تغییرات شگرف در کشاورزی تا سال 2050
Trending 2050: The Future of Farming

این پیشبینیها از سوی کارشناسانی است که روندهای غذا و کشاورزی را مطالعه میکنند. در اینجا نگاهی می اندازیم به اینکه آنها فکر می کنند زندگی در مزرعه 33 سال دیگر چگونه خواهد بود.
تقاضای غذا افزایش می یابد
دو عامل اصلی تقاضای غذا – جمعیت و درآمد – در حال افزایش هستند. انتظار می رود جمعیت جهان در سال 2050 به 9.1 میلیارد نفر برسد که این رقم در سال 2016 7.4 میلیارد نفر بود. بر اساس گزارشی از Food and Agriculture، کشاورزان در سطح جهان باید تولید غذا را 70 درصد نسبت به سطح سال 2007 افزایش دهند تا نیازهای جمعیت بزرگتر را برآورده کنند. سازمان ملل متحد. همچنین
افزایش سطح درآمد جهانی، به ویژه در کشورهای در حال توسعه، محرک تقاضای غذا است. در نتیجه، این کشورها قادر خواهند بود رژیم غذایی خود را با پروتئین بیشتر گسترش دهند.
دیوید ویدمار، اقتصاددان دانشگاه پوردو، میگوید: «با افزایش درآمد، ترجیح مصرفکنندگان از گندم و غلات به حبوبات و سپس به گوشت از جمله مرغ، گوشت خوک و گاو تغییر میکند.
روند متفاوتی در کشورهای بسیار توسعه یافته با جمعیت بیشتر مراقب سلامت در حال ظهور است. درک نورمن، رئیس شرکت سرمایه گذاری مخاطره آمیز در Syngenta Ventures می گوید، تمرکز بر محصولات مبتنی بر نشاسته مانند ذرت به پروتئین های گیاهی بیشتری مانند سویا و سایر حبوبات تغییر خواهد کرد ، که به حمایت از سایر شرکت هایی کمک می کند که دیدگاه خود را برای تولید محصولات بیشتر به اشتراک بگذارند. منابع کمتر
تجمیع تسریع
میکند، ویدمار میگوید: سرشماری سال ۲۰۱۲ تغییر بزرگی را در سن کشاورزان نشان داد که پیامدهای مهمی برای آینده دارد. برای اولین بار، تعداد تولیدکنندگان بالای 65 سال از کشاورزانی که کمتر از 45 سال سن دارند بیشتر است .
با افزایش درآمد، ترجیح مصرف کنندگان از گندم و غلات به حبوبات و سپس به گوشت از جمله مرغ، گوشت خوک و گاو تغییر می کند.
وقتی تولیدکنندگان مسن تر از کسب و کار خارج می شوند، تولیدکنندگان جوان کمتری برای جایگزینی آنها وجود دارد. ویدمار می گوید در نتیجه، یکپارچه سازی مزارع قابل توجه و سریع خواهد بود. ادغام پویایی مزرعه را به پیچیدگی های مدیریتی بزرگتر تغییر می دهد.
او میگوید کشاورزی «از یک نمایش یک نفره به چیزی شبیه یک تجارت متوسط تا بزرگ تبدیل خواهد شد». “به عنوان یک کشاورز، با ترکیبی از اعضای خانواده چند نسلی و کارمندان استخدام شده، بسیار پیچیده خواهد بود.”
راهحلهای با فناوری پیشرفته Evolve
Farm یکپارچهسازی مزرعه نیاز به نیروی کار بیشتر در خارج را افزایش میدهد. انتظار داشته باشید که راه حل های با تکنولوژی بالا مانند رباتیک به کمک بیایند.
ویدمار می گوید: «اگر یک ربات دارید، می تواند به مدیریت مسائل مربوط به زایمان کمک کند. در حال حاضر، دامداران از شیردوش های رباتیک به عنوان جایگزینی برای نیروی کار استفاده می کنند. و سازندگان تجهیزات مزرعه در حال آزمایش نمونههای اولیه تراکتورهای روباتیک و سمپاشها برای انجام کارهای میدانی بدون راننده انسانی هستند.
جهش از نمونه اولیه به عملیات تجاری ماشین آلات روباتیک ممکن است کوتاه باشد. بسیاری از ماشینهای جدید در حال حاضر به تجهیزات الکترونیکی برای کنترل عملیات با تعامل بسیار کم انسانی مجهز شدهاند. با این حال، ابتدا باید مسائل قانونی و مقرراتی پیرامون ربات ها برطرف شود.
با مقررات آن در حال حاضر، فناوری هواپیماهای بدون سرنشینبرای رونق استفاده در مزرعه آماده است. بر اساس گزارش بانک مرکزی آمریکا مریل لینچ، در 10 سال آینده، صنعت پهپادهای کشاورزی 100000 شغل در ایالات متحده و 82 میلیارد دلار فعالیت اقتصادی ایجاد خواهد کرد. استفاده بالقوه از هواپیماهای بدون سرنشین در مزرعه تا سال 2050 بسیار زیاد است، از تصاویر و کاربرد محصول گرفته تا حمل و نقل لوازم و مشاغلی که هنوز تصور نشده است.
از آنجایی که کشاورزی بیشتر به تجهیزات پیچیده با وسایل الکترونیکی زیاد متکی است، جمع آوری داده ها نقش فزاینده ای را در مدیریت مزرعه ایفا می کند. برنامه هایی مانند AgriEdge Excelsior® از Syngenta به پرورش دهندگان کمک می کند تا یاد بگیرند که از داده ها برای مدیریت کل مزرعه استفاده کنند. ویدمار می گوید که در آینده، مزارع نیاز بیشتری به متخصصان داده و فناوری اطلاعات خواهند داشت.
رونق ویرایش ژن
نورمن میگوید: «تا سال 2050، محصولات اصلاحشده ژنتیکی وجود خواهد داشت و باعث میشود که تنوع بسیار بیشتری از محصولات کشت شود.
برای توییت کلیک کنید![]()
این فناوری جدید به دانشمندان اجازه میدهد تا ژنها را در DNA با هدف ایجاد تنوع بهتری ویرایش کنند. در آینده، ویرایش ژن باید کشاورزان را قادر سازد تا گونههای گیاهی خاصی را انتخاب کنند که ویژگیهایی مانند مقاومت در برابر بیماریهای مختلف، تحمل به خشکی یا محتوای روغن مطلوبتری دارند. ویرایش ژن تنوع بیشتری از محصولات را فراهم می کند که می توان با ویرایش صفاتی که تولید گسترده را مختل می کند، رشد کرد.
مدیریت محصول توسط گیاه در
دسترس بودن آب، اثرات زیست محیطی و سلامت خاک همچنان باعث به چالش کشیدن تولیدکنندگان در آینده خواهد شد. نورمن میگوید، اما فنآوریهای جدید به آنها کمک میکند تا با این مسائل به طور کارآمدتر برخورد کنند.
به عنوان مثال، شرکت اسرائیلی Phytech که با Syngenta همکاری می کند، یک سیستم نظارتی ایجاد کرده است که دارای حسگرهای مداوم رشد گیاه، حسگرهای رطوبت خاک و یک واحد ریزاقلیم است. سپس دادههای مانیتورینگ در دستگاههای تلفن همراه و رایانهها برای اقدام فوری در صورت نیاز قابل دسترسی است.
نورمن میگوید: «تکنولوژی اندازهگیری سلامت خاک، و همچنین تصاویر ماهوارهای و هوایی برای نظارت بر رشد محصول، جریان اصلی خواهد بود. او همچنین انتظار دارد که به طور گسترده از فناوری دقیق استفاده شود که به سطح کارخانه برسد. Blue River Technology، یکی دیگر از همکاران Syngenta، یک ابزار دقیق و هوشمند ساخته است که دقیقاً این کار را انجام می دهد. این ابزار که LettuceBot نام دارد از دوربینها، پردازندهها، رایانهها و سمپاشهای یک چهارم اینچی برای نازک کردن گیاهان کاهو در مزارع استفاده میکند. این نوع فناوری منجر به استفاده کمتر از مواد شیمیایی و اثرات زیست محیطی کمتری می شود که در سال 2050 بسیار مهم خواهد بود.
سرنخی برای آینده
در حالی که پیشبینیها میتوانند آینده را روشن کنند، ما هنوز 33 سال با سال 2050 فاصله داریم. نسل کاملاً جدیدی از تولیدکنندگان، که هنوز متولد نشدهاند، در اواسط قرن کشاورزی خواهند کرد و از هماکنون تا آن زمان اتفاقات زیادی رخ خواهد داد که نمیتوانیم پیشبینی کنیم.
اما اگر گذشته سرنخی برای آینده باشد، تولیدکنندگان ایالات متحده به دنبال راههای بهتری برای تولید محصولات با پذیرش نوآوری خواهند بود.
1 “کشاورزی جهانی به سوی 2050”
2 “دموگرافیک مزرعه – کشاورزان ایالات متحده بر اساس جنسیت، سن، نژاد، قومیت و موارد دیگر”

