• خانه
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • گالری
  • درباره ما
  • تماس باما
با ما در ارتباط باشید.
reformh@yahoo.com
عضویتورود
مشقکمشقک
  • خانه
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • گالری
  • درباره ما
  • تماس باما

آینده - غذا

  • خانه
  • بلاگ
  • آینده - غذا
  • 9 متخصص پیش بینی می کنند که آینده غذا چگونه خواهد بود

9 متخصص پیش بینی می کنند که آینده غذا چگونه خواهد بود

  • ارسال شده توسط ادمین 1
  • دسته بندی آینده - غذا
  • تاریخ بهمن 28, 1400
  • نظرات 0 نظر
EatingWell با 9 زمزمه گر روند – از متخصصان تغذیه و کشاورزی گرفته تا متخصصان گوشت پرورش یافته در آزمایشگاه و محققان میکروبیوم – به گفتگو نشست تا دریابد چه فناوری ها، سیاست ها و محصولات تحول آفرینی دهه آینده غذا خوردن در آمریکا را تعریف خواهند کرد.
سوفی ایگان13 سپتامبر 2019
تبلیغات
سنجاقFB
تصویری از شکل یک فنجان با برش های مختلف کلمات گوشتی در مناطق مشخص شده در آن شکل
تصویر: ریچارد میا

EatingWell با 9 زمزمه گر روند – از متخصصان تغذیه و کشاورزی گرفته تا متخصصان گوشت پرورش یافته در آزمایشگاه و محققان میکروبیوم – به گفتگو نشست تا دریابد چه فناوری ها، سیاست ها و محصولات تحول آفرینی دهه آینده غذا خوردن در آمریکا را تعریف خواهند کرد. دست و پنجه نرم کنید: جاده پیش رو ما را از میان مناطق وحشی عبور خواهد داد که منتظر چیزهای زیادی است. ما اجازه می‌دهیم متخصصان ما به قول خودشان توضیح دهند.

گوشت رشد یافته در آزمایشگاه به جریان اصلی تبدیل می شود

کارشناس: برد باربرا، مدیر نوآوری در موسسه Good Food ، یک اندیشکده غیرانتفاعی مستقر در واشنگتن دی سی، که بر تبدیل سیستم غذایی فعلی ما از کشاورزی صنعتی حیوانات به سیستمی متمرکز بر جایگزین های گیاهی و گوشت سلولی تمرکز دارد. .

ما شاهد افزایش علاقه در صنعت گوشت مبتنی بر سلول (که کشاورزی سلولی نیز نامیده می شود) بوده ایم. این گوشتی است که در یک مرکز تولید کنترل‌شده و تمیز با «تغذیه» نمونه کوچکی از سلول‌های حیوانی با مواد مغذی مناسب رشد می‌کند، به طوری که آن‌ها تکثیر می‌شوند و رشد می‌کنند تا زمانی که شما به اندازه کافی برای تولید یک تکه گوشت واقعی داشته باشید. و من فکر می کنم اکنون در نقطه عطفی هستیم که در آن شاهد شتاب فناوری بسیار سریعتر از پنج سال گذشته خواهیم بود. برخی از برندهایی که در حال حاضر ag سلولی را دنبال می کنند، Memphis Meats و Finless Foods هستند.. محصولات هنوز در قفسه‌های فروشگاه‌های مواد غذایی وجود ندارند، اما طی 10 سال آینده، شاهد رقابت گوشت گاو، مرغ و ماهی سلولی هستیم که در کنار گوشت‌های تولید شده معمولی رقابت می‌کنند. در واقع، من می بینم که ag سلولی بسیار بهتر از محصولات حیوانی سنتی عمل می کند، زیرا با پیشرفت فناوری، می توان آن را متناسب با نیازهای مصرف کننده طراحی کرد. تصور کنید که بتوانید ترکیبی از پروتئین های مورد علاقه خود را انتخاب کنید – مثلاً گوشت گاو، گوشت خوک و شترمرغ – ترکیب شده در یک تکه گوشت با بافت دقیق و مقدار و نوع چربی مورد نظر (میزان امگا 3 بیشتر و چربی اشباع کمتر). ، مثلا). شما با زیست شناسی یک حیوان یا نحوه بزرگ شدن آن محدود نمی شوید.

بیشتر بخوانید: آیا گوشت تولید شده در آزمایشگاه آینده غذای پایدار است یا صرفاً ناخالص؟

در نهایت، این فناوری به جایی می رسد که مصرف کنندگان به دلیل طعم برتر و قیمت مقرون به صرفه از آن لذت می برند ( که قبلاً از هزینه پروژه اولیه بیش از 1 میلیون دلار به ازای هر پوند در سال 2013 به 25 تا 50 دلار در حال حاضر کاهش یافته است ). آنها به این واقعیت فکر نمی کنند که این گوشت مبتنی بر سلول است – آنها آن را می خورند زیرا آن را دوست دارند. چون این یک حالت عادی جدید است. من دوست دارم آن را با مثال لوئیز براون، اولین نوزاد لوله آزمایش جهان مقایسه کنم. زمانی که او بیش از 40 سال پیش به دنیا آمد، بسیاری IVF (لقاح آزمایشگاهی) را “غیرطبیعی” می دانستند و والدینش نامه های نفرت دریافت می کردند. اما در حال حاضر بیش از 8 میلیون نفر در جهان وجود دارد – این تعداد کل جمعیت شهر نیویورک است – که از طریق IVF متولد شده اند. کاملا طبیعی و قابل قبول است. که

نظارت برای همه

کارشناسان: Erica D. Sonnenburg، Ph.D.، و Justin L. Sonnenburg، Ph.D.، دانشمند تحقیقاتی ارشد و محقق اصلی (به ترتیب) در آزمایشگاه Sonnenburg در دانشگاه استنفورد در کالیفرنیا ، یک مرکز تحقیقاتی پیشرو در مورد میکروبیوم . آنها از نویسندگان مشترک The Good Gut هستند.

جاستین: دانشمندان اکنون درک بسیار خوبی از میکروبیوم – باکتری هایی که روده شما را پر می کنند – در زمینه حیوانات آزمایشگاهی دارند. ما می دانیم که در مرکز سلامت قرار دارد و در عملکرد سیستم ایمنی، متابولیسم و ​​سیستم عصبی ادغام شده است. آینده در مورد پاسخ دادن به چگونگی تأثیر میکروبیوم بر این چیزها در انسان است. ما تحقیقاتی داریم، اما هنوز بسیار جدید است.

اریکا: هنگامی که نحوه تأثیر رژیم غذایی بر میکروبیوم انسان را به طور کلی درک کنیم، سپس می‌توانیم ببینیم که چگونه برای فرد اعمال می‌شود. میکروبیوتای هر کس تا حدودی متفاوت است، بنابراین در پنج تا 10 سال آینده ما جنبه های شخصی تر این علم را خواهیم دید – اینکه چگونه هر فرد می تواند مواد غذایی را انتخاب کند تا به طور خاص بر میکروبیوم خود تأثیر بگذارد و به جلوگیری از بیماری کمک کند.

جاستین:تصور می‌کنم، در آینده‌ای نه چندان دور، آزمایش‌هایی را در سالانه بدن خود انجام دهید که در آن اطلاعاتی از میکروبیوم و سیستم ایمنی خود دریافت می‌کنید که به توصیه‌های بالینی معنادار منجر می‌شود. برای اینکه قدمی فراتر برداریم: اگر به نظارت مداوم گلوکز که برای افراد مبتلا به دیابت وجود دارد فکر می‌کنید، می‌توانید چیزی مشابه برای باکتری‌های روده خود داشته باشید، مانند یک دستگاه داخل توالت در خانه‌تان که نشان می‌دهد چقدر غذاها متفاوت هستند. بره در مقابل کلم بروکلی – بر میکروبیوم شما تأثیر می گذارد. (برخی شرکت ها آزمایش های مدفوع را در خانه ارائه می دهند، اما مشخص نیست که از چه علمی برای ارائه توصیه های غذایی خود استفاده می کنند. بسیار مشکوک است.) عدم تعادل باکتری های روده با انواع بیماری های غربی مانند دیابت نوع 2، بیماری قلبی و بیماری های مرتبط با چاقی

تجسم مجدد استفاده از زمین و دریا

کارشناس: کاتلین مریگان، دکترا، مدیر اجرایی مرکز سوئیت برای سیستم‌های غذایی پایدار در دانشگاه ایالتی آریزونا ، که بر روی سیستم‌های غذایی تمرکز دارد که بهره‌وری اقتصادی و پیشرفت اجتماعی را هدایت می‌کنند.

زمین یک دارایی ثابت است، و با جمعیت رو به رشد جهان برای تغذیه، ما به راه حل های خارج از جعبه نیاز داریم. به جای جنگل‌زدایی آمازون تا بتوانیم مزارع بیشتری بکاریم، کشاورزی داخلی از همه نوع – گلخانه‌ها، آکواپونیک، آئروپونیک، هیدروپونیک و عملیات کشاورزی عمودی که به فضای، آب و حتی خاک بسیار کمتری برای رشد نیاز دارند، تسریع و گسترش خواهد یافت. غذا. برخی از محصولات، مانند کاهو، نیازی به تولید در زمین ندارند. ما می‌توانیم آن زمین را برای محصولاتی که واقعاً باید به‌طور سنتی کشت شوند، مانند گندم و سیب، ذخیره کنیم.

همچنین نوآوری های زیادی در مورد پروتئین حشرات اتفاق می افتد. در حالی که بیشتر گفتگوها به خوردن آن توسط انسان ها اختصاص دارد – و در حال حاضر فرهنگ های زیادی وجود دارد که در آنها مردم به طور منظم حشرات می خورند – فکر می کنم یک پیامد مهم برای مصرف ماهی از این پروتئین ها وجود دارد. در حال حاضر، 6 درصد از ماهی های صید شده وحشی به پودر ماهی برای ماهی های پرورشی تبدیل می شود. بیشتر این ماهی‌های صید شده در وحشی جزو کوچک‌ترین گونه‌ها هستند و ما با تخلیه آن‌ها، اکوسیستم اقیانوس‌ها را مختل می‌کنیم. زمانی که جایگزین‌های مناسبی مانند حشرات وجود دارد، از نظر محیطی، به همان اندازه که من می‌توانم به آن فکر کنم، چیز عجیبی است. این حشرات با هزینه بسیار مناسب پروتئین لازم را برای ماهیان پرورشی فراهم می کنند. وقت آن است که به خارج از جعبه فکر کنید.

Illustration of a cross section of several grains with roots visible in the ground, the last grain with roots that reach very far down into the ground
تصویر: ریچارد میا

مبارزه با تغییرات اقلیمی با محصولات کشاورزی

کارشناس: فرد ایوتزی، رئیس موسسه لند ، یک سازمان تحقیقاتی غیرانتفاعی در سالینا، کانزاس، که به ایجاد پایداری کشاورزی از طریق استفاده از محصولات چند ساله اختصاص دارد.

دانشمندان موسسه لند جنبشی را برای توسعه محصولات غلات چند ساله و در نهایت تغییر تولید جهانی غلات با آنها رهبری می کنند. (گیاهان چند ساله گیاهانی هستند که در زمستان خواب می‌روند و در بهار جوانه می‌زنند.) در حالی که محصولات فعلی ما غذای فراوانی تولید می‌کنند، گیاهان همه یکساله هستند – به این معنی که کشاورزان باید هر سال بذرهای جدیدی بکارند و خاک را در این فرآیند مختل می‌کند. این و سایر روش‌های کشاورزی مدرن باعث می‌شوند که خاک را سریع‌تر از زمان تشکیل آن از دست بدهیم. به عنوان مثال، مزارع غلات، حدود 16 برابر سریعتر از ایجاد زمین جدید، خاک خود را از دست می دهند. و این یک مشکل بزرگ است زیرا تمام مواد غذایی ما به خاک باز می گردد. این راهی است که گیاهان تغذیه می کنند. این همه اکوسیستم دیگر درست زیر پای ما است.

قبل از اینکه اجداد ما علفزارهای بومی را برای ایجاد مزارع شخم بزنند، ما مشکل از دست دادن خاک نداشتیم، تا حدی به این دلیل که غلات وحشی چند ساله بودند. اگر کشاورزی مدرن بتواند از این اکوسیستم باستانی تقلید کند، می‌توانستیم پایداری بی‌شمار دشت را داشته باشیم و به حل تغییرات آب و هوایی کمک کنیم.

گیاهانی که سال به سال دوباره رشد می کنند، فرصت دارند تا ریشه های بسیار بلندی داشته باشند و این تأثیر زیادی بر محیط زیست دارد. در سطح پایه، این ریشه ها به سادگی خاک را بهتر نگه می دارند، یعنی فرسایش و رواناب کمتر. اما گیاهان همچنین گاز گلخانه ای دی اکسید کربن را از جو وارد می کنند. این کربن در نهایت به بلوک‌های سازنده گیاه برای رشد دانه‌ها، برگ‌ها و ریشه‌ها تبدیل می‌شود و برای تولید سیستم ریشه‌ای بزرگ‌تر، گیاه باید دی‌اکسید کربن بیشتری را از هوا بمکد.

سیستم ریشه بزرگتر همچنین به این معنی است که کربن در اعماق زمین مدفون می شود. از سوی دیگر، ریشه‌های کم‌عمق‌تر یکساله‌ها، می‌تواند به کربن اجازه دهد تا راحت‌تر به اتمسفر بازگردد، به خصوص پس از اینکه خاک برای کاشت محصول جدید برگردانده شد.

پس از دهه‌ها تحقیق دقیق، اکنون اولین محصول غلات چند ساله در مراحل اولیه را داریم: یکی از خویشاوندان گندم و جو به نام کرنزا. امروزه حدود 1000 هکتار از Kernza در ایالات متحده در تولید تجاری وجود دارد، ما امیدواریم ظرف 10 سال این میزان را با همکاری با کشاورزان و شرکت های مواد غذایی به صدها هزار هکتار افزایش دهیم. Patagonia Provisions یک آبجو کرنزا می فروشد و جنرال میلز یک غلات صبحانه Kernza را تحت برچسب مزرعه Cascadian خود تولید کرده است . ما همچنین کرنزا را برای یک رانندگی آزمایشی در بازار صنایع دستی می‌بریم و با تعدادی رستوران و نانوایی مستقل کار می‌کنیم.

در آینده چیزهایی مانند روغن نباتی ساخته شده از آفتابگردان چند ساله و سوپ هوموس و لوبیا از حبوبات چند ساله را خواهیم دید. در نهایت، می توانید تمام سبد مواد غذایی خود را پر کنید. و شما این کار را با یک سیستم کشاورزی انجام می دهید که منبع واقعی راه حل ها – نه مشکلات – برای تنوع زیستی، سلامت خاک و تغییرات آب و هوایی است.

نگاه کردن به غذا به عنوان چیزی فراتر از مواد مغذی

کارشناس: داریوش مظفریان، MD، Dr.Ph.، رئیس دانشکده علوم و سیاست تغذیه فریدمن در دانشگاه تافتس در بوستون، ماساچوست. یک متخصص قلب، کار او بر درک چگونگی پیشگیری و درمان چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی و سیاست‌های مبتنی بر شواهد برای کاهش این بار در ایالات متحده و در سطح جهان متمرکز است.

مصرف کننده معمولی به دنبال یک قانون طلایی ساده و تک مفهومی برای انتخاب مواد غذایی مناسب است – چیزهایی مانند کم چرب، کم کربوهیدرات یا بدون گلوتن. اما این در تضاد با جایی است که پژوهش پیش می رود: به سمت پیچیدگی.ما می دانیم که هر یک از مواد مغذی چه تاثیری می توانند داشته باشند، اما محققان به تازگی شروع به خراش دادن سطح اثرات سلامتی غذاهای کامل کرده اند. (بیشتر مردم نمی دانند که علم تغذیه مدرن در مقایسه با سایر علوم چقدر جدید است. ویتامین C کمتر از 100 سال پیش کشف شد.) به عنوان مثال، دستورالعمل های رژیم غذایی برای دهه ها غذاهای لبنی کم چرب را توصیه می کنند – عمدتا بر اساس تئوری هایی در مورد فواید مواد مغذی جدا شده: دریافت کلسیم و ویتامین D، اجتناب از چربی. اکنون ما شروع به درک پیچیدگی اثرات پروبیوتیک‌ها در ماست یا تخمیر پنیر کرده‌ایم، و اینکه چربی لبنیات ممکن است فواید متابولیکی داشته باشد. شیر، ماست و پنیر در واقع سه ماده غذایی متفاوت هستند که اثرات بسیار متفاوتی بر بدن دارند.

یا به غلات کامل نگاه کنید. تحقیقات نشان می دهد که خوردن آنها فوایدی مانند کاهش التهاب، بهبود کاهش وزن، کاهش کلسترول LDL و کاهش نرخ بیماری قلبی، دیابت و احتمالاً سکته دارد. و بله، فیبر غذایی بالاتر به این مزایا کمک می کند. اما شواهد در حال ظهور از کمک های اضافی و مستقل به سلامتی از سایر ویژگی های غلات کامل پشتیبانی می کنند – چیزهایی مانند هضم کندتر و همچنین سطوح بالاتر مواد معدنی، فیتوکمیکال ها و اسیدهای چرب. بنابراین اثرات سلامتی غلات کامل ممکن است ناشی از اثرات هم افزایی عوامل متعددی باشد که بعید به نظر می‌رسد با فیبر به تنهایی مطابقت داشته باشند. در آینده، مردم در مورد رژیم غذایی خود بر اساس مواد مغذی مجزا تصمیم نخواهند گرفت، بلکه بر اساس تأثیرات پیچیده غذاها بر مسیرهای متعدد در بدن ما، مانند کبد، مغز، قلب، سلول های چربی،

غذا بخورید: دستور العمل های غلات کامل سالم

Illustration of a hen sitting on a crate of eggs
تصویر: ریچارد میا

خواربارفروشی ها غذای خود را پرورش می دهند

کارشناس : مایک لی، یکی از بنیانگذاران و یکی از مدیران عامل آزمایشگاه آلفا فود در شهر نیویورک، پلتفرمی برای ساخت و راه اندازی محصولات غذایی جدید، و بنیانگذار Future Market ، یک آزمایشگاه مواد غذایی که اثرات گسترده تر مواد غذایی امروزی را ارزیابی می کند. نوآوری ها، روندها و رفتارهای مرتبط در 25 سال آینده.

ایده یک فروشگاه مواد غذایی انعطاف پذیرتر می شود و با نیازهای مختلف افراد پرمشغله سازگار می شود. به زودی، دیگر ساختمان بزرگی وجود نخواهد داشت که تمام غذا در آن باشد و برای تهیه آن باید به آنجا بروید. می‌توانید مواد غذایی را از کیوسک صفحه لمسی در مترو سفارش دهید و وقتی به خانه رسیدید، آنها را با خودروی خودران در انتظار شما بفرستید. فروشگاه‌ها در حال حاضر روی این نوع نوآوری‌ها کار می‌کنند، اما مانند سایر فناوری‌ها، این نوآوری در نهایت از بین خواهد رفت و انتظارات پایه جدید خواهد بود. (به Uber نگاه کنید: در ابتدا شبیه جادو بود، اما اکنون آنقدر به آن عادت کرده‌ایم که حتی یک انتظار ۶ دقیقه‌ای نیز بسیار طولانی به نظر می‌رسد.) هنگامی که این اتفاق بیفتد، خرده‌فروشان باید بر روی عناصر دیگر رقابت کنند. چون این همه راحتی باعث می شود که چرا بخواهید شلوار بپوشید و به فروشگاه بروید، من پیش بینی می کنم که حوزه بزرگ بعدی رقابت، تجربه در فروشگاه خواهد بود. همانطور که رستوران‌ها، کافه‌ها و نانوایی‌های داخل خواربارفروشی‌ها جالب‌تر و خوشمزه‌تر می‌شوند، مردم شروع به فکر کردن به سوپرمارکت‌ها به عنوان «محل سوم» بین خانه و محل کار می‌کنند، مانند استارباکس.

نمونه اولیه برای این، ناوگانی از مراکز بزرگ خواربار فروشی در چین به نام Hema است. Hema همه اقلام غذایی و کالاهای خانگی را که در والمارت پیدا می کنید، دارد. همچنین یک مقصد حماسی برای مردم برای خوردن است – به مخازن زنده غذاهای دریایی فکر کنید که در آن می توانید ماهی یا خرچنگی را که در محل پخته شده است برای خوردن در اتاق غذاخوری که توسط یک روبات سرو می شود، انتخاب کنید. و هر کالایی در فروشگاه دارای یک کد QR است. به عنوان مثال، اسکن یک بسته گوشت تازه، اطلاعاتی را در مورد منشاء حیوان، سازنده، نحوه پرورش، زمان ذبح، از کجا حمل شده و زمانی که به فروشگاه رسیده است، نشان می دهد. خریداران همچنین می توانند اطلاعات مواد تشکیل دهنده غذاهای آماده، توضیحات مشخصات طعم و حتی نظرات سایر خریداران را مشاهده کنند.

جادوی واقعی این است که چگونه Hema به زیبایی تمام آن فناوری‌های فردی را در یک فضا با هم ترکیب کرد. پس چه چیزی اضافه خواهد شد؟ سوپرمارکت‌ها از پیشرفت‌هایی بهره خواهند برد که به آنها امکان می‌دهد به مکان‌هایی تبدیل شوند که در آن غذا در آن رشد و تولید می‌شود. کشاورزی در فضای داخلی در حال حاضر در حال انجام است، و می توان آن مدل را بهبود بخشید و کوچک کرد و آن را در بالای یک فروشگاه مواد غذایی قرار داد. بنابراین اکنون سوپرمارکت شما نیز یک مزرعه است. همین امر می تواند در مورد کشاورزی سلولی اتفاق بیفتد، جایی که گوشت گاو در پشت یک غذای کامل بدون گاو تولید می شود. اگر وعده‌هایی که این فناوری‌ها داده‌اند محقق شود، می‌توان تصور کرد که خواربارفروشی برای تولید غذا برای خریداران خود به هیچ کالایی از دنیای خارج نیاز نداشته باشد. این نحوه رقابت سوپرمارکت ها را تغییر می دهد:

پایان دادن به گرسنگی: جایی که فناوری با مشارکت روبرو می شود

کارشناس: Claire Babineaux-Fontenot، مدیر عامل Feeding America ، مستقر در شیکاگو. با شبکه ای از 200 بانک غذا در تمام 50 ایالت، بزرگترین سازمان امداد گرسنگی کشور است.

در ایالات متحده، گرسنگی به خاطر کمبود غذا نیست: سالانه 72 میلیارد پوند غذای باکیفیت و مغذی هدر می رود. ما غذای کافی داریم. مشکل این است که آن را به 40 میلیون آمریکایی که با گرسنگی دست و پنجه نرم می کنند، قبل از هدر رفتن آن است. اتصال غذای مازاد به افرادی که از نظر غذایی ناامن هستند به ما کمک می کند تا پیشرفت چشمگیری در جهت پایان دادن به گرسنگی داشته باشیم – اما چنین شاهکاری مستلزم مشارکت، نوآوری و پشتکار است.

این کار با استفاده از قدرت فناوری دیجیتال، به ویژه گوشی های هوشمند آغاز می شود. اول از همه، این استراتژی قابلیت دسترسی را ارائه می‌کند: بیش از 70 درصد از خانواده‌های با درآمد کمتر از 30000 دلار امروز گوشی هوشمند دارند و انتظار می‌رود این تعداد افزایش یابد. همچنین به ساده‌سازی فرآیند کمک می‌کند و در عین حال سطوح جدیدی از محرمانگی را ارائه می‌دهد. یک اپلیکیشن گوشی هوشمند را تصور کنید که به افراد نیازمند این امکان را می‌دهد تا از یک رستوران یا خواربار فروشی بازدید کند و با هزینه‌ای کم یا بدون هزینه، غذایی دریافت کند که در غیر این صورت هدر می‌رود.

به عنوان مثال، بگویید یک فروشگاه می داند که معمولاً 10٪ از مرغ جوجه گردان خود را دور می اندازد. آنها می توانند “50 جوجه رایگان” را در یک برنامه پست کنند. سپس یک نفر می تواند از طریق برنامه درخواست کند، به فروشگاه بیاید و آن را با بقیه مواد غذایی خود تحویل بگیرد. وقتی از طریق برنامه پرداخت می‌کنند – درست مانند هر برنامه پرداخت دیگری – به سادگی هزینه‌ای دریافت نمی‌شود. همه این‌ها دور از چشم، درست در همان خط با سایر مشتریان پرداخت‌کننده اتفاق می‌افتد، و باعث محتاط شدن آن می‌شود و انگ مرتبط با دریافت غذای خیریه را کاهش می‌دهد (که می‌تواند برخی از افراد را از پذیرش کمکی که ممکن است نیاز داشته باشند باز دارد). Y Waste یک پلت فرم نوظهور در استرالیا است که در حال ایجاد زمینه برای این امر است و به خرده فروشان مواد غذایی اجازه می دهد تا مواد غذایی مازاد با تخفیف را از طریق یک برنامه بفروشند و به مردم اجازه دهند زمانی که برای دریافت آن وارد می شوند، رسید را نشان دهند.

آنچه شگفت انگیز است این است که بسیاری از فناوری از قبل برای انجام این کارها وجود دارد. اکنون فقط مسئله استفاده از آن در راه های بزرگتر و خلاقانه تر است.

سنسورهای هوشمند تمام جزئیات تغذیه ای را ردیابی می کنند

کارشناس: سارا اسمیت، مدیر تحقیقات، آزمایشگاه آتی مواد غذایی در موسسه آینده (IFTF) ، یک گروه تحقیقاتی مستقل و غیرانتفاعی در پالو آلتو، کالیفرنیا. او با سازمان‌ها و شرکت‌ها کار می‌کند تا بررسی کند که چگونه فناوری و تغییرات اجتماعی بر نحوه پیگیری سلامت و رفاه مردم و جوامع تأثیر می‌گذارد.

جام مقدس تغذیه توانایی ردیابی دقیق هر کالری و ماده مغذی است که از طریق یک حسگر قابل حمل یا قابل بلع وارد بدن ما می شود. این امر تحقیقات تغذیه را متحول می کند، زیرا مجلات رژیم غذایی گزارش شده توسط بسیاری از دانشمندان در حال حاضر به طور مشهور غیرقابل اعتماد هستند. و من می‌توانم آینده‌ای را تصور کنم که در آن دستگاه‌های ردیابی تغذیه رایج هستند و به مربی‌های سلامت در تلفن‌های ما، به فیلترهای ترجیحی برای خرید آنلاین غذا یا حتی برنامه‌های تشویقی سلامتی در محل کار متصل می‌شوند. شفافیتی که این دستگاه‌ها ایجاد می‌کنند همچنین شرکت‌های مواد غذایی را مجبور می‌کند تا دستور العمل‌های خود را تمیز کنند زیرا مردم بیشتر از میزان شکر، نمک و سایر مواد ناسالم اضافی در آنچه می‌خورند آگاه می‌شوند. در این مرحله اولیه، فناوری هنوز نمی تواند کالری ها را بشمارد، اما پیشرفت آنچه که ما می توانیم ردیابی کنیم، چشمگیر است. به عنوان مثال، یک پروژه تحقیقاتی خارج از دانشگاه تافتس، از یک دستگاه 2 میلی متری استفاده می کند که روی دندان شما می چسبد و میزان گلوکز، نمک و الکل دریافتی را ردیابی می کند. با این قابلیت برای ردیابی دقیق رژیم غذایی، ما از درک یک اندازه از تغذیه به سمت یک رویکرد شخصی تر حرکت خواهیم کرد. به احتمال زیاد، ما شاهد پذیرش زودهنگام نسل بعدی حسگرها در میان افراد مبتلا به دیابت یا شرایط سلامتی خواهیم بود که واقعاً نظارت بر رژیم غذایی را ضروری می کند. اما از آنجایی که این ردیاب‌ها بهتر توسعه یافته، ارزان‌تر و در دسترس‌تر می‌شوند، بدون شک به یک زمینه مصرف‌کننده گسترده‌تر تغییر خواهند کرد. ما از درک یکسان از تغذیه به سمت یک رویکرد شخصی تر حرکت خواهیم کرد. به احتمال زیاد، ما شاهد پذیرش زودهنگام نسل بعدی حسگرها در میان افراد مبتلا به دیابت یا شرایط سلامتی خواهیم بود که واقعاً نظارت بر رژیم غذایی را ضروری می کند. اما از آنجایی که این ردیاب‌ها بهتر توسعه یافته، ارزان‌تر و در دسترس‌تر می‌شوند، بدون شک به یک زمینه مصرف‌کننده گسترده‌تر تغییر خواهند کرد. ما از درک یکسان از تغذیه به سمت یک رویکرد شخصی تر حرکت خواهیم کرد. به احتمال زیاد، ما شاهد پذیرش زودهنگام نسل بعدی حسگرها در میان افراد مبتلا به دیابت یا شرایط سلامتی خواهیم بود که واقعاً نظارت بر رژیم غذایی را ضروری می کند. اما از آنجایی که این ردیاب‌ها بهتر توسعه یافته، ارزان‌تر و در دسترس‌تر می‌شوند، بدون شک به یک زمینه مصرف‌کننده گسترده‌تر تغییر خواهند کرد.

برای داستان های بیشتر در مورد آینده غذا کلیک کنید.

سوفی ایگان یک نویسنده ساکن سانفرانسیسکو است که آثارش در مورد غذا و سلامتی در نیویورک تایمز، واشنگتن پست، وال استریت ژورنال، تایم، وایرد و سایر نشریات منتشر شده است. کتاب او – The Conscious Eater: A Radically Practical Guide to Food Choices که برای شما، دیگران و سیاره خوب است – در بهار 2020 منتشر خواهد شد.

به زودی به یک بشقاب نزدیک شما | اکتبر 2019 Eating Well

  • اشتراک گذاری:
author avatar
ادمین 1

مطلب قبلی

آینده غذا: در سال 2050 چه خواهید خورد؟
بهمن 28, 1400

مطلب بعدی

چگونه یک کسب و کار کاملاً از راه دور راه اندازی کنیم
بهمن 29, 1400

ممکن است همچنین دوست داشته باشید

download
نقش زنان در امنیت غذایی چیست؟
1 تیر, 1401
download
برنامه جهانی غذا
13 خرداد, 1401
images (2)
تولید مواد غذایی، تاریخچه
13 خرداد, 1401

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته ها

  • مدل تجاری
  • سازمان تحقیق و توسعه با تمرکز بر حال و آینده
  • مدیریت مالی: دامنه، اهداف و اهمیت
  • آینده‌اندیشی: نگارش سناریوها
  • چگونه ذهنیت می تواند یک کسب و کار را ایجاد یا شکست دهد

درخواست مقاله و اسلاید سفارشی

برای سفارش مقاله و اسلاید با ما در ارتباط باشید:
reformh@yahoo.com

ارسال درخواست

[miniorange_social_login shape="longbuttonwithtext" theme="default" space="4" width="240" height="40"]

ورود با حساب کاربری سایت شما

رمز عبوررا فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نیستید؟ همین حالا عضو شو!

یک حساب کاربری جدید ثبت کنید

آیا عضو هستید? اکنون وارد شوید