• خانه
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • گالری
  • درباره ما
  • تماس باما
با ما در ارتباط باشید.
reformh@yahoo.com
عضویتورود
مشقکمشقک
  • خانه
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • گالری
  • درباره ما
  • تماس باما

خانواده

  • خانه
  • بلاگ
  • خانواده
  • 5 نکته در مورد مدیریت یک فروشگاه مواد غذایی زباله صفر

5 نکته در مورد مدیریت یک فروشگاه مواد غذایی زباله صفر

  • ارسال شده توسط ادمین 1
  • دسته بندی خانواده
  • تاریخ مهر 10, 1400
  • نظرات 0 نظر

به گفته آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده ، ظروف و بسته بندی 23 درصد از زباله های محل دفن زباله را تشکیل می دهند. و ایالات متحده سالانه 11.4 میلیارد دلار ظروف و بسته های قابل بازیافت را دور می ریزد. بسته بندی مواد غذایی و ظروف بخش بزرگی از این را تشکیل می دهند.

در سراسر کشور ، سوپر مارکت های بیشتری به تولید زباله خود می پردازند. برخی از مغازه ها به طور کامل مدل های تجاری خود را تصور می کنند. وارد فروشگاه های مواد غذایی با ضایعات صفر شوید. خواربارفروشی های زباله صفر همه انواع زباله های غیر ضروری را از مدل های تجاری خود حذف کرده اند. این بدان معناست که کیسه های پلاستیکی ، جعبه های مقوایی ، پلاستیک های یکبار مصرف-همه مواد غذایی فروخته شده بدون بسته است.

اگر صاحب یک فروشگاه خواربارفروشی با ضایعات صفر یا یک سوپرمارکت معمولی هستید که به دنبال کاهش کل زباله خود هستید ، در اینجا 5 نکته در مورد مدیریت یک خواربارفروشی بدون زباله آورده شده است.

5 Tips on Managing a Zero Waste Grocery Store

 

1. ضایعات و بسته بندی مواد غذایی فروشگاه خود را به حداقل برسانید
به عنوان یک فروشگاه خواربارفروشی بدون مصرف زباله که مصرف کنندگان خود را تشویق می کند تا رد پای کربن خود را کاهش دهند ، مهم است که آنچه را تبلیغ می کنید تمرین کنید. همه فروشگاه های مواد غذایی ضایعات کاغذ و کارتن تولید می کنند ، اما تا آنجا که ممکن است سعی کنید ضایعات بسته بندی یکبار مصرف را از طرف تامین کننده و مصرف کننده حذف کنید. عادات زباله فروشگاه خود را بررسی کنید تا ببینید کجا می توانید تغییراتی ایجاد کنید.

از ظروف قابل استفاده مجدد برای جلوگیری از هرگونه انتشار برای تولید و دفع مواد بسته بندی استفاده کنید. اگر هیچ یک از تامین کنندگان شما قادر به استفاده مجدد از ظروف نیستند ، در صورت امکان از هر نوع بسته بندی داخلی استفاده کنید.

سعی کنید هنگام حذف زباله ها و بسته بندی مواد غذایی از فرایندهای خود ، خارج از چارچوب فکر کنید. یکی از مغازه های خواربار فروشی که در مطالعه ای که در مجله Cleaner Production منتشر شده بود مصاحبه کرد ، کاغذی را تهیه کرد که از مواد استفاده شده برای بسته بندی ماهی و گوشت تهیه شده بود. فروشگاه دیگری سطل های فله ای بدون پلاستیک طراحی کرد که به فروشگاه های دیگر می فروشند.

 

2. با کمپوست کاهش ضایعات را انجام دهید
در میان لیست طولانی مزایا ، کمپوست یک گزینه عالی برای کاهش تولید متان در محل های دفن زباله و تصفیه خاکهایی است که توسط زباله های خطرناک آلوده شده اند. در نظر بگیرید که سطل های کمپوست را در فروشگاه خود برای کارمندان و مشتریان برای واریز هرگونه ضایعات غذایی و محدود کردن زباله هایی که فروشگاه شما به محل دفن زباله ارسال می کند محدود کنید. بارهای محلی اغلب می توانند ظروف کمپوست قابل برداشت را در اختیار مشاغل قرار دهند ، بنابراین نیازی به رسیدگی به این فرآیند ندارید.

علاوه بر این ، هرگونه غذای فاسدشدنی اضافی را می توان به یک بانک غذا یا سرپناه محلی اهدا کرد. در صورت داشتن مواد فاسد نشدنی ، می توانید از غذای باقی مانده (البته بدون تاریخ انقضا) در خدمات پیشخوان یا خدمات پذیرایی استفاده کنید.

3. تأمین کنندگانی را انتخاب کنید که فلسفه ضایعات صفر را نیز ادغام کنند
بسیاری از توزیع کنندگان مواد غذایی از بسته بندی خارجی برای حمل مواد غذایی مانند جعبه های مقوایی یا پلی استایر استفاده می کنند – منبع دیگری از زباله. تأمین کنندگانی را انتخاب کنید که ظروف حمل و نقل مجدد را به جای جعبه هایی که در پلی استایرن سه لایه پیچیده شده اند ، ارائه دهند.

اگر می توانید ، محصولات خود را از مارک هایی با ماموریت مشابه زباله صفر تهیه کنید که در مورد تأثیر اخلاقی آنها بر محیط زیست شفاف هستند. معیارهای بالقوه برای ارزیابی تامین کننده می تواند شامل شیوه های کشاورزی مسئول ، شفافیت زنجیره تامین و تمایل به بهبود زنجیره تأمین مواد غذایی باشد.

4- برای مشتریانی که ظروف چندبار مصرف خود را می آورند باز باشید
خواربارفروشی هایی که کاملاً زباله ندارند ، هنوز هم می توانند اقداماتی را برای کاهش ضایعات انجام دهند. یکی از راههای آسان برای انجام این کار ، اجرای سیاست ظروف قابل استفاده مجدد برای مصرف کنندگان است که از بخش عمده غذاها یا غذاهای آماده خریداری می کنند.

در حالی که ممکن است این انتخاب غیرعادی به نظر برسد ، مصرف کنندگان ترجیح می دهند ظروف مخصوص خود را حتی در رستوران ها بیاورند. سعی کنید با استفاده از کوزه ها ، ظروف و کیسه های پارچه ای خود به جای ظروف پلاستیکی ، پذیرای مشتریان باشید. اطمینان حاصل کنید که همه کارکنان شما در مورد این روش آموزش دیده اند تا اطمینان حاصل شود که مشتریان بهترین تجربه را دارند.

نکته مفید: به مشتریان یادآوری کنید قبل از ورود به فروشگاه ظروف قابل استفاده مجدد خود را تمیز کنند تا از آلودگی مواد غذایی جلوگیری شود

5. مصرف کنندگان و کارکنان خود را در مورد ارزش ضایعات صفر آموزش دهید
اگرچه بسیاری از مشتریانی که یک فروشگاه خواربارفروشی بدون زباله را نسبت به آنهایی که آن را انتخاب نمی کنند انتخاب کرده اند ، احتمالاً از قبل به محیط زیست توجه دارند ، اما همیشه جایی برای یادگیری بیشتر وجود دارد. یکی از راه های متمایز کردن فروشگاه شما ارائه خدمات است که به مشتریان فعلی و آینده در مورد ارزش ضایعات صفر کمک می کند.

این امر می تواند به اشکال مختلف شکل بگیرد: رویدادهای بازشو که نکاتی را در مورد شروع یک شیوه زندگی بدون ضایعات ارائه می دهد ، کارگاه های آشپزی با استفاده از فقط ضایعات غذا در خانه شما-شما نام آن را می گذارید.

یکی دیگر از جنبه های مهم آموزش ، قرار دادن صحیح ظروف است. به عنوان مثال ، همیشه یک سطل کمپوست یا سطل بازیافت در کنار سطل زباله در اتاق انبار و در بخش های مختلف مواد غذایی داشته باشید. این که تصمیم گیری صحیح را برای مشتریان و کارکنان آسان کند ، راه زیادی پیش خواهد رفت.

علاوه بر این ، به اشتراک گذاشتن پیشرفت و تأثیر فروشگاه خود با مشتریان به افزایش آگاهی آنها از ضایعات صفر کمک می کند و آنها را ترغیب می کند تا به انتخاب های مسئولانه محیط زیست ادامه دهند.

در سراسر جهان ، خریداران به دنبال راه هایی برای تصمیم گیری آگاهانه تر در خرید در هر گوشه از زندگی خود هستند. خرید مواد غذایی ضایعات صفر تنها راهی نیست که مغازه های خواربار فروشی در این تلاش شرکت کنند ، بلکه می تواند راهی برای ارتباط با خریداران خود باشد. با تغییر نیازهای مصرف کنندگان ، عرضه بازار آنها نیز تغییر می کند. ارائه صفر مواد غذایی زباله یکی از راه های انجام این کار است.

آیا می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد اثرات مواد غذایی و ضایعات بسته بندی بر روی سیاره ما داشته باشید؟ ۱۴ واقعیت درباره ضایعات غذایی ما را که ذهن شما را به هم می زند ، بررسی کنید!

اگر به دنبال کمک بیشتری برای مدیریت زباله خود هستید ، از تماس با ما دریغ نکنید! ما همیشه خوشحالیم که به شما در یافتن راه حل های جدید کمک می کنیم.

 

  • اشتراک گذاری:
author avatar
ادمین 1

مطلب قبلی

Why Environmental Education is Important for Kids - چرا آموزش محیط زیست برای کودکان مهم است
مهر 10, 1400

مطلب بعدی

8 مسائل مشترک خانواده و راه حل آنها
مهر 11, 1400

ممکن است همچنین دوست داشته باشید

download (5)
تغییر رفتار در روانشناسی چیست؟
3 اردیبهشت, 1401
download (1)
فهرست کلماتی که رفتار را توصیف می کنند
3 اردیبهشت, 1401
download (2)
انواع رفتار از نظر روانشناسی: شما کدام هستید؟
3 اردیبهشت, 1401

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته ها

  • مدل تجاری
  • سازمان تحقیق و توسعه با تمرکز بر حال و آینده
  • مدیریت مالی: دامنه، اهداف و اهمیت
  • آینده‌اندیشی: نگارش سناریوها
  • چگونه ذهنیت می تواند یک کسب و کار را ایجاد یا شکست دهد

درخواست مقاله و اسلاید سفارشی

برای سفارش مقاله و اسلاید با ما در ارتباط باشید:
reformh@yahoo.com

ارسال درخواست

[miniorange_social_login shape="longbuttonwithtext" theme="default" space="4" width="240" height="40"]

ورود با حساب کاربری سایت شما

رمز عبوررا فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نیستید؟ همین حالا عضو شو!

یک حساب کاربری جدید ثبت کنید

آیا عضو هستید? اکنون وارد شوید