قلب، سلول های چربی،

غذا بخورید: دستور العمل های غلات کامل سالم

تصویر مرغی که روی یک جعبه تخم مرغ نشسته است
تصویر: ریچارد میا

خواربارفروشی ها غذای خود را پرورش می دهند

کارشناس : مایک لی، یکی از بنیانگذاران و یکی از مدیران عامل آزمایشگاه آلفا فود در شهر نیویورک، پلتفرمی برای ساخت و راه اندازی محصولات غذایی جدید، و بنیانگذار Future Market ، یک آزمایشگاه مواد غذایی که اثرات گسترده تر مواد غذایی امروزی را ارزیابی می کند. نوآوری ها، روندها و رفتارهای مرتبط در 25 سال آینده.

ایده خواربارفروشی در حال تبدیل شدن به منعطف تر و سازگاری با نیازهای مختلف افراد پرمشغله است. به زودی، دیگر ساختمان بزرگی وجود نخواهد داشت که تمام غذا در آن باشد و برای تهیه آن باید به آنجا بروید. می‌توانید مواد غذایی را از یک کیوسک صفحه لمسی در مترو سفارش دهید و وقتی به خانه رسیدید، آنها را با یک ماشین خودران در انتظار شما بفرستید. فروشگاه‌ها در حال حاضر روی این نوع نوآوری‌ها کار می‌کنند، اما مانند سایر فناوری‌ها، این نوآوری در نهایت از بین خواهد رفت و انتظارات پایه جدید خواهد بود. (به Uber نگاه کنید: در ابتدا شبیه جادو بود، اما اکنون آنقدر به آن عادت کرده‌ایم که حتی یک انتظار ۶ دقیقه‌ای نیز بسیار طولانی به نظر می‌رسد.) هنگامی که این اتفاق بیفتد، خرده‌فروشان باید روی عناصر دیگر رقابت کنند. چون این همه راحتی باعث می شود که چرا بخواهید شلوار بپوشید و به فروشگاه بروید، من پیش بینی می کنم که حوزه بزرگ بعدی رقابت، تجربه در فروشگاه خواهد بود. همانطور که رستوران‌ها، کافه‌ها و نانوایی‌های داخل خواربارفروشی‌ها جالب‌تر و خوشمزه‌تر می‌شوند، مردم شروع به فکر کردن به سوپرمارکت‌ها به عنوان «محل سوم» بین خانه و محل کار می‌کنند، مانند استارباکس.

نمونه اولیه برای این ناوگانی از مراکز بزرگ فروشگاه های مواد غذایی در چین به نام Hema است. Hema همه اقلام غذایی و کالاهای خانگی را که در والمارت پیدا می کنید، دارد. همچنین یک مقصد حماسی برای مردم برای خوردن است – به مخازن زنده غذاهای دریایی فکر کنید که در آن می توانید ماهی یا خرچنگی را که در محل پخته شده است برای خوردن در اتاق غذاخوری که توسط یک روبات سرو می شود، انتخاب کنید. و هر کالایی در فروشگاه دارای یک کد QR است. به عنوان مثال، اسکن یک بسته گوشت تازه، اطلاعاتی را در مورد منشاء حیوان، سازنده، نحوه پرورش، زمان ذبح، از کجا حمل شده و زمانی که به فروشگاه رسیده است، نشان می دهد. خریداران همچنین می توانند اطلاعات مواد تشکیل دهنده غذاهای آماده، توضیحات مشخصات طعم و حتی نظرات سایر خریداران را مشاهده کنند.

جادوی واقعی این است که چگونه Hema به زیبایی تمام آن فناوری‌های فردی را در یک فضا با هم ترکیب کرد. پس چه چیزی اضافه خواهد شد؟ سوپرمارکت‌ها از پیشرفت‌هایی بهره خواهند برد که به آنها امکان می‌دهد به مکان‌هایی تبدیل شوند که در آن غذا در آن رشد و تولید می‌شود. کشاورزی در فضای داخلی در حال حاضر در حال انجام است، و می توان آن مدل را بهبود داد و کوچک کرد و آن را در بالای یک فروشگاه مواد غذایی قرار داد. بنابراین اکنون سوپرمارکت شما نیز یک مزرعه است. همین امر می تواند در مورد کشاورزی سلولی اتفاق بیفتد، جایی که گوشت گاو در پشت یک غذای کامل بدون گاو تولید می شود. اگر وعده‌هایی که این فناوری‌ها داده‌اند محقق شود، می‌توان تصور کرد که خواربارفروشی برای تولید غذا برای خریداران خود به هیچ کالایی از دنیای خارج نیاز نداشته باشد. این نحوه رقابت سوپرمارکت ها را تغییر می دهد:

پایان دادن به گرسنگی: جایی که فناوری با مشارکت روبرو می شود

کارشناس: Claire Babineaux-Fontenot، مدیر عامل Feeding America ، مستقر در شیکاگو. با شبکه ای از 200 بانک غذا در تمام 50 ایالت، بزرگترین سازمان امداد گرسنگی کشور است.

در ایالات متحده، گرسنگی به خاطر کمبود غذا نیست: سالانه 72 میلیارد پوند از غذای باکیفیت و مغذی هدر می رود. ما غذای کافی داریم. مشکل این است که آن را به 40 میلیون آمریکایی که با گرسنگی دست و پنجه نرم می کنند، قبل از هدر رفتن آن است. اتصال غذای مازاد به افرادی که از نظر غذایی ناامن هستند به ما کمک می کند تا پیشرفت چشمگیری در جهت پایان دادن به گرسنگی داشته باشیم – اما چنین شاهکاری مستلزم مشارکت، نوآوری و پشتکار است.

این کار با استفاده از قدرت فناوری دیجیتال، به ویژه گوشی های هوشمند آغاز می شود. اول از همه، این استراتژی قابلیت دسترسی را ارائه می‌کند: بیش از 70 درصد از خانواده‌های با درآمد کمتر از 30000 دلار امروز گوشی هوشمند دارند و انتظار می‌رود این تعداد افزایش یابد. همچنین به ساده‌سازی فرآیند کمک می‌کند و در عین حال سطوح جدیدی از محرمانگی را ارائه می‌دهد. یک اپلیکیشن گوشی هوشمند را تصور کنید که به افراد نیازمند این امکان را می‌دهد تا از یک رستوران یا خواربار فروشی بازدید کند و با هزینه‌ای کم یا بدون هزینه، غذایی دریافت کند که در غیر این صورت هدر می‌رود.

به عنوان مثال، بگویید یک فروشگاه می داند که معمولاً 10٪ از مرغ جوجه گردان خود را دور می اندازد. آنها می توانند “50 جوجه رایگان” را در یک برنامه پست کنند. سپس یک نفر می تواند از طریق برنامه درخواست کند، به فروشگاه بیاید و آن را با بقیه مواد غذایی خود تحویل بگیرد. وقتی از طریق برنامه پرداخت می‌کنند – درست مانند هر برنامه پرداخت دیگری – به سادگی هزینه‌ای دریافت نمی‌شود. همه این‌ها دور از چشم، درست در همان خط با سایر مشتریان پرداخت‌کننده اتفاق می‌افتد، و باعث محتاط شدن آن می‌شود و انگ مرتبط با دریافت غذای خیریه را کاهش می‌دهد (که می‌تواند برخی از افراد را از پذیرش کمکی که ممکن است نیاز داشته باشند باز دارد). Y Waste یک پلت فرم نوظهور در استرالیا است که در حال ایجاد زمینه برای این امر است و به خرده فروشان مواد غذایی اجازه می دهد تا مواد غذایی مازاد با تخفیف را از طریق یک برنامه بفروشند و به مردم اجازه دهند زمانی که برای دریافت آن وارد می شوند، رسید را نشان دهند.

آنچه شگفت انگیز است این است که بسیاری از فناوری از قبل برای انجام این کارها وجود دارد. اکنون فقط مسئله استفاده از آن در راه های بزرگتر و خلاقانه تر است.

سنسورهای هوشمند تمام جزئیات تغذیه ای را ردیابی می کنند

کارشناس: سارا اسمیت، مدیر تحقیقات، آزمایشگاه آتی مواد غذایی در موسسه آینده (IFTF) ، یک گروه تحقیقاتی مستقل و غیرانتفاعی در پالو آلتو، کالیفرنیا. او با سازمان‌ها و شرکت‌ها کار می‌کند تا بررسی کند که چگونه فناوری و تغییرات اجتماعی بر نحوه پیگیری سلامت و رفاه مردم و جوامع تأثیر می‌گذارد.

جام مقدس تغذیه توانایی ردیابی دقیق هر کالری و ماده مغذی است که از طریق یک حسگر قابل حمل یا قابل بلع وارد بدن ما می شود. این امر تحقیقات تغذیه را متحول می کند، زیرا مجلات رژیم غذایی گزارش شده توسط بسیاری از دانشمندان در حال حاضر به طور مشهور غیرقابل اعتماد هستند. و من می‌توانم آینده‌ای را تصور کنم که در آن دستگاه‌های ردیابی تغذیه رایج هستند و به مربی‌های سلامت در تلفن‌های ما، به فیلترهای ترجیحی برای خرید آنلاین غذا یا حتی برنامه‌های تشویقی سلامتی در محل کار متصل می‌شوند. شفافیتی که این دستگاه‌ها ایجاد می‌کنند همچنین شرکت‌های مواد غذایی را مجبور می‌کند تا دستور العمل‌های خود را تمیز کنند زیرا مردم بیشتر از میزان شکر، نمک و سایر مواد ناسالم اضافی در آنچه می‌خورند آگاه می‌شوند. در این مرحله اولیه، فناوری هنوز نمی تواند کالری ها را بشمارد، اما پیشرفت آنچه که ما می توانیم ردیابی کنیم، چشمگیر است. به عنوان مثال، یک پروژه تحقیقاتی خارج از دانشگاه تافتس، از یک دستگاه 2 میلی متری استفاده می کند که روی دندان شما می چسبد و میزان گلوکز، نمک و الکل دریافتی را ردیابی می کند. با این قابلیت برای ردیابی دقیق رژیم غذایی، ما از درک یک اندازه از تغذیه به سمت یک رویکرد شخصی تر حرکت خواهیم کرد. به احتمال زیاد، ما شاهد پذیرش زودهنگام نسل بعدی حسگرها در میان افراد مبتلا به دیابت یا شرایط سلامتی خواهیم بود که واقعاً نظارت بر رژیم غذایی را ضروری می کند. اما از آنجایی که این ردیاب‌ها بهتر توسعه یافته، ارزان‌تر و در دسترس‌تر می‌شوند، بدون شک به یک زمینه مصرف‌کننده گسترده‌تر تغییر خواهند کرد. ما از درک یک اندازه از تغذیه به سمت یک رویکرد شخصی تر حرکت خواهیم کرد. به احتمال زیاد، ما شاهد پذیرش زودهنگام نسل بعدی حسگرها در میان افراد مبتلا به دیابت یا شرایط سلامتی خواهیم بود که واقعاً نظارت بر رژیم غذایی را ضروری می کند. اما از آنجایی که این ردیاب‌ها بهتر توسعه یافته، ارزان‌تر و در دسترس‌تر می‌شوند، بدون شک به یک زمینه مصرف‌کننده گسترده‌تر تغییر خواهند کرد. ما از درک یکسان از تغذیه به سمت یک رویکرد شخصی تر حرکت خواهیم کرد. به احتمال زیاد، ما شاهد پذیرش زودهنگام نسل بعدی حسگرها در میان افراد مبتلا به دیابت یا شرایط سلامتی خواهیم بود که واقعاً نظارت بر رژیم غذایی را ضروری می کند. اما از آنجایی که این ردیاب‌ها بهتر توسعه یافته، ارزان‌تر و در دسترس‌تر می‌شوند، بدون شک به یک زمینه مصرف‌کننده گسترده‌تر تغییر خواهند کرد.

 

 

 

 

 

=================================================================

================================================================

 

  1. چگونه انتخاب های غذایی شما می تواند به مبارزه با تغییرات آب و هوایی کمک کند

چگونه انتخاب های غذایی شما می تواند به مبارزه با تغییرات آب و هوایی کمک کند

همانطور که ممکن است آمار گرمایش جهانی نگران کننده به نظر برسد، کارهای ساده ای وجود دارد که می توانید برای کاهش ردپای کربن و کمک به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای – حفاظت از سیاره و منابع غذایی آینده ما – از آشپزخانه خود انجام دهید.
جولیا وستبروک و لورن ویکسبررسی شده توسط متخصص تغذیه جسیکا بال، MS، RDبه روز شده در 18 مارس 2022
هر محصولی که ما ارائه می کنیم به طور مستقل توسط تیم تحریریه ما انتخاب و بررسی شده است. اگر با استفاده از پیوندهای موجود خریدی انجام دهید، ممکن است کمیسیون دریافت کنیم.
تبلیغات
سنجاقFB
چگونه انتخاب های غذایی شما می تواند به مبارزه با تغییرات آب و هوایی کمک کند

دستور غذا: سالاد لوبیا با لیمو ترش

همانطور که سیاره ما به سمت دماهای گرم تر می رود، ما نیز با چشم انداز غذایی به سرعت در حال تغییر روبرو هستیم. تحقیقات نشان می دهد که تا سال 2030، 90 درصد محصولات عمده ما تحت تأثیر تغییرات آب و هوایی قرار خواهند گرفت. به عنوان مثال، ذرت 12 درصد کاهش رشد و برنج 23 درصد کاهش خواهد یافت.

سیاره ما در حال گذر از یک بحران زیست محیطی بزرگ است و وقتی برخی از قدرتمندترین افراد جهان به نظر نمی رسد اقدامی انجام دهند، می تواند احساس ناامیدی کند. در حالی که اکثر ما برای دولت کار نمی کنیم یا در مورد اثرات زیست محیطی یک شرکت بزرگ حرف آخر را نمی گوییم، این بدان معنا نیست که در مبارزه با تغییرات آب و هوایی ناتوان هستیم.

مطالب مرتبط: 10 ماده غذایی که در صورت افزایش دما ممکن است ناپدید شوند

خبر خوب: شما می توانید با انتخاب های غذایی خود به کاهش تغییرات آب و هوایی کمک کنید. ما با پنج راه آسان برای مبارزه با تغییرات آب و هوایی از آسایش خانه خود آمده ایم. در حالی که برخی از آنها ممکن است دلهره آور به نظر برسند، ما نکات بسیار خوبی در مورد چگونگی تبدیل آنها به بخشی واقعی و یکپارچه از زندگی روزمره خود داریم. در اینجا نحوه کاهش ردپای کربن در الگوی غذایی خود آورده شده است.

1. به جای گوشت گاو لوبیا بخورید – حتی فقط یک بار در هفته

4266156.jpg

دستور غذا: سالسا-برگر لوبیا سیاه

گونگ کامل وگان یا گیاهخوار ممکن است برای شما و خانواده تان واقع بینانه نباشد، اما این بدان معنا نیست که شرکت در دوشنبه بدون گوشت سودمند نیست! صرفاً انجام این مبادله یک روز در هفته می تواند تأثیر زیادی بر روی تأثیرات محیطی شخصی شما داشته باشد.

درست کردن حبوبات حتی گاهی اوقات می تواند گازهای گلخانه ای را تا حد زیادی کاهش دهد. بر اساس تحقیقات منتشر شده در ژورنال Climate Change ، اگر هر آمریکایی یک بار در هفته به مدت یک سال، لوبیا را با گوشت پرورش یافته معمولی جایگزین کند، 75.3 میلیون تن CO2 را از جو خارج می کند.

آیا می‌دانستید که اگر گاوها ملت خودشان بودند، پس از آمریکا و چین سومین تولیدکننده گازهای گلخانه‌ای بودند؟ تحقیقات نشان می‌دهد که تولید فقط یک چهارم پوند همبرگر انرژی کافی برای تامین انرژی آیفون به مدت شش ماه و آب کافی برای پر کردن ده وان حمام مصرف می‌کند. تصور کنید چه اتفاقی می افتد اگر همه ما فقط سه وعده در هفته گوشت را حذف کنیم!

اگر شروع به لذت بردن از وعده های غذایی گیاهی یا وگان کرده اید اما همچنان می خواهید گوشت را در رژیم غذایی خود نگه دارید، تنها کاهش مصرف به نصف می تواند ردپای کربن رژیم غذایی شما را تا 40 درصد کاهش دهد. مرکز رژیم غذایی وگان و مرکز رژیم گیاهخواری ما را بررسی کنید تا از غذاهای خوشمزه و رضایت بخش گیاهی الهام بگیرید.

تاثیر: معادل خروج 16 میلیون خودرو از جاده در سال.

مطالب مرتبط: دستور العمل های گیاهی نابغه ای که سبزیجات را با گوشت عوض می کنند

2. کمپوست زباله های غذایی

compost-gettyimages-sb10062327rr-001_3.jpg
اعتبار: GETTY IMAGES

خوردن غذای کاملاً خوب نه تنها پول را هدر می دهد، بلکه ردپای کربن شما را نیز افزایش می دهد. حدود 18 درصد از کل انتشار متان ایالات متحده – یک گاز گلخانه ای قدرتمند – از فاسد شدن زباله های مواد غذایی در محل های دفن زباله ناشی می شود. کمپوست کردن گزینه بسیار بهتری است. اگر آمریکایی ها تمام ضایعات غذایی خود را کمپوست کنند (سالانه 250 پوند به ازای هر نفر!)، 24.3 میلیون تن گاز گلخانه ای را از انتشار نجات می دهد.

در حالی که تنها 28 درصد از آمریکایی‌ها قبلاً کمپوست کرده‌اند، مطالعه‌ای در سال 2014 نشان داد که اگر آسان‌تر بود، بیش از دو سوم جمعیت شرکت می‌کردند. خوشبختانه، حتی اگر جامعه شما خروجی کمپوست نداشته باشد، در واقع بسیار ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید!

به سادگی با نگه داشتن یک سطل کمپوست در آشپزخانه خود شروع کنید ( آمازون آنها را با قیمت کمتر از 20 دلار می فروشد ). از آنجا، می توانید راهنمای گام به گام کمپوست 101 ما را دنبال کنید که همه چیزهایی را که باید در مورد کمپوست سازی در خانه بدانید را توضیح می دهد. هنگامی که به آن عادت کردید، تعجب خواهید کرد که چرا زودتر شروع نکردید.

تاثیر: معادل خروج 5.2 میلیون خودرو از جاده در سال.

مطالب مرتبط: آیا می توانید آن را کمپوست کنید؟ راهنمای ضروری شما برای کمپوست سازی حیاط خلوت

3. بطری آب BYO

یک آمریکایی به طور متوسط ​​سالانه 39 گالن از کالاهای خریداری شده در فروشگاه را میل می کند (برابر با 312 بطری 16 اونس برای هر نفر!). منابعی که برای ساختن فقط یک بطری پلاستیکی آب استفاده می‌شوند – از ابتدا تا تحویل تا دفع – 0.27 کیلوگرم CO2 آزاد می‌کنند. به گفته محققان دانشگاه میشیگان، اگر همه فقط نیمی از تعداد بطری هایی را که در حال حاضر شخم می زنیم کنار بگذارند، سالانه 9504000 تن دی اکسید کربن صرفه جویی می شود.

تاثیر: معادل خروج 2 میلیون خودرو از جاده در سال.

حتما بخوانید: پلاستیک برای سلامتی و محیط زیست شما چه می کند؟

4. در صورت امکان غذای ارگانیک (و فصلی) بخورید

یک مطالعه اسپانیایی نشان داد که محصولات ارگانیک مانند گندم و سبزیجات دارای ردپای کربن کمتری نسبت به همتایان معمولی خود هستند – عمدتاً به این دلیل که به منابع کمتری مانند کود نیاز دارند. و خاک مزارع ارگانیک کربن بیشتری را از هوا جدا می کند. اگر همه آمریکایی ها به جای سبزیجات معمولی، 2 و نیم فنجان سبزیجات ارگانیک در روز بخورند، انتشار دی اکسید کربن را 3.3 میلیون تن در سال کاهش می دهیم.

علاوه بر این، حمایت از کشاورزان و مشاغل محلی در جستجوی شما برای غذای ارگانیک و مقرون به صرفه که با بحران آب و هوایی ما نیز مبارزه می کند، مهم است. خوردن غذای بومی محلی ارزش بیشتری نسبت به حمایت از کشاورزی و تجارت در منطقه شما دارد. همچنین می تواند تأثیر عمده ای بر تغییرات آب و هوا داشته باشد.

مصرف محصولات در زمانی که به راحتی در دسترس است باعث صرفه جویی در مصرف انرژی از هزینه های تولید و حمل و نقل می شود، زیرا برای طعم تازه و لذیذ لازم نیست از مزرعه یا کشوری دور ارسال شوند. به علاوه، چیزی واقعاً رضایت بخش در مورد غذا خوردن با فصول سال وجود دارد – و باعث صرفه جویی در هزینه شما نیز می شود! غذای فصلی نیز مقرون به صرفه تر است، تا حدی به این دلیل که هزینه های حمل و نقل پایین تر است (به عنوان مثال: سیب های پاییزی از ورمونت بسیار ارزان تر از سیب های بهاره شیلی هستند.)

تاثیر: معادل خروج 710000 خودرو از جاده در سال.

حتما بخوانید: The Dirty Dozen: 12 غذایی که باید ارگانیک بخرید

5. حیاط خود را باغبانی کنید

Garden Your Yard

عاشق باغبانی هستید یا سال ها می خواهید محصول خود را بکارید؟ به نظر می رسد، باغبانی می تواند تأثیر زیادی بر تغییرات آب و هوا داشته باشد!

برای چیدن 40.5 میلیون جریب چمن در ایالات متحده 846 میلیون گالن گاز لازم است، در حالی که چمن می تواند به جذب کربن کمک کند، چمن زنی و کود دهی به طور چشمگیری ظرفیت آن را برای انجام این کار کاهش می دهد. یک ایده بهتر: بخشی از حیاط خود را به باغ تبدیل کنید. به گفته محققان استرالیایی، تبدیل 10 درصد از یاردها به باغ مالچ شده باعث صرفه جویی 752000 تنی CO2 می شود.

پرورش میوه‌ها و سبزیجات می‌تواند مزایای زیست‌محیطی دوچندان داشته باشد – می‌تواند محصولات ارگانیک و فوق‌محلی را برای شما فراهم کند و همچنین کیفیت هوای تازه و محتوای مواد مغذی خاک را برای همه گیاهان دیگر شما افزایش دهد. آشپزی با سبزیجات تازه باغ نه تنها به شما حس موفقیت (و طعم شگفت انگیز غذاهایتان را می دهد)، بلکه به شما کمک می کند برای یک محیط سالم تر و شادتر مبارزه کنید. بعلاوه، این یک راه عالی برای بیرون بردن بچه هایتان و آموزش بیشتر در مورد تغذیه سالم است!

فقط فراموش نکنید که ضایعات غذایی خود را ذخیره کنید، زیرا نه تنها می توان از آنها برای تهیه غذاهای خوشمزه بعدا استفاده کرد، بلکه باغ شما را تغذیه می کند و حتی به شما در رشد میوه ها، گیاهان و سبزیجات جدید کمک می کند. برخی از بهترین سرآشپزهای خانگی سطل‌هایی را در فریزر خود نگه می‌دارند تا لپه ذرت مصرف‌شده، ساقه کلم بروکلی و پوست پیاز را برای تهیه سوپ خوشمزه ، سرخ کردنی یا سوپ بریزند . دستور العمل های خوشمزه ما را برای استفاده از ضایعات غذای خود بررسی کنید .

  • اشتراک گذاری:
author avatar
ادمین 1

مطلب قبلی

کسب و کار های غذا کدامند؟
فروردین 29, 1401

مطلب بعدی

رهبری سازمانی چیست؟
فروردین 29, 1401

ممکن است همچنین دوست داشته باشید

download
نقش زنان در امنیت غذایی چیست؟
1 تیر, 1401
download
برنامه جهانی غذا
13 خرداد, 1401
images (2)
تولید مواد غذایی، تاریخچه
13 خرداد, 1401

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته ها

  • مدل تجاری
  • سازمان تحقیق و توسعه با تمرکز بر حال و آینده
  • مدیریت مالی: دامنه، اهداف و اهمیت
  • آینده‌اندیشی: نگارش سناریوها
  • چگونه ذهنیت می تواند یک کسب و کار را ایجاد یا شکست دهد

درخواست مقاله و اسلاید سفارشی

برای سفارش مقاله و اسلاید با ما در ارتباط باشید:
reformh@yahoo.com

ارسال درخواست

[miniorange_social_login shape="longbuttonwithtext" theme="default" space="4" width="240" height="40"]

ورود با حساب کاربری سایت شما

رمز عبوررا فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نیستید؟ همین حالا عضو شو!

یک حساب کاربری جدید ثبت کنید

آیا عضو هستید? اکنون وارد شوید