• خانه
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • گالری
  • درباره ما
  • تماس باما
با ما در ارتباط باشید.
reformh@yahoo.com
عضویتورود
مشقکمشقک
  • خانه
  • فروشگاه
  • وبلاگ
  • گالری
  • درباره ما
  • تماس باما

آینده - غذا

  • خانه
  • بلاگ
  • آینده - غذا
  • بررسی آینده‌نگاری ایمنی مواد غذایی

بررسی آینده‌نگاری ایمنی مواد غذایی

  • ارسال شده توسط ادمین 1
  • دسته بندی آینده - غذا
  • تاریخ فروردین 18, 1401
  • نظرات 0 نظر

بررسی آینده‌نگاری ایمنی مواد غذایی

بررسی آینده‌نگاری ایمنی مواد غذایی

دانلود بررسی آینده نگاری ایمنی مواد غذایی

دانلود
نقل قول پیشنهادی

Doumeizel, V (2019) بررسی آینده نگری ایمنی مواد غذایی: تغذیه ایمن و پایدار جهان [آنلاین] بنیاد ثبت نام Lloyd’s. موجود در: https://www.lrfoundation.org.uk/en/publications

تخمین زده می شود که 600 میلیون نفر، تقریباً 1 نفر از هر 10 نفر در جهان، در نتیجه خوردن غذاهای آلوده بیمار می شوند و سالانه 420000 نفر جان خود را از دست می دهند. در سال 2004، 160 کشور در سازمان ملل متحد رای دادند تا غذا – غذای ایمن – به جای یک کالا به عنوان یک حقوق بشر تبدیل شود، اما خطرات برای ایمنی با چالش‌های زیادی که زنجیره‌های تامین را تحت فشار قرار می‌دهد، ادامه دارد. جهان در میان یک گذار تغذیه ای قرار دارد و در برخی مناطق با تغذیه بیش از حد و در برخی دیگر با کمبود تغذیه مواجه است. با توجه به اینکه انتظار می رود جمعیت جهان تا سال 2050 از 9 میلیارد نفر فراتر رود، فشارهایی بر سیستم های غذایی موجود وارد شده است و این پیامدهایی برای ایمنی مواد غذایی دارد. بیماری های ناشی از غذا، از E. coli گرفته تا لیستریا، زندگی را تهدید می کند و همه – مصرف کنندگان، شرکت ها و دولت ها – نقش مهمی در بهبود وضعیت موجود دارند.

حقایق و ارقام مربوط به مواد غذایی از بررسی آینده‌نگاری ایمنی مواد غذایی از بنیاد Lloyd's Registerدر بررسی آینده نگاری ما در مورد ایمنی مواد غذایی بیشتر بخوانید

هزینه مواد غذایی ناامن بالاست. وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) تخمین می زند که بیماری های ناشی از غذا برای ایالات متحده (ایالات متحده) سالانه حداقل 15.6 میلیارد دلار هزینه از دست دادن بهره وری و مراقبت های پزشکی دارد. هزینه های زیست محیطی و اجتماعی برای تولید مواد غذایی نیز وجود دارد. سیستم تولید جهانی غذا یکی از بزرگترین عوامل انتشار گازهای گلخانه ای است. مردم امروز باید انرژی و منابع غذایی جایگزین را در نظر بگیرند تا فردا کاهش منابع طبیعی را محدود کنند.

ما می دانیم که باید در مورد ایمنی مواد غذایی اقدام کنیم، اما چالش های زیادی بر سر راه ما قرار دارد. زنجیره‌های تامین پیچیده خطرات تقلب در مواد غذایی را ایجاد می‌کند و فقدان قابلیت ردیابی توانایی مصرف‌کنندگان را برای درک صحت آنچه می‌خرند ناامید می‌کند. ایمن نگه داشتن مواد غذایی می تواند به محیط زیست آسیب برساند: بسته بندی های پلاستیکی اکنون یک نگرانی فوری جهانی است و زنجیره های سرد غذایی در حالی که بخش مهمی از ایمنی مواد غذایی است، تأثیر منفی بر مصرف انرژی و پایداری دارد. در زمانی که ایمنی مواد غذایی نیاز به افزایش بودجه دارد، سرمایه گذاری جهانی در تحقیقات و نوآوری در مواد غذایی نسبت به سایر صنایع پایین است.

رشد سریع تقاضا برای غذا فشار زیادی را بر سیستم تولید مواد غذایی و منابع طبیعی وارد می کند. اگر جمعیت کنونی جهان به اندازه اروپا در سرانه گوشت مصرف کند، پنج سیاره پوشیده از چراگاه – از جمله اقیانوس – مورد نیاز است. سیستم ایمنی مواد غذایی آینده باید پایدار باشد و این تقاضای رو به رشد را در نظر بگیرد. در عین حال، باید از دست دادن و ضایعات مواد غذایی را نیز در نظر گرفته و کمبود کارایی را برطرف کند. زیربنای این چالش ها نیاز به آموزش و آموزش در مورد ایمنی مواد غذایی است. از مصرف‌کنندگان، شرکت‌ها و دولت‌ها، مردم به اطلاعات مبتنی بر شواهد بیشتری نیاز دارند تا در مورد غذایی که می‌خورند تصمیم بگیرند.

اما راه حل هایی در دست است. فناوری می تواند نقش مهمی در رسیدگی به این چالش ها داشته باشد. در علوم زیستی، روش‌های جدید تولید پروتئین – گوشت آزمایشگاهی، حشرات، غذاهای دریایی – می‌تواند نه تنها به بهبود قابلیت ردیابی، بلکه پایداری کمک کند. آبزی پروری یا پرورش آبزی سریعترین بخش تولید کننده غذای حیوانی در جهان است. کشاورزی شهری و مواد غذایی پرینت سه بعدی به تولید غذاهای محلی و قابل ردیابی کمک می کند. تکنیک‌های جدید در راستی‌آزمایی DNA و توالی‌یابی نسل بعدی، فرصت‌هایی را برای اصلاح ژنتیکی غذا برای ایمنی بیشتر باز می‌کند. میکروبیوم – جامعه‌ای از میکروارگانیسم‌های مفید مانند باکتری‌ها، قارچ‌ها و ویروس‌هایی که در محیط‌هایی از جمله بدن انسان زندگی می‌کنند – می‌تواند روزی به خط مقدم ما در ایمنی مواد غذایی تبدیل شود. و فناوری ایزوتوپ پایدار راهی برای «اثرانگشت» غذا و کمک به جلوگیری از تقلب در اختیار ما می‌گذارد.

علم داده و علوم زیستی در شرف همگرایی هستند تا مدل جدیدی برای ایمنی مواد غذایی شکل دهند. کلان داده ها و تجزیه و تحلیل های پیش بینی کننده می توانند حجم عظیمی از اطلاعات را از طریق الگوریتم های پیچیده جمع آوری و تجزیه و تحلیل کنند تا خطرات یا رویدادهای مهم در زنجیره تامین مواد غذایی را پیش از وقوع پیش بینی کنند. اینترنت اشیا به بهبود کارایی و بهره وری کارخانه ها و بهبود قابلیت ردیابی کمک می کند. پهپادها و ماهواره‌های کشاورزی می‌توانند به شناسایی آفات و هشدار نسبت به آنها کمک کنند. بلاک چین– فناوری که باز بودن اینترنت را با امنیت رمزنگاری ترکیب می‌کند تا راهی سریع‌تر و ایمن‌تر برای تأیید اطلاعات و ایجاد اعتماد ارائه کند – نوید انقلابی در ردیابی در زنجیره تأمین مواد غذایی را می‌دهد. این می تواند به مقابله با تقلب در مواد غذایی کمک کند و اطلاعات مورد نیاز مصرف کنندگان را در مورد مواد غذایی که مصرف می کنند ارائه دهد.

تحولات اجتماعی نیز در حال تغییر چهره ایمنی مواد غذایی است. نسل جدیدی از مصرف کنندگان در حال هدایت یک انقلاب غذایی هستند. این گرایش‌کنندگان مجموعه‌ای از ارزش‌های جدید دارند: آنها غذایی سالم می‌خواهند، اما مهمتر از همه، آنها همچنین می‌خواهند غذایی پایدار و عاری از آزار حیوانات، ارگانیسم‌های اصلاح‌شده ژنتیکی (GMOs) و برده‌داری مدرن باشد.

به دنبال مثال‌های ویکی‌پدیا و OpenStreetMap (نقشه رایگان ویکی جهان)، پایگاه‌های اطلاعاتی مواد غذایی باز که توسط شهروندان هدایت می‌شوند، شتاب بیشتری به دست می‌آورند و یک مشکل بزرگ برای برندهای مواد غذایی هستند. مصرف وگان، گیاهخواری و ارگانیک به سرعت در حال رشد است و در حال حاضر بیش از یک رژیم غذایی صرفاً یک ایدئولوژی یا سبک زندگی را نشان می دهد.

بررسی آینده‌نگری توصیه می‌کند که بنیاد ثبت لویدز سرمایه‌گذاری را در سه حوزه اصلی متمرکز کند: 

  1. آموزش و پرورش در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه: رویکردی به هم پیوسته که دانشگاه ها، شهروندان، دولت ها، صنعت و سازمان های غیردولتی را گرد هم می آورد تا بر اساس راه حل ها عمل کنند.
  2. قابلیت ردیابی در زنجیره تامین مواد غذایی و توسعه طیف گسترده ای از فناوری ها برای اتصال مراحل و قابل ردیابی تر کردن غذا و در نتیجه ایمن تر کردن برای مصرف کنندگان.
  3. ارائه اقیانوسی از غذا: سرمایه گذاری در آبزی پروری و تولید غذاهای دریایی برای ایمنی و پایداری بیشتر غذا، تمرکز بر بهبود شیوه های فعلی، و گسترش و ارتقاء مقیاس برای آینده.

  • اشتراک گذاری:
author avatar
ادمین 1

مطلب قبلی

چگونه در آینده خودمان را تغذیه کنیم؟
فروردین 18, 1401

مطلب بعدی

استفاده از آینده نگری برای بررسی سیستم غذایی جهانی
فروردین 18, 1401

ممکن است همچنین دوست داشته باشید

download
نقش زنان در امنیت غذایی چیست؟
1 تیر, 1401
download
برنامه جهانی غذا
13 خرداد, 1401
images (2)
تولید مواد غذایی، تاریخچه
13 خرداد, 1401

نظر بدهید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین نوشته ها

  • مدل تجاری
  • سازمان تحقیق و توسعه با تمرکز بر حال و آینده
  • مدیریت مالی: دامنه، اهداف و اهمیت
  • آینده‌اندیشی: نگارش سناریوها
  • چگونه ذهنیت می تواند یک کسب و کار را ایجاد یا شکست دهد

درخواست مقاله و اسلاید سفارشی

برای سفارش مقاله و اسلاید با ما در ارتباط باشید:
reformh@yahoo.com

ارسال درخواست

[miniorange_social_login shape="longbuttonwithtext" theme="default" space="4" width="240" height="40"]

ورود با حساب کاربری سایت شما

رمز عبوررا فراموش کرده اید؟

هنوز عضو نیستید؟ همین حالا عضو شو!

یک حساب کاربری جدید ثبت کنید

آیا عضو هستید? اکنون وارد شوید