• خانه
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • گالری
  • درباره ما
  • تماس باما
با ما در ارتباط باشید.
reformh@yahoo.com
عضویتورود
مشقکمشقک
  • خانه
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • گالری
  • درباره ما
  • تماس باما

آینده - غذا

  • خانه
  • بلاگ
  • آینده - غذا
  • چگونه در آینده خودمان را تغذیه کنیم؟

چگونه در آینده خودمان را تغذیه کنیم؟

  • ارسال شده توسط ادمین 1
  • دسته بندی آینده - غذا
  • تاریخ فروردین 17, 1401
  • نظرات 0 نظر
  1. ی
  2.  ما کی هستیم
  3.  غذا
  4.  چگونه در آینده خودمان را تغذیه کنیم؟

چگونه در آینده خودمان را تغذیه کنیم؟

regular-monitoring-harvest-quality.jpg

سازمان ملل متحد (سازمان ملل) پیش بینی می کند که تا سال 2050 برای تغذیه جهان نیاز به افزایش 70 درصدی تولید مواد غذایی داریم. هیچ راه حل واحدی برای این چالش وجود ندارد، اما ایده های نوآورانه ای را برانگیخته است که می تواند شیوه غذا خوردن ما را عمیقاً تغییر دهد.  

در سال 1931، وینستون چرچیل در مقاله‌ای برای مجله Strand پیش‌بینی کرد که زمانی فرا خواهد رسید که دانشمندان از میکروب‌ها برای پرورش گوشت در آزمایشگاه‌ها استفاده کنند، همان‌طور که نانواها از مخمر برای تهیه نان استفاده می‌کنند. هشتاد و دو سال بعد، پیش بینی چرچیل به واقعیت تبدیل شد: در سال 2013، مارک پست، دکترا و استاد فیزیولوژی در دانشگاه ماستریخت، با ارائه و سپس خوردن همبرگری که در آزمایشگاه خود در ماستریخت پرورش داده بود، تاریخ علمی و آشپزی را ثبت کرد. حتی امروزه، برای بسیاری، ایده گوشت تولید شده در آزمایشگاه عجیب و غریب است. اما از آنجایی که طوفان کاملی از رویدادها برای تهدید امنیت غذایی جهانی جمع می شود، دلایل فزاینده ای وجود دارد که باور کنیم این ایده ای است که زمان آن فرا رسیده است.

من وارد این موضوع شدم تا به مشکلاتی که به نظرم مهم‌ترین آنهاست، که تهدیدی برای امنیت غذایی و هزینه زیست‌محیطی تولید گوشت گاو است، رسیدگی کنم.»

پروفسور مارک پست، دکترای دانشگاه ماستریخت

20160131_creating-chemistry_professor_post.jpg
پروفسور مارک پست، دکترا، از همبرگر خود که از گوشت آزمایشگاهی ساخته شده است، گاز می گیرد.

سال گذشته جمعیت جهان به 7.2 میلیارد نفر رسید و قرار است تا سال 2050 به بیش از 9 میلیارد نفر برسد. در حالی که از هر 9 نفر هنوز یک نفر غذای کافی برای زندگی سالم ندارد، افزایش قابل توجهی در طبقات متوسط ​​وجود دارد که پیش‌بینی می‌شود به این میزان برسد. 4.9 میلیارد تا سال 2030. با این ثروت جدید، اشتها برای گوشت، تخم مرغ و محصولات لبنی ایجاد می شود – نوعی رژیم غذایی با ارزش و پروتئین بالا که مدت هاست با غرب مرتبط بوده است. در همین حال، نحوه پرورش دام تأثیر زیادی بر محیط زیست به عنوان یکی از بزرگترین منابع گازهای گلخانه ای دارد.

با همه این چالش ها، چگونه می توانیم تولید، عرضه و تغذیه را بهبود بخشیم و در عین حال برای جمعیت بیش از 9 میلیارد نفری جهان آماده شویم؟ ما باید فوراً در مورد چگونگی پاسخگویی به این تقاضای اضافی به روشی پایدار شروع کنیم. یک نقطه شروع خوب گوشت است. مصرف جهانی گوشت رو به افزایش است. انتظار می رود تا سال 2050، مصرف گوشت در سراسر جهان 76 درصد افزایش یابد. با این حال، متان گاوها به عنوان عامل گرمایش جهانی 25 برابر موثرتر از CO2 است .

20160131_creating-chemistry_insects.jpg
راه حل امیدوارکننده دیگر حشرات هستند – منبع پروتئینی بسیار مغذی و از نظر زیست محیطی پایدارتر از گوشت.

بسیاری جایگزینی را در دنیای حشرات می بینند. آنها باعث انتشار گازهای گلخانه ای کمتری می شوند، به طور قابل توجهی به زمین و آب کمتری نسبت به پرورش گاو نیاز دارند، و حشراتی مانند جیرجیرک تنها به 2 کیلوگرم غذا برای هر 1 کیلوگرم افزایش وزن نیاز دارند. در سال 2013، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) یک مطالعه بزرگ در مورد حشرات خوراکی و چشم انداز آنها به عنوان یک غذای جایگزین انجام داد. حشرات در حال حاضر بخشی از رژیم غذایی سنتی 2 میلیارد نفر را تشکیل می دهند و از 1900 گونه به عنوان غذا استفاده می شود. آنها تقریباً با هر معیاری که می خواهید در مورد آنها قضاوت کنید امتیاز بالایی کسب می کنند – آنها یک منبع غذایی بسیار مغذی از انواع خوب چربی هستند.

با این حال، علیرغم شایستگی‌هایشان، حشرات نتوانسته‌اند در غرب جایی که خوردن حشرات از نظر فرهنگی قابل قبول نیست و گذار به رژیم غذایی بدون گوشت یک چالش است، موفق نشده‌اند. این یکی از دلایلی است که پست در آزمایشگاه ماستریخت خود را متعهد به یافتن راهی برای پاسخگویی به تقاضای جهانی گوشت بدون تأثیر بر محیط زیست یا حتی آسیب رساندن به حیوانات کرده است. از این رو همبرگر آزمایشگاهی.

ما می خواهیم شرکت بزرگ بعدی گوشت جهانی باشیم. ما می خواهیم با کاهش دهنده های گوشت صحبت کنیم که به دنبال راه حل های مختلف هستند.

برنت تیلور، یکی از بنیانگذاران Beyond Meat

20160131_creating-chemistry_beyond_meat .jpg
شرکت Beyond Meat اهداف بلندپروازانه ای دارد: تا سال 2020، می خواهد با ارائه یک جایگزین گوشت ساخته شده از پروتئین گیاهی که با تجربه خوردن گوشت واقعی مطابقت دارد، مصرف جهانی گوشت را کاهش دهد.

فرآیندی که او ایجاد کرده است مستلزم گرفتن بیوپسی کوچک از یک گاو زنده است. حدود صد سلول بنیادی ماهیچه‌های اسکلتی برداشت می‌شوند و سپس تا جایی کشت می‌شوند که از لحاظ نظری تولید صد متریک گوشت از یک نمونه واحد امکان‌پذیر است. پست و تیم او بر این باورند که 7 سال طول می کشد تا این محصول از فرآیند نظارتی سختگیرانه مواد غذایی اروپا عبور کند. خود پست نیز اعتراف می کند که مدتی طول می کشد تا گوشت تولید شده در آزمایشگاه به طور کلی قابل قبول باشد. اما نظرسنجی اخیر شرکت مواد غذایی نستله از مشتریان آلمانی ممکن است پست را امیدوار کند. از مردم درباره نگرش آنها نسبت به منابع جایگزین پروتئین پرسید و نشان داد که طی 15 سال، گوشت تولید شده در آزمایشگاه می تواند به اندازه سوشی امروز برای مصرف کنندگان در آلمان قابل قبول باشد.

در این میان، ایده های دیگری در حال ظهور است که ممکن است به راحتی قابل دستیابی باشد. برنت تیلور یکی از بنیانگذاران Beyond Meat است، شرکتی که با تولید جایگزینی با استفاده از پروتئین نخود و سویا که بسیار نزدیک به گوشت و مرغ است، قالب جایگزین‌های گوشت گیاهی سنتی را در هم شکسته است. و همچنین گیاهخواران به گفته تیلور، هدف جاه طلبانه این شرکت کاهش 25 درصدی مصرف جهانی گوشت تا سال 2020 است: «ما می خواهیم شرکت بزرگ بعدی گوشت جهانی باشیم. ما می خواهیم با کاهش دهنده های گوشت صحبت کنیم که به دنبال راه حل های مختلف هستند. تلاش‌های گذشته برای یک بازار وگان یا گیاه‌خواری بود، بنابراین این محصولات تجربیات کسی که از تجربه گوشت لذت می‌برد را برآورده نمی‌کرد. برای ما همیشه اینطور است که چگونه نه تنها ساختار گوشت بلکه تجربه حسی خارق العاده گوشت را ایجاد کنیم؟

“مصرف کنندگان می دانند که سلامتی آنها ثروت جدید آنهاست. آنها به دنبال راه حل های جامعی هستند که زندگی طولانی، سالم و فعال را ایجاد، توسعه و پشتیبانی می کند.

فرانسوا شفلر، معاون تغذیه انسانی در BASF  

20160131_creating-chemistry_canola.jpg
BASF کانولای بهینه شده ژنتیکی را رشد می دهد. هدف این است که گیاهانی با سطوح بالایی از اسیدهای چرب امگا 3 سالم و با زنجیره بلند رشد کنند.

طعم، بافت و بو – همه این عناصر حسی نقش مهمی در تجربه ما از خوردن دارند و همراه با هنجارهای فرهنگی، نگرش ما را نسبت به غذا تعیین می کنند. مشکل این است که، علی رغم افزایش آگاهی، این نیروها اغلب ما را به سمت غذاهایی می کشانند که پایدار یا سالم نیستند. بنابراین چگونه می توانیم یک رژیم غذایی سالم و پایدار را جذاب تر کنیم؟ این معمایی است که شرکت چند ملیتی کشاورزی، مواد غذایی و خوراک دام کارگیل آن را تشخیص داده است. کایل مارینکوویچ، معاون بازاریابی در Cargill توضیح می‌دهد: «مصرف‌کننده چیزهای بد کمتری می‌خواهد – چیزهایی مانند حذف چربی ترانس، کاهش چربی اشباع شده – و اضافه کردن موارد خوب – چیزهایی مانند امگا 3.

امگا 3 مثال خوبی است. آگاهی از فواید خوردن ماهی های چرب – منبع غنی امگا 3 – در حال افزایش است. اسیدهای چرب امگا 3 می توانند به پیشگیری از بیماری هایی مانند بیماری های متابولیک، زوال شناختی و بیماری های قلبی عروقی کمک کنند. با این حال، نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که بیشتر مردم در سراسر جهان هنوز به اندازه کافی از آن را نمی‌خورند. یکی از دلایلی که اغلب ذکر می شود این است که مزه و بوی آن ناخوشایند است. راه حل این مشکل روغن ماهی بی مزه است که می تواند بدون تغییر طعم به غذاها اضافه شود – بنابراین مواد سالم را بدون تغییر انتظار یا طعم مشتری – و کپسول های امگا 3 بسیار غلیظ است.

150_years_of_Nutrition.jpg

دانشمندان با کار با انگیزه‌های جدید، راه‌های جدیدی را برای بهبود سلامت ما با یافتن راه‌های بهتری برای افزایش محتوای تغذیه‌ای رژیم‌هایمان کشف می‌کنند. به عنوان مثال، BASF اسیدهای چرب امگا 3 خالص و بسیار غلیظ را برای استفاده در سلامت مصرف کننده، تغذیه بالینی و محصولات دارویی فراهم می کند. خط سخت بین غذا برای انرژی و دارو برای اصلاح بیماری دیگر مهم نیست. مصرف کنندگان می دانند که سلامتی آنها ثروت جدید آنهاست. فرانسوا شفلر، معاون تغذیه انسانی در BASF، می‌گوید: آنها به دنبال راه‌حل‌های جامعی هستند که زندگی طولانی، سالم و فعال را ایجاد، توسعه و پشتیبانی می‌کند.

نگرانی های ما در مورد رشد جمعیت، سلامت و محیط زیست ما را به دنبال راه های جدیدی برای تغذیه خود می کند. آنها یک جنبش کاملاً جدید از به اصطلاح “هکرهای غذا” را ایجاد کرده اند، که رویکرد سیلیکون ولی استفاده از فناوری برای بهبود زندگی را اتخاذ کرده و آن را در مواد غذایی به کار برده اند. در یک هکاتون غذایی اخیر در سانفرانسیسکو، کالیفرنیا، مبتکران، کارآفرینان، دانشمندان و فن‌آوران مواد غذایی گرد هم آمدند تا بررسی کنند که چگونه فن‌آوری‌ها و علوم نوظهور می‌توانند «شبکه غذایی جهانی» را تغییر دهند و تغذیه مقرون‌به‌صرفه را برای همه فراهم کنند. بیشتر اینها هنوز رویایی هستند و عادت کردن به برخی از ایده ها ممکن است مدتی طول بکشد. زیرا غذا چیزی فراتر از تغذیه است. ما را به خانواده و فرهنگ پیوند می دهد و برای بسیاری مایه لذت است. ما از رابطه خود با غذا محافظت می کنیم و تمایلی به تغییر الگوهای غذایی خود نداریم. به همین دلیل است که هیچ راه حل جایگزین واحدی در مورد چگونگی تغذیه پایدار خود در آینده وجود ندارد. چه گوشت آزمایشگاهی، حشرات یا پروتئین گیاهی باشد، انتقال آهسته خواهد بود، اما احتمالات متنوع است و ایده ها وجود دارد. چه کسی می داند 30 سال دیگر چه خواهیم خورد، اما یک چیز مسلم است: سفر به وضوح آغاز شده است.

  • اشتراک گذاری:
author avatar
ادمین 1

مطلب قبلی

آینده غذا: سناریوهای سال 2050
فروردین 17, 1401

مطلب بعدی

بررسی آینده‌نگاری ایمنی مواد غذایی
فروردین 18, 1401

ممکن است همچنین دوست داشته باشید

download
نقش زنان در امنیت غذایی چیست؟
1 تیر, 1401
download
برنامه جهانی غذا
13 خرداد, 1401
images (2)
تولید مواد غذایی، تاریخچه
13 خرداد, 1401

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته ها

  • مدل تجاری
  • سازمان تحقیق و توسعه با تمرکز بر حال و آینده
  • مدیریت مالی: دامنه، اهداف و اهمیت
  • آینده‌اندیشی: نگارش سناریوها
  • چگونه ذهنیت می تواند یک کسب و کار را ایجاد یا شکست دهد

درخواست مقاله و اسلاید سفارشی

برای سفارش مقاله و اسلاید با ما در ارتباط باشید:
reformh@yahoo.com

ارسال درخواست

[miniorange_social_login shape="longbuttonwithtext" theme="default" space="4" width="240" height="40"]

ورود با حساب کاربری سایت شما

رمز عبوررا فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نیستید؟ همین حالا عضو شو!

یک حساب کاربری جدید ثبت کنید

آیا عضو هستید? اکنون وارد شوید