جعبه پیتزا خورشیدی خورشیدی
مقدمه: جعبه پیتزا فر خورشیدی
اولین اصول اجاق گاز خورشیدی در سال 1767 توسط زمین شناس ، هواشناس ، فیزیکدان ، کوهنورد و کاوشگر آلپی ، هوراس بنیدیکت سوسور ، انجام شد. پخت غذاهای خورشید بیشتر در لژیون خارجی فرانسه ، در دهه 1870 توسعه یافت. امروزه سازمان ها استفاده از اجاق های خورشیدی را در سراسر جهان برای کاهش هزینه های سوخت و آلودگی هوا و کاهش سرعت جنگل زدایی و بیابان زایی ترویج می دهند.
اکنون می توانید اجاق های خورشیدی بخرید یا خیلی راحت خودتان آن را بسازید. آنها برای یادگیری قدرت خورشید و نحوه استفاده از آن برای سرگرمی یا در مواقع ضروری بسیار مناسب هستند.
این لوازم را جمع آوری کنید:
- جعبه پیتزا
- قیچی تیز یا جعبه برش
- سوراخ پانچ
- میله رولپلاک
- خط کش
- روزنامه
- کاغذ ساختمانی مشکی
- نوار
- ورقه ی آلومینیومی
- پوشش پلاستیکی
- دماسنج
مرحله 1: اندازه گیری و برش
ابتدا یک حاشیه 1 اینچی را در قسمت جلویی و دو طرف روی درب بالای جعبه پیتزا اندازه بگیرید و برش دهید. قسمت پشتی را متصل کنید.
اولین اصول اجاق گاز خورشیدی در سال 1767 توسط زمین شناس ، هواشناس ، فیزیکدان ، کوهنورد و کاوشگر آلپی ، هوراس بنیدیکت سوسور ، انجام شد. پخت غذاهای خورشید بیشتر در لژیون خارجی فرانسه ، در دهه 1870 توسعه یافت. امروزه سازمان ها استفاده از اجاق های خورشیدی را در سراسر جهان برای کاهش هزینه های سوخت و آلودگی هوا و کاهش سرعت جنگل زدایی و بیابان زایی ترویج می دهند.
اکنون می توانید اجاق های خورشیدی بخرید یا خیلی راحت خودتان آن را بسازید. آنها برای یادگیری قدرت خورشید و نحوه استفاده از آن برای سرگرمی یا در مواقع ضروری بسیار مناسب هستند.
تدارکات
این لوازم را جمع آوری کنید:
- جعبه پیتزا
- قیچی تیز یا جعبه برش
- سوراخ پانچ
- میله رولپلاک
- خط کش
- روزنامه
- کاغذ ساختمانی مشکی
- نوار
- ورقه ی آلومینیومی
- پوشش پلاستیکی
- دماسنج
مرحله 1: اندازه گیری و برش
ابتدا یک حاشیه 1 اینچی را در قسمت جلویی و دو طرف روی درب بالای جعبه پیتزا اندازه بگیرید و برش دهید. قسمت پشتی را متصل کنید.
مرحله 2: با فویل بپوشانید
سپس ، فلپ داخلی را که در مرحله یک برش داده اید با فویل آلومینیومی بپوشانید ، فویل را محکم دور فلپ بپیچید و سپس آن را به پشت بچسبانید تا از بین نرود.
مرحله 3: لایه ای از پلاستیک را بچسبانید
سپس یک لایه دو لایه پلاستیکی را روی فلپ پنجره ای که در مرحله اول بریده اید بچسبانید. شما می خواهید آن را در قسمت زیرین صورت در جعبه بپوشانید. یک پوشش پلاستیکی 1 اینچی روی قسمت های کناری بگذارید و آن را با چسب بچسبانید. این کار باعث می شود که حشرات ، علف ها و کثیفی ها وارد کوره نشوند.
مرحله 4: روزنامه را در لوله ها بچرخانید
بعد ، روزنامه را در یک لوله بچرخانید و آن را چسب بزنید. برای عایق کاری بیشتر و کمک به گرم شدن سریعتر فر ، هر رول را با کاغذ مشکی رنگ بپوشانید. این کار را روی هر 4 لوله روزنامه انجام دهید.
مرحله 5: روی جعبه پیتزا بکشید
سپس ، قسمت پایینی جعبه پیتزا را با کاغذهای مشکی رنگ بیشتری بپوشانید و 4 لوله را در اطراف لبه ها قرار دهید تا فر عایق شود.
مرحله 6: سوراخ سوراخ کنید
مرحله 7: آزمایش کنید
با استفاده از انرژی خورشید برای پختن در فر خود آزمایش کنید. فر خود را زاویه دهید تا نور خورشید به بهترین نحو به فلپ فویل منعکس شود. در یک روز آفتابی گرم یک مارشمالو را داخل فر قرار دهید. دماسنج خود را اغلب از نظر افزایش دما بررسی کنید و منتظر بمانید. بسته به پوشش ابر یا گرمای عمومی روز که در آن هستید کمی برنامه ریزی کنید.
در نهایت ، از یک سوراخ سوراخ برای سوراخ کوچک در گوشه بالای فلپ فویل استفاده کنید. میله رولپلاک را داخل سوراخ قرار دهید. بسته به اندازه جعبه پیتزا که استفاده می کنید ، طول رولپلاک ممکن است نیاز باشد. دماسنج را داخل فر قرار دهید و به محض بیرون آمدن از خورشید آماده شروع به کار هستید.
















