هشدار صوتی دانشمندان سازمان ملل: آنچه را که در بشقاب شماست تغییر دهید
هشدار صوتی دانشمندان سازمان ملل: آنچه را که در بشقاب شماست تغییر دهید
8 سپتامبر 2021

دانشمندان سازمان ملل هشدار می دهند که یک فاجعه آب و هوایی در راه است و یک سند فاش شده سازمان ملل خواستار تغییر به سمت پروتئین های گیاهی به عنوان استراتژی برای جلوگیری از وحشتناک ترین سناریوها است.
برای آشنایی با راهکارهای سیاسی، نهادی و فردی که قبلاً در حال انجام است، ادامه دهید. اگرچه ممکن است این احساس به نظر برسد که اقدامات یک فرد، موسسه یا دولت اهمیتی ندارد، اما وقتی صحبت از تغییرات آب و هوایی به میان میآید، برعکس این موضوع صادق است. هر ذره ای از تغییرات آب و هوایی مسائل را کاهش می دهد، بنابراین هر وعده غذایی مهم است.
“کد قرمز برای بشریت”
بخش اول از ششمین گزارش هیئت بین دولتی تغییرات آب و هوایی سازمان ملل (IPCC) (AR6) که ماه گذشته منتشر شد، یافته های بیش از 14 هزار مطالعه بررسی شده را گردآوری می کند. به قوی ترین زبانی که IPCC تا به حال استفاده کرده است، و برای اولین بار، IPCC بیان کرد که «بی ابهام» است که انسان ها باعث تغییرات «گسترده و سریع» در دمای اقیانوس، زمین و اتمسفر شده اند، و بسیاری از این تغییرات “بازگشت ناپذیر” هستند.
این گزارش می گوید که از آنجایی که تغییرات آب و هوایی تجمعی است، طی 30 سال آینده شاهد تشدید غیرقابل اجتناب خواهیم بود. یعنی حتی اگر جهان از امروز به طور چشمگیری انتشار گازهای گلخانه ای را کاهش دهد، آینده داغ تری قطعی است. در تمام سناریوها، تا “اوایل دهه 2030″، میانگین دمای جهانی 1.5 درجه سانتیگراد نسبت به سطوح پیش از صنعتی شدن افزایش خواهد یافت.
این نوع تغییر دما ممکن است زیاد به نظر نرسد، اما فجایع و فجایع را به همراه دارد. همانطور که نیویورک تایمز پس از انتشار این گزارش توضیح داد،
دانشمندان دریافتهاند که در دمای 1.5 درجه گرمایش … نزدیک به 1 میلیارد نفر در سراسر جهان ممکن است در امواج گرمایی تهدیدکننده حیات مکرر غرق شوند. صدها میلیون نفر دیگر به دلیل خشکسالی شدید برای آب مبارزه خواهند کرد. برخی از گونه های جانوری و گیاهی که امروزه زنده هستند از بین خواهند رفت. صخرههای مرجانی که ماهیگیری را در بخشهای وسیعی از کره زمین حفظ میکنند، دچار مرگومیرهای انبوه مکرر خواهند شد.» یک کد قرمز برای بشریت ” نیست . زنگ خطر کر کننده است و شواهد غیرقابل انکار.» دارد . در بخشی از این مقاله آمده است: «تغییر رژیمهای غذایی با سهم بیشتری از پروتئین گیاهی در مناطقی با مصرف بیش از حد کالری و مواد غذایی حیوانی میتواند منجر به کاهش قابل توجهی در انتشار گازهای گلخانهای شود، در حالی که فواید سلامتی را نیز به همراه دارد… ویژه IPCC در سال 2019 است که بیان میکرد غذای حیوانی مبتنی بر گیاه و تولید پایدار «فرصتهای عمدهای برای سازگاری و کاهش [اقلیم] ارائه میکند». قوی تر از دی اکسید کربن است. متان انسانی عامل بیش از 25 درصد گرمایش جهانی امروزی است. سناتور کوری بوکر (D-NJ) و عضو کنگره رو خانا (D-CA) قانون اصلاح سیستم مزرعه (FSRA) را مجدداً معرفی کردند، که باعث توقف فوری (مکث) ساخت و ساز تغذیه حیوانات بزرگ جدید و بزرگ می شود. عملیات (CAFO) و تا سال 2040 بزرگترین CAFO ها را از بین ببرند. 11 این قانون جسورانه ترین دیدگاهی برای کشاورزی آمریکا است که تا به حال شاهد ارائه آن در صحنه سیاست ملی بوده ایم. قوانین فدرال مربوط به دامپروری معمولاً دیدگاه تعداد کمی از لابیگران و حامیان شرکتهای گوشتی در دولت را منعکس میکند. در مقابل، چشم انداز مشخص شده در FSRA شامل چندین گام اولیه به سمت دیدگاه خود Farm Forward برای کشاورزی است – پایان دادن به کشاورزی کارخانه، هموار کردن زمین بازی برای کشاورزان مستقل، و پرورش حیوانات کمتر برای غذا.
مثالی دیگر: در ژوئن 2021، نمایندگان Nydia M. Velázquez (D-NY) و Jamaal Bowman، Ed.D (D-NY) «قانون برنامه آزمایشی زمین برای دانش آموزان آینده سالم» را معرفی کردند که بودجه سالم تر و سازگار با آب و هوا را تامین می کند. از نظر فرهنگی، گزینه های ورودی گیاهی مناسب برای دانش آموزان مدارس دولتی. نماینده بومن گفت: «همزمان با سرمایهگذاری فوری در انتقال به انرژیهای تجدیدپذیر، باید سیستمهای غذایی پایدار را در هر سطحی از جامعه خود بسازیم – و سیستم آموزش عمومی ما میتواند راهگشا باشد». DefaultVeg کرده است، رویکردی برای غذاخوری که از “تکانهای” ساده رفتاری برای تشویق افراد ناهارخوری سازمانی و خانگی به انتخاب غذاهای سازگارتر با آب و هوا، بدون محدود کردن انتخابهای کسی استفاده میکند. استفاده از پیشفرضهای پیشفرض گیاهی بسیار مؤثر است: بهعنوان مثال، تبدیل غذاهای گیاهی به گزینه پیشفرض منو در حالی که به افراد امکان انتخاب وعدههای غذایی با محصولات حیوانی را میدهد (رویکردی به نام « بهطور پیشفرض سبزتر ») میتواند انتخاب را افزایش دهد. گزینه های گیاهی پایدارتر به طور متوسط 60 درصد وتا 80 درصد دهها مؤسسه در حال استفاده از تلنگرهای گیاهی هستند، از هاروارد که آنها را در راهنمای تهیه غذا توصیه میکند تا سازمانهایی مانند Climate Nexus و انجمن ریه آمریکا که متعهد به استفاده از آنها برای رویدادهای خود هستند.
گاهی اوقات هنگام مواجهه با مشکلی به گستره وسیعی مانند بحران آب و هوا، احساس می شود که اقدامات یک فرد، نهاد و حتی یک شهر، ایالت یا ملت اهمیتی ندارد. در واقع، وقتی صحبت از تغییرات آب و هوایی می شود، برعکس است. هر کسری از درجه افزایش دما در دهه های آینده عواقبی خواهد داشت، به ویژه برای آسیب پذیرترین قشر جهان. بنابراین هر اقدامی مهم است، هر ذره ای از تغییرات آب و هوایی کاهش می یابد، و هر وعده غذایی مهم است.
و همچنین اهمیت دارند، زیرا تصمیمات فردی و نهادی اغلب منشعب میشوند: آنها بر افراد و نهادهای دیگر تأثیر میگذارند و انگیزه میدهند، آنچه را «عادی» است بازتعریف میکنند و حتی در نهایت منجر به تغییر سیاسی میشوند. تصمیمات اتخاذ شده برای میزهای غذاخوری، دفاتر، مدارس، بیمارستان ها و بخش های دانشگاه به هنجارهای اجتماعی تبدیل می شوند که جامعه را تغییر می دهند و در نهایت سیاست را تغییر می دهند.
خبر خوب درج شده در گزارش IPCC این است که هنوز زمان برای اقدام برای جلوگیری از بدترین سناریوها وجود دارد. هیچ شخص، نهاد یا کشوری نمی تواند همه کارها را انجام دهد. با این حال، هر کدام از ما می توانیم کاری انجام دهیم. کاری را که می توانید انجام دهید، بدانید که هر روز افراد بیشتری همین کار را انجام می دهند. و لطفا به Farm Forward کمک کنید تا بتوانیم این کار خوب را ادامه دهیم.


