• خانه
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • گالری
  • درباره ما
  • تماس باما
با ما در ارتباط باشید.
reformh@yahoo.com
عضویتورود
مشقکمشقک
  • خانه
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • گالری
  • درباره ما
  • تماس باما

اخبار

  • خانه
  • بلاگ
  • اخبار
  • تغییرات آب و هوایی احتمالاً عرضه جهانی غذا را نابود می کند. اما هنوز دلیلی برای امیدوار بودن وجود دارد

تغییرات آب و هوایی احتمالاً عرضه جهانی غذا را نابود می کند. اما هنوز دلیلی برای امیدوار بودن وجود دارد

  • ارسال شده توسط ادمین 1
  • دسته بندی اخبار
  • تاریخ بهمن 11, 1400
  • نظرات 0 نظر
ایده ها
توسط آماندا لیتل
28 اوت 2019، 2:51 بعد از ظهر EDT
آماندا لیتل استاد روزنامه نگاری و نویسندگی علمی در دانشگاه واندربیلت و نویسنده کتاب سرنوشت غذا: آنچه در دنیای بزرگتر، داغتر و هوشمندتر خواهیم خورد.

تینگران‌کننده‌ترین تناقض قرن بیست و یکم ممکن است این باشد که انتظار می‌رود جمعیت انسان تا اواسط قرن به ۹.۷ میلیارد نفر افزایش یابد – با این حال پیش‌بینی می‌شود که عرضه جهانی غذا به شدت کاهش یابد. گزارش ویژه درباره تغییرات اقلیمی و زمین که در اوایل ماه جاری توسط هیئت بین‌المللی تغییر اقلیم سازمان ملل منتشر شد، که توسط کارشناسان بیش از 50 کشور تهیه شده است، جزئیات دقیقی از “خطر میلیون‌ها نفر از تغییرات آب و هوایی، بیابان‌زایی، زمین تخریب و ناامنی غذایی و معیشتی.» گزارش اخیر IPCC پیش‌بینی می‌کند که در آینده هر دهه 2 تا 6 درصد کاهش تولید محصولات جهانی را کاهش دهد – که به طور بالقوه سالانه میلیون‌ها هکتار از بین می‌رود – به دلیل خشکسالی ، گرما و سیل .، ابرطوفان ها، نوسانات آب و هوا، تغییر فصل، هجوم حشرات و سایر علائم یک سیاره در حال گرم شدن.

اخیراسبز بعدی که باید داشته باشید: دوش هایی که از آب بازیافتی استفاده می کنندREAD MOREREAD MORESpotify Will Add Advisories to PodcastsDiscussing COVID‑19به گفته جری هتفیلد، مدیر آزمایشگاه ملی کشاورزی و محیط زیست وزارت کشاورزی ایالات متحده، بزرگترین تهدید تغییرات آب و هوایی فروپاشی سیستم‌های غذایی است: «سایر تهدیدات – سیل، طوفان، آتش‌سوزی جنگل‌ها – ممکن است ناگهانی‌تر باشند. و در مناطق خاصی شدید است، اما اختلالات در عرضه غذا تقریباً همه را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

برای بسیاری از ما، این هنوز مانند یک مشکل انتزاعی به نظر می رسد. جهان صنعتی به طور کلی از عرضه مواد غذایی فراوان، متنوع و در دسترس تر از هر زمان دیگری در تاریخ بشر برخوردار است. سوپرمارکتی که در چند صد فوتی خانه من قرار دارد، 19 ساعت در روز و هفت روز هفته باز است و بیش از 50000 ماده غذایی متمایز از کشورهای دوردست زیمبابوه را در اختیار دارد. بسیاری از ما بیشتر نگران گزینه های غذایی زیاد هستیم، نه تعداد کمی از آنها.

واقعاً در چه مقطعی باید شروع به ترس از تغییرات آب و هوا کنید؟ همین الان
0 ثانیه از 2 دقیقه، 36 ثانیه حجم 90%

اما اختلالات در عرضه تقریباً در همه جاهایی که مواد غذایی رشد می کنند مشهود است. ماه گذشته، موج گرمایی که اروپا را فرا گرفت ، تاکستان های قدیمی و مزارع ذرت جدید را به طور یکسان سوزاند. زمانی که بوردو به رکورد 106 درجه فارنهایت رسید، وزیر کشاورزی فرانسه گفت که تولید شراب مورد علاقه این کشور در سال 2019 تا 13 درصد کاهش خواهد یافت. در همین حال، کشاورزان سویا و ذرت در غرب میانه آمریکا با مشکل بسیار متفاوتی مواجه شدند: مزارع کثیف از غیرمعمول. باران های شدید بهاریبرای کاشت بیش از حد مرطوب بودند که منجر به از دست رفتن میلیاردها دلار محصول شد. فشارهای اقلیمی در سال‌های اخیر همچنین میلیون‌ها هکتار از باغ‌های زیتون در ایتالیا، باغ‌های مرکبات و هلو در فلوریدا و جورجیا، باغ‌های سیب و گیلاس در ویسکانسین و میشیگان، مزارع آووکادو در مکزیک، مزارع قهوه و کاکائو در ده‌ها منطقه استوایی را آسیب رسانده یا نابود کرده است. ملت ها لبنیات و دامداری های پرمصرف آب در سراسر جهان رنج می برند.

در حالی که تهدیدها برای تولید مواد غذایی متنوع و مختص منطقه هستند، یک داستان واحد آنها را به هم مرتبط می کند: تغییرات آب و هوایی در حال تبدیل شدن به چیزی است که می توانیم طعم آن را بچشیم . این در حال حاضر یک مسئله میز آشپزخانه است، به معنای واقعی کلمه و غیره.

تغییرات آب و هوایی همچنین مشکلات موجود در تولید مواد غذایی صنعتی را تشدید می کند، که بسیاری از آنها (در یک پیچ کنایه آمیز) خود عامل اصلی تغییرات آب و هوا هستند. ضایعات مواد غذایی ، برای مثال: بیش از یک سوم کل مواد غذایی که در سطح جهان رشد می کنند، در مزرعه یا در حین حمل و نقل پوسیده می شوند یا به بیرون پرتاب می شوند. تخریب بی رویه خاک منجر به استفاده بیش از حد از کودهای مصنوعی شده است که به نوبه خود در هوا تبخیر می شوند و اکسید نیتروژن، یک گاز گلخانه ای قوی را تشکیل می دهند. آفت‌کش‌ها باعث مرگ انبوه زنبورهایی شده‌اند که نقش‌های حمایتی با کالیبر اسکار را به عنوان گرده‌افشان در تولید غذا بازی می‌کنند. اکنون تغییرات آب و هوایی زندگی این حشرات مفید را سخت‌تر کرده است.

باید تعجب کنیم که چه چیزی در پیش است؟ آیا تاریخ‌نگاران آینده به لحظه‌های کشاورزی کنونی ما نگاه خواهند کرد و آن را مانند دیکنز در اروپا در اواخر قرن هجدهم خواهند دید – عصری از باور و ناباوری زمانی که “ما همه چیز را قبل از خود داشتیم، هیچ چیز پیش از خود نداشتیم”؟

ما دلایل خوبی داریم که باور کنیم به سمت هیچ چیز نمی رویم. طبق گزارش IPCC در سال 2014، جهان ممکن است به «آستانه‌ای از گرمایش جهانی برسد که فراتر از آن، شیوه‌های کشاورزی فعلی دیگر نمی‌توانند از تمدن‌های بزرگ انسانی پشتیبانی کنند». اما این سرنوشت به یک فرض کلیدی بستگی دارد – اینکه شیوه‌های کشاورزی فعلی تغییر نخواهند کرد. و اگر تحقیقات من چیزی به من آموخته است، این است که کشاورزان، دانشمندان، فعالان و مهندسان در سراسر جهان در حال تجدید نظر اساسی در تولید مواد غذایی هستند.

من پنج سال گذشته را صرف کاوش در زمین‌ها، ذهن‌ها و ماشین‌ها کردم، روی آینده غذا کار کردم، از باغ‌های کوچک سیب در ویسکانسین و مزارع کوچک ذرت در کنیا تا مزارع عظیم ماهی نروژی و مناظر غذایی کامپیوتری در شانگهای سفر کردم. من ایده های جدید و قدیمی را بررسی کردم، از روباتیک، CRISPR، گوشت های جایگزین و مزارع عمودی گرفته تا حشرات خوراکی، پرورش دائمی، مدیریت کود و گیاهان باستانی. من از طریق تحقیقات در بیش از ده‌ها کشور و به همین تعداد کشور یاد گرفتم که نوآوری انسانی، که با رویکردهای جدید و قدیمی برای تولید غذا و مدیریت زمین ترکیب می‌شود، می‌تواند انعطاف‌پذیری آب و هوا را ایجاد کند و غذای پایدار را در مقیاس بزرگ بازتعریف کند.

داستان‌های بیشتر خوانده شده از TIME

  • چگونه جنبش ضد وکس بر حق تسلط دارد
  • اتفاقات بعدی در اوکراین می تواند اروپا را برای همیشه تغییر دهد
  • در مورد بیل کازبی چیزهای بیشتری برای گفتن وجود دارد
  • مرگ دولاس قبلاً نادر بود. همه گیری COVID-19 این را تغییر داد
  • آنچه که یک زن مسلمان است به حراج آنلاین توسط جناح راست هند
  • اولین رئیس شورای شهر آشکارا در آمریکا می خواهد مینیاپولیس را شفا دهد
  • کشاورزان جهان باید برای اختلال جدی محصول نقدی آماده شوند
  • اشتراک گذاری:
author avatar
ادمین 1

مطلب قبلی

تغییر اقلیم و تولید پایدار مواد غذایی
بهمن 11, 1400

مطلب بعدی

Climate Change Effects on Food Security - اثرات تغییر آب و هوا بر امنیت غذایی
بهمن 13, 1400

ممکن است همچنین دوست داشته باشید

download (4)
تحلیل‌های ریشه‌ای چیست و چگونه به سازمان‌ها کمک می‌کنند و مانع آن می‌شوند
16 خرداد, 1401
cropped-Hurricanes-and-Climate-Change-1500×625
طوفان ها و تغییرات آب و هوایی –
26 شهریور, 1400
images (22)
اخرین اخبار کرونا در ایران
29 مرداد, 1400

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته ها

  • مدل تجاری
  • سازمان تحقیق و توسعه با تمرکز بر حال و آینده
  • مدیریت مالی: دامنه، اهداف و اهمیت
  • آینده‌اندیشی: نگارش سناریوها
  • چگونه ذهنیت می تواند یک کسب و کار را ایجاد یا شکست دهد

درخواست مقاله و اسلاید سفارشی

برای سفارش مقاله و اسلاید با ما در ارتباط باشید:
reformh@yahoo.com

ارسال درخواست

[miniorange_social_login shape="longbuttonwithtext" theme="default" space="4" width="240" height="40"]

ورود با حساب کاربری سایت شما

رمز عبوررا فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نیستید؟ همین حالا عضو شو!

یک حساب کاربری جدید ثبت کنید

آیا عضو هستید? اکنون وارد شوید